Fórum témák
» Több friss téma |
Vagy láthatatlanná tették vagy törölték. Elképzelhető, hogy a néhol "illegálisnak tekinthető" tartalom miatt.
Sziasztok !
Itt http://hullamlovasok.com/downloads.php?cat_id=5&rowstart=0 sok könyvet megtaláltok, az évkönyveket is.
Köszi a linket!
Tegnap szált el a vinyómról 4Gb-nyi könyv. Most tölthetem le újra.
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy ez melyik könyvből való? Még a suliban fénymásoltam, de semmi info nincsen a lap szélén.
Hello, szerintem valamelyik Janel-Panel kiadvány lehet
Elektronikus játékok és szerkezetek ? wow!
BINGO!
Köszönöm szépen. Régen csináltam egy fémkeresőt ebből a könyvből, de nem találtam sehol a kapcsolási rajzát.
Azt mondod nem kipróbált kapcsolásokat mutat be?
Tényleg fura. Nem írja le, hogy milyen tekercs kell hozzá.
Még a rajzon sincs jelölve. A könyv hátulján ott van a forrás valami Popular Elektronics 1979-es újságban található, de sehonnan sem tudom letölteni. Pedig ott biztosan részletesebb a leírás.
Sziasztok.
Keresem az "EMITER" macedón magazin számait. http://www.emiter.com.mk Ha valakinek megvan vagy tudja hol lehetne letölteni kérem ossza meg velem és mindenkivel akit érdekel.
Jó napot.
http://www.4shared.com/dir/33032560/8229dad9/RTsharing.html Eről az oldalról ,hogy lehet letölteni regisztráltam "talán"de nem tudok letőlteni. Előre is kösz.
Szia!
Kiválasztod a letölteni kívánt fájlt a fájl neve mellett lévő négyzetre kattintással, utána katt a fájl nevére. Majd az új ablakban a "download now"-ra kell kattintani. Az ezek után előjövő következő oldalon kattints a "free download"-ra, ezzel elindul a 20mp-es visszámláló. A számlálás végén elindul a letöltés.
Nem hagyja a "download now" után valami bejelentkezést kér.
Hát jelentkezz be. Azt írtad, hogy regisztráltál.
Talán regisztrálta küldött egy emailt ha ot megnyitom
de nem tudok csinálni semmit.
A megadott felhasználóneveddel-jelszavaddal jelentkezz be, úgy, mint amikor ide a HE-re bejelentkezel.
Kösz újraregisztráltam most már sikerült egyet.
A hobbielektronika nevű folyóiratot hol lehet megrendelni?
Mar regen megszunt, de talan a radiovilag kiadonal kellene szetnezni. Lehet van meg egy par bezuzatlan peldany. Esetleg valami torrentbotba.
Szia!
Keszeg01 épp az előbb tett szert egy példányára, persze nem papír alapúra.
Akkor kérdezek másképp.
Melyik az a ma is forgalmazott ,rendelhető folyóirat ami nem a rádió technikára van ráragadva hanem picit mindennel foglalkozik?
A RT vegulis nem csak radiotechnikarol szol. Papiralakban elofizetheto. Az Elektronet inkabb ipari eletronikaval, es hirdetesekkel foglalkozik. A linken talalsz letoltheto regebbi lapszamokat .
Mindenképpen muszáj regisztrálni, hogy letölthessek onnan?
Valószínű igen mert még nem volt jó a regisztráció nem hagyott letölteni.
Ha kell valami és nem nagy terjedelmű elküldöm.
A HE 2003-as évkönyvére vadászom és a havi lapokra.
Az meg mar milyen kiadas? Mert csak RT evkonyv volt, He evkonyv tudtommal nem letezett.
Bocsi, elírtam. RT2003 évkönyv és a HE 2003-as évfolyamra.
Üdv
Riasztószerelő sulihoz keresnék könyvet tudna valaki segíteni honnan tudok szerezni, vagy esetleg van e valakinek eladó, esetleg tud linket ahonnan le lehet tölteni? köszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |