Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A 75 lovas 8 szelepes motor, a 101 lovas pedig 16 szelepes. Egyébként elég nagy a kettő közötti különbség. És az sem biztos, hogy ugyanolyan körülmények között többet eszik az erősebb motor.
Értem, általába ahhoz viszonyítok, hogy egy 1Tonnás autót egy 1.3-as benzines motor pl 80km/h gyorsította 65LE és mondjuk 50km utat tesz meg, viszont ugyan ezt a távolságot egy 100LE-es autóval ugyan ilyen vezetési stílussal jelentősebb benzinveszteséggel teszi meg. (Autó tömege kb ugyan az). Tapasztalat.
90kg testsúly-3óra=1/2pálinka(vagy 0.5l sör, vagy 1dl bor) a lebontási idő, egészséges embernél. Számold át arra, amiket ittál az alkohol mennyiséget.
Tomi már szerintem régen kialudta és hazaért (meg szinte tegnapi már a post), de szilveszter környékén nem árt pár ökölszabály emlékeztetőnek:
A legjobb talán az, hogy ha ittál ne vezess aznap... Persze lehet számolgatni hogy: "nem annyit", meg "tök jól vagyok", de a klasszikus "haggyá máá bvazze" mindent ver...
Bízom benne, hogy az első szabályhoz tartja magát, mivel azt írta: nem muszáj. Én csak az elméletet tudom: se kocsim, sem iszom.
Tagja vagyok az akvarista magyar oldalának, ott is előfordul néha, hogy hasonló módon készül pl. egy DIY szűrő. Gyakorlatilag ha egy sima pozdorjára felfogatod az erősítő kütyüjeit és simán szabadon hagyod, annak is több értelme van, mint ebbe a megduzzadt pozdorja dobozba beletákolni. Úgy legalább jobban hül.
Én a vaterán pl. 900-ért vettem egy régebbi, de szépen szóló rádiós erősítőt és szerintem a korához képest jól is néz ki.
Úgy terveztem, hogy hátul nyitva marad.
Reggel 6-tól aludtam kb. 10-ig.
Azóta nem aludtam.
Nos uraim! Nem akarok karácsony esti hangulatrontó lenni, de ha valaki itt fog legközelebb elektronikával kapcsolatosan témázgatni, a hozzászólását törlöm, és kapja mellé a piros lapot.
Nem kell megmagyarázni, hogy ez doboz csak, meg ilyenek, annak is van saját témája.
Ne má... Szami beivott, hogy támogatni kell?
Közben megoldódott a probléma, eléggé nyavalyás lett az idő (esős-ködös), így meg már tényleg nincs értelme vezetni. Az alvást választom.
Itt, észak Nógrád megyében szinte megállás nélkül esett egész nap az eső. Gyönyörű...
Tegnap csak az egyik kacsa képét tettem fel, most itt a másik és a tegnapi alváza.
Egy kis párolt káposztával és testes vörösborral lecsúsztatnám a nyalócsövemen...
Ki a Karácsonyt túléli, fülbe nem harap!
Esetleg bejglibe.
Egyébként az eredeti szöveg: "aki ezt kibírja, fűbe nem harap" az Angyalbőrben főcímzenéjében volt hallható.
Vagy esetleg Shakespeare: V. Henrik király
Bővebben: Link
Megyünk maradra. :S
Iszunk bort meg eszünk virslit és lessük a tévét.
Jó is az, mi is évek óta így nyomjuk. Talán az idén elmegyünk barátokhoz "vidékre". Két kisgyerek itthon marad anyóssal.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |