Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Egyértelműen jobb. De ne OFF-oljunk tovább...
Sietni sohasem késő
![]() Hardware szempontból én már most beszereztem saját költségvetésből ami 2012-ben is nagyon hiányzott: Fejének átmérője: 113 mm Farkának átmérője: 20 mm (átlagosan) Teljes hossza (fejétől a farka végéig): 792 mm Naptár szerint azért van egy kis gond: - 2013 Augusztus 10 vagy - 2013 Augusztus 17 legyen? Javasolnám a tradicionális: - Augusztus 20 előtti hosszú hétvegét megelőző hét szombatját, azaz a 10.-ét... - Bókay kert Üstház van, másról szerintem a korábbi tapasztalatok alapján szó sem lehet, mint gulyás ![]() Nehezítés: Előző héten lesz (végre-valahára megint) a kecskeméti repülőnap. Én 3.-án megyek (Kökiről vonattal), lehet csatlakozni...
Szia!
De most nem babos, a krumpli biztosabban megfő. Szervezkedni időben kő! Tizedike lesz a nyerő. Idézet: „nem babos” Csak nem arra gondolsz hogy "Be kell áztatni?" ![]() Az idén építésre/tombolára "Miniss SMD edition" megfelel? ![]() Már csak a 2012 "Trislogó" sikerére való tekintettel felbuzdulva ![]()
Be volt az a bab áztatva, csak nem eléggé (lehet hogy öreg volt, vagy túl száraz helyen tárolták). Akinek még jó a szeme, vagy van jó nagyítója, annak jó lesz.
![]()
Mi ez valami robot kigyó?
Idézet: „Hardware szempontból én már most beszereztem saját költségvetésből ami 2012-ben is nagyon hiányzott: Fejének átmérője: 113 mm Farkának átmérője: 20 mm (átlagosan) Teljes hossza (fejétől a farka végéig): 792 mm” A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2013
Nagyon örülök neki, hogy felszínre jött ismét a téma. Pár gondolatot összefoglalnék:
- Igyekszem az ideit jobban felügyelni minden szempontból, hisz a tavalyinál munka miatt gyakorlatilag alig tudtam résztvenni. Egyrészt Attila86 tett sokat a találkozóért, másrészt pedig Nagy hoho, Gafly, granpa és még számos segítő kéz tette lehetővé az étek elkészülését. Ami mostmár van: - HE tulajdonú saját 120 literes üst - HE tulajdonú gáz és fa tüzelésre is alkalmas strapabíró üstház (kémény még nincs) - HE tulajdonú nagy fakanál - HE tulajdonú vágódeszkák és kések Idén ismét szeretnék versenyt, ehhez várok ötleteket. A HEStore támogatásával megint lehetőség van verseny KIT-ek gyártására, összeépítésére, stb. Amit szeretnék: - Tombola (+ felajánlások asztala) - Ingyen elvihető cuccok (minden évben megfogadom, hogy rengeteg kacatomat szabad elvitelre biztosítom, de mindig elfelejtem - ez szintúgy felajánlások asztala) - Idén is ingyen üdítő - Mivel a Bókay kert fiskális szükségletei úgy tűnik alacsonyabbak lettek, így nagyon alacsony költségű belépő. - Három évvel ezelőtti HE találkozóra, nagyon sokan közös fuvarral jutottak el - ezt szeretném informatikailag is megtámogatni majd, hogy ezek szervezése könnyebb legyen. - Ha vonattal jönnek Budapestre többen, akkor is csoportos jegy jóval olcsóbb (főleg ha idősebb csoporttagok mint kísérő ingyen/olcsóbban utaznak) Ötleteket várok: - Kaja típusa (bár magam részéről a gulyás abszolút támogatott) - Kaja elkészítésében segítséget nyújtók - Bókay kerttel történő szervezésben segítség/oroszlánrész (nem az üvöltés) - Verseny jellege, szükségletei, stb. - Ötletek az árusítás, börze, csere-bere megsegítésére (miben kéne változtatni a korábbiakhoz képest)
A Bókay-kerttel én leszervezem szívesen az egészet ismét, csak akkor legyél kicsit elérhetőbb telefonon Topi.
![]() ![]() De még durván fél év van addig... ![]()
Topi, ez nagyon jól hangzik
![]() Takarmányozás (bár tudjuk hogy nem ez a lényeg) szempontjából mivel úgyis megvan már az üst, ezért használni kell (hiszen azért lett véve), legyen szerintem is gulyás. Na a babban nem vagyok biztos, van más recept is... Ha nem kötelező a Metróban megvenni a husit, akkor szerintem le tudom szervezni a hentesemmel, hogy aznap reggel felkockáznak egy combocskát és akkor nem a helyszínen kell nyiszabolnunk a fóliásat. Indulás előtt felkapom, 10-kor már javában rotyoghat a cucc. Számlát ők is tudnak adni, bár kérdésés hogy el lehet-e számolni, ha nem Metrós. Hűtőt valahogy kellene organizálni. Jelentkezési felületet korán elindítani. Attilának köszönet a 2012-es szervezésért, előre is köszönet az ideiért ![]() Már most lehetne összeszervezni olyan dolgokat, mint: - Műnyomó papír; - Nyák (üres/de kész is akár); - HE póló/bögre; - Hamár HE, akkor lehetne akár oda is kiszállítani rendelést, ha valaki úgyis jön és ráér addig... Verseny: Legszebb működő TRISLOGO különdíj (egy sör tőlem) ![]()
A kaja (speciel a gulyást krumplival jobban szeretem) készítésben benne vagyok idén is, ha előző napokban valami segédmunka kell, abban is. Gafli ajánlata megfontolandó (javallt)! Nem tudom a fagyasztó szekrény menne-e alacsonyabb (magasabb) hőfokon; ingyen ajánlok egy 120 l-est, csak fel kell valakinek hozni Györökről, ha jár valaki arra (és nem kell visszavinni, esetleg kisorsoljuk). Nem tudom a mintázás mibe fáj, de jó lenne úgy is a HE-poló, ha akinek kell küldene egyet (vagy amennyit gondol), és megnyomatni. Helyszíni átvétellel, előre fizetve. Így nem lenne gond a mérettel.
A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2013
Ez nagyszerű! A szabadságot már most kiírtam! Így már 99.5%-hogy idén végre eljutok.
![]()
Mármint ugye erre a Györök-re gondolsz?
Az biztos, hogy országon kívülről szoktak jönni, aminek speciel nagyon örülök. Azt viszont nem tudom hogy arról a részről fognak-e jönni? Remélhetőleg lalán lesz közelebbről is hűtő felajánlva.... Nagyon díjazom Topi ötletét az utazás összeszervezésével kapcsolatban. Az mennyire "eretnek" gondolat, hogy "megsúgjuk" valami vendéglátósnak, hogy "lesz itt egy buli" olyan ~100 szomjas emberrel, ha véletlen volna kedve egy hűtővel és egy hölgyel kitelepülni? Én még azt sem tartom lehetetlennek, hogy a helybeli büfés is ráugrik a dologra (különösen ha tudja hogy jövünk).... Mondjuk ez kicsit ellene megy az "ingyen üdítő" elvnek, de szerintem tárgyalás kérdése. Attila? Azt ugye Topi sem mondta hogy a bor/sör/pálinka is ingyen lesz, bár határozottan "üdítő" ![]()
Györök, 'ö'-vel, (régi nevén Meszesgyörök) kicsivel közelebb. Azt hittem az adatlapomon rajt van, de nincs, bár sokan tudják, hogy BALATONGYÖRÖK az igazi (és a Balaton legszebb helye!). Ez olyan 200km a Bókay-kerttől Nyugat-Délnyugat irányban. Keszthelytől keletre 8km-re, én 11km-re majdnem az Afrika múzeumnál.
A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2013
Idézet: „Ott van 20 méterre egy, szerintem nem kell, a He -s gyerekek közé, egy büfés is.” Értem minden egyes szavát amit mondsz' Zoli bátyám, csak hogy az értelme nem jött át (nekem legalábbis). Melyikre gondolsz: - Ott van 20 méterre egy büfés, nem kell semmit csinálnunk. - HE-s gyerekek megcsinálják, minek hízlaljuk a büfés profitját. ![]() Ha valaki nem ismerné a klasszikusokat, a felolvasás módja és a vesszők sokat jelentenek ám ![]()
A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek én nem ellenzem
Hahó!
Köszi Gafly! Épp ma olvastam 3körül a hozzászólásokat. Csak már nem volt időm, hogy írjak is. ![]() Ha igényt tartotok rá és a szervezők is rábólintanak, akkor szívesen vállalom a kávé-s részt ismét. ![]() Ezenfelül szeretnék a tombolához felajánlani portékát. (most egy kicsit többet mint tavaly)
Amennyiben lesz rá igény, és az informatikai háttér lehetővé teszi, akkor az együttes elhelyezésben (vasúti), ill. a lehetséges kedvezményekben szívesen segédkezem.
Szia!
Én nem vagyok kávés, de gyertek csak, biztos nem lesz kifogása a szervezőknek. ![]()
Aki kávés az örül egy jó kávénak. Nem a haszon szerzés a célom, mint ahogy azt tavalyi évben is mondtam, hanem hogy fel legyen dobva a hangulat. Miért ne legyen ez is. És az elmúlt találkozón a tapasztalatok szerint örült mindenki a kávénak, és a csokinak. Még a nem kávésok is.
![]()
Ez így van ahogy írod. Aki kávés az nagyon tud örülni egy jó kávénak. Egy jó kávé bizony aranyat ér. Én már több mint 10 éve kávézom rendszeresen. Nagyon sok helyen nagyon sok féle kávét kóstoltam már. Amiből sajnos nagyon sok rettenetes izű , illatú , aromájú is volt. Sajnos sokan nem tudják, hogy hogyan kell egy kávét tárolni, főzni, felszolgálni...
Sok szempontból is várom már a HE találkozót. Most már kíváncsi vagyok a híres nemes kávégépedre, kávédra is. ![]() Az eredeti reklámot sajnos nem találtam meg. Csak egy "zenésített" verziót. De sokaknak így is beugrik majd a régi idők kávé reklámja. Bővebben: Link ![]() A HE talin mind a két feltétel teljesülni fog. ![]()
Hello !
Az eletmento kave johet !!! Remellem lehetoseg lesz HE polo vasarlasara is mivel a tavalyi talalkozon sajna nem volt.
Ha nincs ellenvetés, akkor hozom ismét. Remélhetőleg ízleni fog mindenkinek és talál majd számára megfelelőt a termékek közt. Nem panaszkodott senki sem a tavalyi találkozón. És az ár is a HE-talira lett kialakítva. Kedvezményes áron csak ott, csak akkor. Most sem lesz másképp.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |