Fórum témák
» Több friss téma |
Szia Zsolti!
Ha még meglenne az RT. újságok,évkönyvek elektronikusan és más is érdekelne természetesen ?! Engem érdekelne kérlek jelezd! Üdv Stefy
Szia! Az adatlapja szerint 10 hónapja járt itt utoljára.Nem biztos hogy mostanában válaszolni fog.Ezek nekem mind megvannak ,ha érdekel valami irj privátban. üdv pali
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2013
Sziasztok. Tudnátok ajánlani nekem valami hasznos könyve(ke)t, ami bevezet az audio erősítők tervezésének rejtelmeibe? Megvan nekem Sipos Gyulától a Hi-fi erősítők tervezése. Továbbá egy pár angol irodalom, mint pl. Douglas Self: Audio Power Amplifier Design Handbook.
Az elsővel az a bajom, hogy inkább kész terveket magyaráz el, de nem tér ki a tervezés lépéseire. A 2. viszont eléggé magas szinten magyaráz egy kezdő számára. Ha talán egy kicsit jobb lennék angolból, lehet nem lenne olyan bonyolult. Valami olyan könyvnek örülnék ami kitér a számításokra is, működésre is. Jó lenne ha hozzáférhető lenne elektronikus változatban. Válaszotokat előre is köszönöm.
Szia!
Ha jól emlékszem, akkor a 1973-as Rádiótechnikákban kezdtek egy sorozatot a komplementer és kvázi-komplementer erősítők tervezéséről, az alapoktól indulva.
Mailban küldtem egy listát a készletről
Köszi. Minden könyvet szivesen átnézek, mindig találok érdekeset.
Körülnézek majd a linkelt topicban is és az RT közt. Nálunk is van hasonló újság, ill. cseh, az Amatérske rádio (Amatőr rádió) és a Praktická elektronika (Praktikus elektronika) ez a 2 mostmár 1 ujság. Tavaly még 2 különböző volt. A régi számokban ezekben is voltak cikkek, sorozatok erősítőkről. Jelenleg inkább a reklám van sok benne...
Szia. A listád sajnos nem érkezett meg. Elküldenéd újra? Köszönöm.
Szia! A Rádiótechnikát annyira nem ismerem. Próbáltam keresni letölthetőt. Mi a különbség a RT és RT évkönyve közt?
Ég és föld. Az évkönyv az egy könyv, az újság meg egy folyóirat. Mindjárt megkeresem az RT folyóiratot.
Köszi. Azthittem az valami gyüjtemény.
Köszi. Letöltöttem pár évet, de nemtudom, hogy mit kell csinálni az xy.001 és xy.002 fájlokkal.
Gondolom Total Commanderrel szabdalták darabokra.
Az első fül: Fájl és abban a Fájleggyesítés... menüpont.
Köszi. Sikerült. Próbáltam így TC vel, csak hibát dobott. A célfájlt nemlehet létrehozni. Megpróbáltam újra, más partícióra. Igy már sikerült.
Sziasztok! Eltudná küldeni nekem valaki a Triak kapcsolástechnikája és/vagy a Tirisztorok kapcsolástechnikája c. könyve(ke)t? Ha csak egy működő linket, már az is jó lenne.
Köszönöm szépen!
Köszi. Szerintem ez jó lesz nekem. Majd később beleolvasok, most már készülnöm kell suliba.
Szia! Én is küldtem három könyvet egy darabig elleszel. üdv pali
Köszönöm a szíves segítségeteket. Kezdésnek mindjárt átlapozom mindegyiket.
"500 схем" beírva a keresőbe.
Ezeket különösen ajánlom, gyakorlatias művek kevés nyelvtudással is lehet használni.
Sziasztok!
A következő könyveket keresem megvételre: Ajtonyi István - PLC és SCADA-HMI rendszerek I. 1.; 2.; és 3., és Ipari kommunikációs rendszerek. Sajnos antikváriumokban kerestem, de nem találkoztam velük. Sőt e-mail-ben a szerzőnél is érdeklődtem, de nem kaptam választ. Az első részt megtaláltam .jpg kiterjesztéssel. Ha valaki tudja hol lehet, akár elektronikus formában is elérni a köteteket letölteni, megvenni annak válaszát szívesen venném. Remélem tud valaki segiteni.Előre is köszönöm. Yoe
Szia!
A római egyes kötet megtalálható a Műszaki Torrenttanyán, ha nem vagy fenn rajta és kell, letöltöm neked onnan. 290 oldal, pdf/ocr változatban.
Szia, Szárnyas! Azt bizony megköszönném, mivel pár éve kitettek onnan, a fórum szerint, és nem lehet visszalépni. A .jpg-t az e-könyv olvasóm, pedig nem megfelelően jeleníti meg. Üdv.: Yoe
Küldtem P.ü-t!
Megvan valakinek digitális formátumban a Diszkrónika 2004/azthiszem 3-4. szám, amiben műanyagházas hangsugárzókat tesztelnek? Illetve szükségem volna a 2007/1 illetve 2007/3-4. számokra is, amiben szintén hangsugárzókat tesztelnek.
Üdv mindenkinek!
Nincs meg véletlenül valakinek az 1997/8-as hobby elektronika újság, Mert éppen a 261-es oldalon lévő beültetési rajzot próbálom kiolvasni, de nemigazán lehet a rossz szkennelés miatt Nagyon megköszönném, ha valaki beszkennelné/lefényképezné azt az oldalt.
Ha erre az ábrára gondoltál, akkor tessék. Remélem tudtam segíteni.
Ez az Köszi, közben már megkaptam. ez a kép volt meg nekem is, de sajna sok minden nem vehető ki belőle. Itt a ó minőségű amit küldtek. Innen is köszönet érte
Ez tényleg sokkal jobb minőség.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |