Fórum témák
» Több friss téma |
Nem rossz ötlet,köszönöm.Erre kellene.
Az első képen úgy láttam van felette valami fólia, nem láttam, hogy lyuk. De azért Gábort ismerve, profi nyomókat csinál bármiből.
Ha fólia alatt lenne, minek kéne rá a a sapka?!
Mert a vékony fólia kikopik, meg nyomná az ujját is.
Szinte le sem merem írni az új ötletemet: Permetező szórófejből az a kis s.réz félömb, lakkozva, hogy ne zöldüljön. Nálam kallódik jónéhány, de csak tavasszal megyek haza.
Nekem van belőle egy marékkal,de az olyan lenne mint tehénen a gatya,meg rárögzíteni is nehéz lenne................
Nem tudom segít e valamit, én ezekkel a nyomógombokkal olcsó autó rádiókban találkoztam mint sáv váltó kapcsolók és kazetta rádió választó.Üdv.
Igen,ott is van ilyen,de itthon nem találtam olyan autó rádiókat,már kidobtam őket anno.
Számítógép bontó? Ezek a kapcsolók nagyon elterjedtek voltak valamikor az asztali számítógépekben. (Reset/turbo gomb) Igaz, hogy nagyobb mint kellene, de még mindig jobb, mintha kisebb lenne
Ha 2 hetet ráér, akkor ITT nézz körül...
De ha gyorsan kell, innen is tudsz rendelni. Majdnem 10xes áron
A Lomexben vettem anno, pirosat és fehéret. Aztán a székesfehérvári RCBázis bolttal is hozattam feketét, de nem tudom hol szerezte be.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Van a Lomexben,ugrasztom gyermekeimet a nagyvárosban,ha már úgy is ott laknak,s aztán majd leküldik levélben.
Egy olyan problémám lenne a fenti tipushoz hogy költözéskor sajnos elkallódott a hozzá való hangerőszabályzó doboz + kábelek.
(Bővebben: Link jobb alsó kép) Mivel kapni nem lehet külön, ezért szeretnék csinálni egyet és ehhez kérnék segitséget milyen alkatrészek kellenének hozzá. (hangerőszabályzó + fülhallgató bemenet kellene többi egyéb nem) Link javítva. Használd a link gombot! -moderátor- A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2014
Sziasztok, olyan RAM-ot keresek, ami minimum 16Mb-os, piccel könnyen vezérelhető, viszonylag olcsó és könnyű beszerezni, és megfelelően gyors. Videómemóriának kellene, a pic ebből olvasná ki, mit kell kirajzolni.
KöszönöM!
Valaki tudna segíteni hogy hol lehet kapni 5 eres vékony hajlékony vezetéket a headsetem javításához?
Keresek automata biztosítékot, valami olyasmit, mint amilyen a képen van.
A képen látható típusból vettem három darabot. Elvileg 3A -nél old ki, de folyamatos 6A-re sem kapcsolt le egyik sem... A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2014
1 Ohm-os ellenállással volt sorbakötve, semmi reakció. Elvileg teljesen mindegy, mi van vele sorbakötve vagy mi nincs, átfolyik rajta az áram.
Technikai okokból csak a nyomógombos jöhet szóba.
Japán elektrolit kondenzátort hol tudok beszerezni? 4700µF/35V.
Sziasztok!
Ledek elé való "lencsét" keresek.. helyesebben nem lencse mert azt találtam hanem a képeken látható "lencse mezőt" hogy keressem vagy hol? Egyszer 3 éve már találtam egy eladót kinába de azóta elvesztettem a kontaktot.. ott a kerektől a szögletesen át a csíkig volt minden!
Sziasztok!
Újra felhozom, hátha: Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy honnan lehetne szerezni egy Supraphon lemezjátszóhoz VK 311-es fejet? Előre is hálával és köszönettel!
Próbáld meg 'LukasCZ' kollégával felvenni a kapcsolatot (nem rég jelentkezett a HE találkozó témában, Cseh országból), hátha náluk még fellelhető.
Sziasztok! Mi a neve, és hol lehet venni olyan fali vezetéktartót ami el is takarja a vezetékeket? Régen láttam suliban olyan fehér műanyag "csöveket".
Kábelcsatornára gondolsz? Bármelyik villanyszerelési boltban. Van sok méret.
Köszönöm a tippet, írtam neki levelet, és reménykedem.
Remélem angolul, vagy csehül írtál? Magyarul nem tud.
Sziasztok!
Egy autó fejegység kijelzőjéhez lenne szükségem 57pin-es fóliakábelre. Tudnátok ajánlani valakit, akinek van hasonló? Az sem baj, ha több pin van rajta, max belefaragom. Vagy esetleg olyan céget, akivel le tudom gyártatni? Előre is köszönöm a segítséget! |
Bejelentkezés
Hirdetés |