Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Hűtőgép probléma
 
Témaindító: ZLED, idő: Feb 4, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   125 / 292
(#) Busz válasza ezermester1 hozzászólására (») Jan 22, 2014 /
 
Most rákerestem az ilyen ledes samsung hűtőre hát meglepődtem rajta én is. Ventilátor benne, légterelő lap reed érzékelőkkel, fűtőbetét, processzor.... LOL ..

Ilyet se szabad venni!

Ezt meg érdemes elolvasni az ilyesmi hűtőkkel kapcsolatban:
http://elektrotanya.com/?q=hu/content/samsung-rl33sbsw-nofrost-huto...vitasa
(#) StMiklos válasza gezbez hozzászólására (») Jan 22, 2014 /
 
Szevasz!
Jó lehet, a K59H1303 (látod elfelejtettem megnézni, de tán ez a száma) -6-al "indít", vége tán -20, de ez most nem is lényeges.
Biztos igazad van, de nem túl régi ár a 750?, mert az nagyon jó. Ma beszerzésben 300 darab is a RANCOtól jóval többe jön.
(Na sejtem honnan van)
Üdv: StMiklos
A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2014
(#) Timie hozzászólása Jan 22, 2014 /
 
Kedves Ezermester!
A hűtő típusa: Samsung RL36EBMS.

Üdv Timi
(#) gezbez válasza StMiklos hozzászólására (») Jan 23, 2014 /
 
2530 Ft volt végül. Beszerelve, működik.
(#) Guli hozzászólása Jan 23, 2014 /
 
Köszi szépen a segítségeteket, próbálkozom.
(#) ezermester1 válasza Timie hozzászólására (») Jan 23, 2014 /
 
Kedves Timie!
Ha a "hűtődből elment a gáz" akkor csak részlegesen hűt és folyton megy.A hűtődnek vezérlési(elektronikai vez.)problemája van.Ha klixon betegsége lenne akkor kattogna és búgna sürün.Én úgy gondolom,hogy hívjál szerelőt.
(#) atiman hozzászólása Jan 28, 2014 /
 
Sziasztok!

Van egy 8 éve Electrolux hűtőnk, nemrég azt vettem észre, hogy amikor leáll zavarja a számítógépet. (pittyeg a windows mint ha egy eszközt csatlakoztatnál le és vissza usb-n. Átdugtam egy másik "körre" a hűtőt és megoldódott a probléma. Most rá 1 évre újra kezdte, leálláskor épp kinyírja a játékkonzolt...
Van ötletetek mi lehet az oka, hogy lekapcsoláskor ennyira zavart okoz a hálózati feszültségbe? Mert ha induláskor leesne a fesz azt megérteném, de leálláskor?!

Köszi előre is!
(#) Timie hozzászólása Jan 28, 2014 /
 
Kedves Ezermester! Köszönöm válaszodat, jön a szerelő pénteken, már másfél hete várom, de sajnos alkatrészre vár. Sajnos ez lesz a 30 ezer ft-os mutatvány (
Gáz lehet benne, mert hűt, csak néha leáll és elfelejt újra indulni, most meg naponta 2-3x áramtalanítom fél órára, hogy újra induljon, de néha a hűtő részben 0-3 fok közötti hő van.
Szomorú, hogy ilyen sokat kell várni, hogy alkatrész legyen egy hűtőhöz, habár lassan az ember már ha lejár a termékről a jótállás dobja ki, de legalábbis ne legyen 9 éves hűtője (

Üdvözlettel

Timi
(#) angéla hozzászólása Jan 28, 2014 /
 
Sziasztok!
Whirlpool arc 4178 IX, Leáll, sípol,kattan , majd újra indul. kihúztam 24 órára ugyan az. Most úgy hagytam, már két órája megy , sípolás után elindul a kompresszor először csak 2 mp ig ,most kb fél órája 5-6 mp.ig megy a kompresszor, aztán sípol,leáll. mielőtt szerelőt hívok, érdekelne mi lehet, hagyjam hogy menjen még hátha észhez tér?Ja, tegnap mikor neki állt sípolni, már le volt olvadva
(#) atiman válasza atiman hozzászólására (») Jan 28, 2014 /
 
ERB 3441 a típusa
(#) satrob hozzászólása Jan 29, 2014 /
 
Hello!

Kis segitseget kerek en is, nem vagyok egy hozzaerto. Adott egy Electrolux ER1524T huto (gondolom 10 ev folotti kor de nem tudom), a gond, hogy nem igazan kapcsol ki soha. Ez egy kis huto (85cm magas?), nem fagy meg a tej, de legkisebb fokozaton is jegesedik be a benti ter, es nagyon hideg minden. Ellenben a kompresszor meg jo meleg, csodalom is hogy meg nem egett le. Gondolom ez a hofokszabalyzo csereje lenne a legkezenfekvobb megoldas, itt megolvastam a modjat, a kapilaris cso behelyezeset (kosz! ) de ennek a hatan ha jol latom ez a cso ra van forrasztva a szerkezetre. Valahogy igy, fel van csavarva, a vege meg beforrasztva, amint a linken levo abran.
Kerdesek: akkor jol latom, hogy en ebben egyedul nem cserelek termostatot? Erdemes ezzel szerelot hivnom vagy inkabb nezegessek uj hutot? Ha szerelot erdemes (kifizetheto) hivni, valaki tud ajanlani a VI ker.be valakit? Nagyon koszonom elore is!
(#) gezbez válasza satrob hozzászólására (») Jan 29, 2014 /
 
Szia!
Ugyan az a gondod mint ami nekem volt. Tudni kéne most milyen típusú termosztát van benne. Biztos van hozzá valami helyettesítő, univerzális 3-5000 Ft környékén. Pl. Ranco K59H2805! (Ez -11 / -28C között kapcsol) A régi kapilláris csövét (ha tényleg forrasztava van) én simán lecsípném fogóval és az újat pl. egy lemez darabbal oda szorítanám. Nem kell annak atombiztosnak lenni csak érintkezzen. Így megúszod max. 5.000 Ft-ból. Ha szerelőt hívsz 10-15.000... Orczy térnél van alkatrész bolt és javítást is vállalnak. Üdv!
RANCO K59H2805
(#) ezermester1 válasza angéla hozzászólására (») Jan 29, 2014 /
 
Kedves Angéla!
Leírásod alapján az eggyik érzékelője döglődik.Hívjál szerelőt
(#) satrob válasza gezbez hozzászólására (») Jan 30, 2014 /
 
Hello!

Nagyon koszonom a valaszt. Igen, azt kideritettem hogy RankoK59xxx van benne, amit tudok hogy 0-6ig tekerheto, es azt hiszem a 0an van az automata leolvasztasa (amit csinal is). A gond, hogy amennyire lattam, ez a kapilaris cso vege mintha ra lenne teve az elparologtato vastagabb csovere eleg hosszan, mar onantol ahol kilep a huto hatabol. Esetleg ha igy van, akkor csak szepen fejtsem le a regit, hogy tudjam kihuzni? Ezt meg meg kell nezzem pontosan, de az igazi problema hogy nem vagyok nagy muszeresz.
(#) antocian hozzászólása Feb 5, 2014 /
 
Sziasztok,

Samsung Sibe by Side mélyhűtő része hűt, de a normál nem.. mi lehet az oka?
Valami szelep nem nyit/zár? Mennyire költséges a javítása?
A kompresszor az megy.. ehgy motoros)

Gyors válaszotokat köszönöm..
üdv
Antocian
(#) antocian válasza antocian hozzászólására (») Feb 5, 2014 /
 
..most már a mélyhűtő rész is melegszik vissza..
(#) Timie hozzászólása Feb 6, 2014 /
 
Igaz nem side by side hűtőm van, de samsung. Sajnos nem hűtött, de ha kihúztam akkor mindig hűtött, majd jött a szerelő cserélt egy alkatrészt és 30 rongyomba fájt, szóval nem akarlak elkeseríteni, de hívjál minél előbb szerelőt, mert az alkatrész megrendelésük kb 1 másfél hét
(#) Apec válasza Timie hozzászólására (») Feb 6, 2014 /
 
Kiderült hogy mi volt a meghibásodott alkatrész?
(#) Timie hozzászólása Feb 6, 2014 /
 
Igen kiderült, de ne kérdezd mi a neve )
A mélyhűtő résznél van két műanyag takaró lemez és az mögött van egy szürke alkatrész azt cserélte ki, ha tudnám, hogy néz ki egy hűtő belseje akkor meg tudnám mondani melyik alkatrész volt )
(#) BReal hozzászólása Feb 7, 2014 /
 
Sziasztok! A nagyszüleimtől kapott Zanussi Lehel hűtővel lett probléma. A fagyasztója működik rendesen (lefagyaszt -21-ig), viszont a hűtő része egyáltalán nem megy. Alapjáraton legkisebb fokozaton is nagyon hűtött, van 5 fokozata, de ha 5-ösre rakom sem kapcsol be, kb 15 fok van benne. Ha jól tudom, a hűtőtér automata leolvasztós. Ha felsorolnátok a lehetséges hibákat, már azzal is sokkal beljebb lennék. Nagyon szépen köszönöm előre is!
(#) BReal hozzászólása Feb 7, 2014 /
 
Megoldva!
(#) Anni Szatmari hozzászólása Feb 7, 2014 /
 
Sziasztok!
Hét éves LG GR399SQ no frost hűtőszekrényem van. Felül normál, alul mélyhűtő. Látszólag minden rendben, de a mélyhűtő alső fiókja alatt, a hűtőszekrény alján közel centis jégréteg keletkezik. Ha túlságosan megvasagodik, akkor kívülre, a hűtő alá folyik a víz. Leszedtem a jeget, de egy hét után újra keletkezik. A fiókok tartalma fagyos, a fiókok eleje talán egy kissé deresebb a szokásosnál. Mi lehet a probléma? Köszönöm a segítséget!
(#) Apec válasza Anni Szatmari hozzászólására (») Feb 8, 2014 /
 
Nézd meg, hogy jól zár-e az ajtó.
(#) Timie hozzászólása Feb 8, 2014 /
 
Anni Szatmári: no frost hűtőnél ahol az aljában áll a jég el van dugulva a víz elvezető. Nálunk is ez volt több éve állt a jég, jött a szerelő szétszedte és a víz megállt így oda fagyott az aljára, mert oda folyt.
(#) zolika60 válasza BReal hozzászólására (») Feb 8, 2014 /
 
Az sem baj, ha leírod hogyan.
(#) POCIHONTAS hozzászólása Feb 10, 2014 /
 
Üdv!Van egy hűtőláda típus:F300 ET.Az inditó relében a kis "pogácsa széttört.
Vettem hozzá egy MPV 38 ast,a baj az ,hogy csak 2 kivezetése van a réginek 3 volt .
Hogyan kell ezt bekötni?Az aljzat
És a régi relé a klixonnal
A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2014
(#) lipee83 hozzászólása Feb 10, 2014 /
 
Sziasztok

Bekötésben szeretnék segítséget kérni. Ha a két kék csatlakozót összekötve kötöm rá a hálózatra akkor a hűtő működik. viszont nem tudom miért van két csatlakozó. Kellhet még valamilyen alkatrész az üzemeletetéshez?
(#) Anni Szatmari válasza Apec hozzászólására (») Feb 11, 2014 /
 
Igen, az ajtó jól zár. Köszönöm a segítséget.
(#) Timie hozzászólása Feb 11, 2014 /
 
Anni Szatmari: fentebb írtam neked, sajnos nem tudom, hogy kell csinálni, hogy a kérdésedre válaszoljak így olvass vissza, ha az ajtó jól zár akkor más is lehet a gond.
(#) proli007 válasza Timie hozzászólására (») Feb 11, 2014 /
 
Hello! A hozzászólás fejlécében van egy "Válasz" gomb, arra kell kattintani.. üdv!
Következő: »»   125 / 292
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem