Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Szervusztok.
Akadt egy kis problémám a Paypal és a OTP Webkártya összeboronálásával.Annak rendje és módja szerint jártam el ahogy kell kártyaszám, lejárati idő, és CVC megadás megvolt. Majd másnapra a feltöltött 5000FT-ból le is vonták a 400FT próba vásárlási összeget meg a 262FT kártya összerendelés díját (ahogy olvasom itt a fórumon). De ez a számla történetnél egyáltalán nem látszik, csak a számla részletes adatainál a zárolások kilistázása alatt.A gondom az,hogy a közlemény rovatban valami ilyesminek kellene látszódni mint ahogy PP oldalán is mutatja a példa kép: "PP*1234CODE". Ugye az "1234" helyén szereplő számot kell(ene) megadni a véglegesítéshez,de csak ennyi látszik a közlemény oszlopban, hogy:"Előjegyzett Tranzakció". Ezzel marha sokra megyek. Vagy a Csekkszámnál szereplő 9 darab 0 utáni 4 számot kell megadnom?Kérem aki már csinált ilyet ossza meg a tapasztalatát. Köszönöm. B.U.É.K A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2015
Szia!
Én nem foglalkoztam a webkártyával, hanem a fizikai Maestro-kártyámat rendeltem hozzá, amivel semmi gond sem volt.
Ha exportálod Excel formátumba, akkor sem látszik? Elméletileg a közlemény mezőben kellene szerepelnie annak a kódnak, amit a PayPal kér/küldött.
Szia!
Amikor lekönyvelik, akkor lesz a közlemények rovatban a kód. Ez néhány napba is telhet.
Üdv.
Rendben köszönöm.Várok péntekig hátha ... Még egyszer B.U.É.K mindenkinek .
Inkább hétfőig vagy keddig várj, mert most végig szünnap lesz. BUÉK!
Üdv.
Megjelent a tranzakcióknál a 400Ft terhelés és vele együtt a kód is. Konfirmáció sikeres volt "Status: Verified". Viszont ezt látom a PP fő oldalon: Idézet: „Please confirm your debit or credit card to complete verification and remove the pre-set limits on your account. Confirm your card” Most akkor, hogy is van ez. A "Notifications"-nél már nem szerepel a "Confirm your debit or credit card". Mégegyszer meg kell adnom a kártya adatokat, mert ez az elöző eljárás csak engem igazolt,hogy valós személy vagyok stb...? Pedig a "Link your debit or credit card"-ra kattintva csináltam.A másik dolog,hogy a 400Ft-ot nem a web kártyára írta jóvá, hanem a PP accountomhoz.
Elhamarkodtam a dolgot.
Kiléptem majd ismét be és eltünt a "„Please confirm your debit or credit card to complete verification and remove the pre-set limits on your account. Confirm your card”" Viszont a 400Ft a PP Accounthoz írta jóvá továbbra is.Nem döl össze a világ ettől, csak furcsálom. Még egy kérdésem lenne. Vásárláskor innentől kezdve már a webkártyát fogja terhelni vagy le lehet fogyasztani a még az accounton lévő pénzt valahogy?
Szia!
Én úgy emlékszem, ha van a PP-n pénz, akkor előbb onnan veszi le, csak aztán a kártyáról. A kapott kódot végül megadtad? Mert csak akkor vált a kártya "verified"-re.
Igen megadtam.
Mondom, újbóli belépésnél már eltűnt a figyelmeztető szöveg és "verified" lett a státusz. A kártyáknál is látszik rendesen a hozzárendelt kártya adatai. Akkor majd a köv. vásárlásnál kiderül,hogy lefogyasztja e a fent lévő összeget. Köszönöm.
Két hónapja dekkol a csomagom a vámon egy darab PC egérrel, amit a gyereknek karácsonyra akartam megvenni. Mi lehet az az ok, ami miatt ennyit kell állnia egy csomagnak? A csomagkövetésen szépen lehet látni, hogy áll egy helyben. A Texastól rendeltem minta IC-ket. másnapra a kezembe nyomták.
Semmi! Csak az van a láda alján, és öntik rá a friss árut.
Nem tudom pontosan hogyan működik a dolog, de állítólag be kell fáradnod a kinyomtatott számlával és adózni helyeben, ha a számla értéke a határ felett van. Állítólag akkor tartják vissza a csomagot ha úgy becsülik meg, VÁM és/vagy ÁFA köteles a cucc. Egy dolgot viszont határozottan állítottak többen is, a VÁM-ról nem fognak értesíteni, hogy csomagod jött, neked kell keresni őket. Egy-két telefont megér a dolog.
Hasonló a jelenség, ha a cím sérült, olvashatatlan. Első nekifutásra a Posta ügyfélszolgálatát emilben érdemes megkeresni.
Érdeklődj a postánál, ha áfa köteles, azt emailben le lehet rendezni.
Sziasztok! Rendelt már valaki németből ebayen? Körülbelül mennyire jönne ki a posta ha onnét rendelek? Mindig ki szokta írni ebay a várható posta árát, de most valamiért nem akarja. A termék áránál többett meg azért nem szivesen adnék szállításra...
Ezen az oldalon nézelődtem már utána, de egy szót en mértek németül és így elég nehéz megtalálni bármit is A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2015
Egyeztetni kell az eladóval. Ő megadja az árat.
Múltkor rendeltem, levélként jött, vagy 5euro volt a postaköltség. De ide is ért egy hét alatt.
Ebay-n a postaköltség ki van írva. Legfeljebb nem postáz az eladó minden országba.
Eddig három félével találkoztam:
1 Ki van írva a szállítási költség 2 Egyeztetni kell az eladóval 3 nem szállít hazánkba. A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2015
Nem tudom hogy vagytok vele, de én nagyon sok hirdetésnél ezt látom kiírva:
"Shipping: FREE Economy Int'l Shipping | See details International items may be subject to customs processing and additional charges. Item location: Hong Kong, Hong Kong Ships to: Worldwide See exclusions" Szóval ingyenes nemzetközi posta, Hong Kong-ból postáznak Világszerte És ha a "See exclusions"-ra kattolsz, meglátod Magyarba mennyi idő múlva ér ki, és kb. mikorra napra pontosan. Free shipping Hungary Economy Int'l Shipping Estimated between Thu. Jan. 29 and Thu. Feb. 19 Seller ships within 1 day after receiving cleared payment - opens in a new window or tab. A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2015
Köszönöm a válaszokat. Itt a második lehetőség játszik. Csak az vezetett meg, hogy mikor rámegyek a szállítási információknál a contact seller-re, akkor átirányít egy másik oldalra, ahol a How much does it cost to ship to my country? kérdés válaszában lévő hivatkozás visszadob az előző oldalra. Érthetetlen....
De már megtaláltam, hogy lehet ezen kívüli kérdéseket feltenni az eladónak.
Szia!
Mi a kérdésed? A "See exclusions"-nél azok az országok vannak felsorolva, ahová nem szállít az eladó.
Ha mondjuk megosztanád egy linkel a szóbanforgó hirdetést, valószínűleg előbbre tartanál.
Sziasztok!
Szeretnék tőletek segítséget kérni. E-bay-ről (Kína) szeretnék rendelni egy tabletet, ami kb. 6 ezer Ft-ba kerül, ingyen szállítás van. Vámot vagy valamit kell fizetni? Ha igen, mennyit? Hallottam hogy van termékdíj, környezetvédelmi díj stb. Ez hogy működik pontosan? Erről a termékről lenne szó: http://www.ebay.com/itm/16gb10-1-Google-Android-4-4-Quad-Core-Table...10e20d
Átváltottam euroba és csupán 18.166 € lett. 22€ a limit.
Azért én mikor csak női ruhát ledet eladott/értékelt (egyébként is 300db!!!) emberkétől vásároltam olcsón, az Ebay fogyasztóvédelménél kötöttem ki....
Hello.
Ez gyanús és a többi ugyanilyen típusú áruhoz képest feltűnően olcsó árú áru...lehet nem lesz vele gond a vámon, mert nem érkezik semmi...van néhány csaló is ott, de ez csak később derül ki róluk... Sőt jelenleg, csak 7 féle cucca van eladó, s mind gyanúsan olcsón...vajon miért? (Sokan még mindig hiszünk a mesékben) A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2015
Pont úgy történt, ahogy az várható volt (...és ahogyan azt Uniman "megérezte"):
Ez a FÉRGET ugyan most sikeresen kiirtották, de jobb lesz vigyázni, a következők "bábja" már repedezik, hamarosam előbújnak és megteszik csábító ajánlatukat !!! Reméljük Jutka nem rendelte meg és fizette ki a tabletjét... A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2015
Miért törlik?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |