Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Jó lesz ez még valamire (újrahasznosítás)
Lapozás: OK   22 / 27
(#) granpa válasza bernula hozzászólására (») Márc 14, 2016 /

Szia!
MÉH telepeken lehet finoman érdeklődni, mert tilos az eladás. Kimondottan E-hulladékos telepeken többnyire nagyon szigorúan veszik a tilalmat, de mindkét helyen van lehetőség megtudni, hogy mikor van (nagyobb) beszállítás, és a beszállítóval lehet beszélni (a 'kapu előtt' már semmi köze a telepnek ). Budapesten most van a lomtalanítás,-igaz nem tudni 'külsősnek'-, mikor melyik kerületben, de utána lehet azért nézni. Sok komoly dolgot lehet zsákmányolni, ha figyel az ember, és ügyel 'fémgyűjtőkre'. Nagy áruházaknál is van gyűjtőhely, ott is lehet 'leletezni'.
(#) kaqkk válasza bernula hozzászólására (») Márc 14, 2016 / 1

Gyere el hozzám én adok neked kb 50kg ot..
(#) otvenkilenc válasza granpa hozzászólására (») Márc 14, 2016 /

Nem lehet a MÉH telepen vásárolni?
(#) granpa válasza otvenkilenc hozzászólására (») Márc 14, 2016 /

Már néhány éve (értjük úgy-e?!)! De mint írtam; mondták: ami a kapu előtt történik, ahhoz semmi közünk....
(#) Moderátor hozzászólása Márc 14, 2016

Kedves otvenkilenc!

Valószínű valamit félreérthettél, a fórumtárs semmi sértőt nem mondott, igyekezett segíteni, illetve tájékoztatást adni. Tekintettel arra, hogy egy puszta félreértésről van szó, így az érintett hozzászólásokat töröltem, kérek tehát mindenkit, a helyes mederben folyjon tovább a beszélgetés.

Köszönöm,

(T)
A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2016
(#) BarnaPili válasza bernula hozzászólására (») Márc 14, 2016 /

Az utak mellett sok kedves honfitársunk a parkolókat szemétlerakónak nézi. Ott időnként találok kincseket. Legutóbb egy 100 Hz TV belsőt találtam, De volt már Thomson 21 collos,egy SONY 29 collos ...
Nem mindig állok meg fölszedni a dolgokat. Mikor meg este visszafelé is arra autózom,már áaltalában kinyerik belőle az értékes fémeket.
(#) bernula hozzászólása Márc 14, 2016 /

Ickre, tranzisztorokra, motorokra, tápokra gondoltam inkább. Mennyire toleránsak ezek az átvevőhelyek?
(#) kaqkk válasza bernula hozzászólására (») Márc 14, 2016 /

(#) Temela válasza kaqkk hozzászólására (») Márc 14, 2016 /

Üdv!

Hol laksz?
(#) granpa válasza bernula hozzászólására (») Márc 14, 2016 /

Emberfüggő, meg milyen sűrűn ellenőrzik. Csak személyesen lehet meggyőződni róla.
(#) kaqkk válasza Temela hozzászólására (») Márc 14, 2016 /

Szeged mellett . De adok a panelok mellé 30kg rádiótechnika-és hobbielektronika újságot -könyvet is
(#) Ronen hozzászólása Márc 14, 2016 /

nálam van egy rakat holmi őskövület től a maiak ig TV panelek, mikró-alkatrészek, stb! még tán-tán pár számítógép-alkatrész is befigyel! nameg, kinek mi kell, igyexem beszerezni nagy buherátor vagyok jómagam is ha van akinek valami kellene, szétnézne, írjon
(#) Zsolt50 hozzászólása Márc 15, 2016 /

Itt is van vagy 100-200 kg nyomtató, PC alaplap, noti, stb. Jelige: "tezsvír"-ek kíméljetek, nem beszélek idegen nyelvet.
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2016
(#) moltam hozzászólása Márc 15, 2016 /

Helosztok.
Nyíregy méhtelepen szoktam jó dolgokat lőni. Vagyis inkább régebben, míg ott tanultam, mostmár ritkábban járok. Rakéta vezérsíkot elektronikával, katonai rádiót, szubminiatűr csöveket is láttam. Esetleg ha valakinek Szabolcs megye tájékán útban van nagy mennyiségű számítógép alkatrész értemegyek szívesen és begyűjtöm.
(#) szikorapéter válasza moltam hozzászólására (») Márc 15, 2016 /

Jelentkezz nálam megegyezünk.
(#) rockersrac válasza granpa hozzászólására (») Márc 15, 2016 /

X. kerületben holnap kezdődik a lomtalanítás. Egész pontosan Salgótarjáni utca és környéke.
(#) granpa válasza rockersrac hozzászólására (») Márc 15, 2016 /

Köszönöm, ha belefér a programomba, lehet, hogy elnézek arra (bár már inkább osztogatom, amim van).
(#) Inhouse hozzászólása Márc 15, 2016 /

Látom volt több felajánlás...érdekelne zsebrádió, vagy táskarádió, a lényeg, hogy benne legyen a kis trafó, a kimeneti. Ha esetleg valakit terhelne pár db (min. 3) ilyen, akkor boltolhatnánk. Köszönöm.
(#) szikorapéter válasza Inhouse hozzászólására (») Márc 15, 2016 /

Sokol esetleg?
(#) Inhouse válasza szikorapéter hozzászólására (») Márc 16, 2016 /

Az oroszok nem annyira miniatürizáltak... Egy telefon fali aljzatos dobozba kellene beleférjen, a csavarokat tartó műanyag csíkok közé. A mostani az 14*14*14+lábak, 2*50/400ohm. Térítés ellenében, vagy cserére is érdekelne...
(#) Inhouse válasza Inhouse hozzászólására (») Márc 24, 2016 /

Közben megoldódott, itteni javaslatra voice-os modemekből lettek bontva trafók. Bár nem teljesen olyanok, de a célra megfelelőek lettek.
(#) bernula hozzászólása Márc 25, 2016 /

Pécsen van valakinek kidobásra szánt mikro tápja, hűtő kompresszora, pc tápja, hp600-as sorozatú nyomtatója? Esetleg jelképes összegért. Kutatható méhtelep?
(#) madzagos hozzászólása Márc 27, 2016 /

Üdv mindenkinek!
Pénteki szerzeményeim az újrahasznosítás jegyében!Vannak közte új alkatrészek is.
(#) zolika60 válasza madzagos hozzászólására (») Márc 27, 2016 /

Sok sikert hozzá.
(#) madzagos válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 27, 2016 /

Köszi!
(#) Temela válasza madzagos hozzászólására (») Márc 27, 2016 /

Az u57 mag itt a fórumon viszonylag keresett dolog(és kihaló félben van...), gratula.
(#) BarnaPili hozzászólása Márc 28, 2016 / 1

A héten egy fénymásolót találtam az út mellett. Az üvege betört,golyónyomokkal tarkítva. Szerintem légpuskával lőhették,vagy max flóberttel. A motorok,köszörült tengely,táp jók lsznek belőle. Canon.
István
Ui: Az asszony ezt nem érti....
(#) Temela válasza BarnaPili hozzászólására (») Márc 28, 2016 /

Mit nem ért? - a golyó nyomokat?
(#) Töröcsik Tibor válasza BarnaPili hozzászólására (») Márc 28, 2016 /

Hali,ismerős a dolog.......kapom én is az "áldást"
(#) BarnaPili válasza Temela hozzászólására (») Márc 28, 2016 /

Azt sem... De annak örül,hogy én örültem a roncsnak.
Következő: »»   22 / 27
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem