Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Tanítási szünet meg iskola?
Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Egressy Gábor Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskolája
1149 Budapest, Egressy út 71.
Idézet: „Tanítási szünet meg iskola?” Ésszerű választás... Jobb mint a teniszbajnokság kontra pörköltszag
Igen, arra gondoltam, hogy a HE talin most hogy lesz a börze
Szerintem ahogyan lenni szokott...
- Potenciális eladóként bepipálod hogy eladóként szeretnél rész venni. Ez fontos, mert az asztalok száma korlátozott. Lehet fizetni is többet kell, erről (most éppen) nem szól a jelentkezési űrlap... - Potenciális vevőként hozzál sok pénzt és nagy szatyrokat De ami a lényeg: Ez a börze nem a Puskás börze helyett van, hanem párhuzamosan. Nosztalgia börze előtti és utáni börzék nem szoktak nagyon nagyok lenni, csak úgy mondom.
Azon gondolkodom, hogy elmegyek.
A Vörös Októberrel Amerikába?
Köszi! Már többször voltam a HE talin mint vevő és eladó egyaránt. Az új helyszín miatt kérdeztem, hogy pontosan hol lesz (valamelyik osztályterem vagy udvar?) és milyen formában (mivel attól függ, hogy mit hozok magammal a börzére). A puskás börzére is járok, amikor az időm engedi.
Szia! Beltérben lesz, tornaterem / folyosó.
Jah, és mint Sean Connery.
A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2016
Köszi! Remélem a tali idejére lehűl az idő, mert a tornaterem a "papír" épületben van, ahol nyáron iszonyú hőség van, télen meg nagyon hideg .
Közben azon gondolkodom, hogy érdemes lenne egy tájékoztató jellegű időrendet felállítani (gondolva a vidékiekre, komolyan börzézőkre, stb.).
Olyasmire gondolok, hogy: - Kapunyitás (szervezőknek/nyilvános) - Verseny - Tombola - Kaja első/második turnus - Kapuzárás Aki az ország másik feléből (sőt még távolabbról is talán ), annak ugye nem mindegy... Más: Kell segíteni? A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2016
Ki mit építettről mi hír? Lesz hozzá asztal? Egy két bemutatandó tárgyról és pár hosszabbítóról tudok gondoskodni. Egy papírra ki is fogom nyomtani a nevem, felhasználónevem és a kiállított készülék nevét is. Amikor éppen nem a börzén leszek, akkor ott fogok tartózkodni a kiállítóstand körül. Nyugodtan lehet kérdezni, ha valakit valami érdekel, szívesen beszélgetek róla.
Az általam tavaly felajánlott csavarokból kér valaki idén? 15mm hosszú ha jól emlékszem M6-os kapupántcsavar. Tavaly annak ellenére, hogy senki nem kért belőle üzenetben, elég hamar elkopott a felvitt 6 zacskó. Egy pár zacskóval viszek fel az ingyen elvihetőbe (hasonlóan mint tavaly), de ha valaki úgy érzi, neki mindenképp kell belőle, akkor jelezze felém, neki külön viszek fel, a kiállítóstandomnál át is veheti, persze ha máshol lát meg akkor is szóljon nyugodtan. A minimális rendelési mennyiség 1 zacskó, azaz 100db. EZ nem hirdetés, egyszerűen csak nem akarok feleslegesen sokat felvinni, mivel nincs kedvem a nap végén meg hazahozni a nehéz csavarokat. Így is le lesz súlyozva a hátizsák.
Sokat gondolkodtam-keresgéltem,de csak most tudtam meg,hogy tavaly Te hoztad azokat a csavarokat.A tali vége fele még volt 2 zacskóval,amit én hoztam el.Tisztelettel köszönöm így utólag is!Nagyon jól jött egy bolti polc (hasonló a salgópolchoz) otthoni összeszereléséhez,melyet savanyúságok tárolására vettem a pincébe,de nem voltak hozzá csavarok.Hálás köszönet még egyszer!
Szia!
" Tövig" menetes-e? A tövig menetesből szeretnék, előreláthatólag ott leszek a HE-n. Köszi!
Szívesen! Örülök, hogy segíthettem.
Temela: Igen tövig menetes. Előbb tévedtem, mert a csavar teljes hossza 15mm. Maga a menetes szár hossza 10mm. A csavarok teljesen újak, mivel pincében vannak tárolva, ezért a műanyag zacskójuk kopott, koszos, de a bennük lévő csavar érintetlen.
Köszi a választ, ha lehet, akkor kérek belőle.
Azért ajánlottam. Mennyi kellene?
Idézet: „Ki mit építettről mi hír? Lesz hozzá asztal?” Nem értek hozzá, de szerintem, ha időben jelzed a szervezőknek, akkor kapsz saját asztalt. Személyes véleményem: Nagyon örülök minden hasonló megmozulásnak Idézet: „Egy két bemutatandó tárgyról és pár hosszabbítóról tudok gondoskodni.” Ezt köszönjük (eddigi tapasztalatok szerint, soha nem árt/nincs elég...) Idézet: „Egy papírra ki is fogom nyomtani a nevem, felhasználónevem” Akkor te sem vagy "olyan" aki gyakran váltogatja nevét. Szeretem azokat, akik évekig megtartják "magukat"... Én is ki fogom/merem tűzni a nevem. A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2016
Más:
Kell segiteni? Elő/utó pakolás és hasonlók? Névjegy nyomtatás, regisztráció, recepciós csajok, bármi?
3. bek. 3. tételből 1 tucat; 60-75 kg, 25-35 év között.
A 3. tételből én is kérnék egy tucattal, hasonló paraméterekkel.
Úgy tűnik jelenleg még semmi akadálya nincs, hogy megoldjuk a feladatokat, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor szólni fogunk, de mindenképp köszönjük a felajánlást / kérdést.
Lesznek szabad asztalok, de ha valaki nagyobb mennyiséget szeretne hozni, jelezze nekem.
A hosszabbítókról annyit, hogy csak EU univerzális dugó csatlakoztatható hozzájuk (szlovák szabványú konnektor), illetve tudok vinni egy 6 férőhelyes elosztós hosszabbítót is, szintén az előbb jelzett tulajdonsággal, viszont EU dugóval.
Topi: Sok asztalra nincs szükségem, egy darab bőven megfelel. Lehetőleg, ne a börze mellett, nehogy valaki rálicitáljon. Persze az asztalt ott helyben is arrébb tehetem.
Nem tudom hogyan "adagolod" - egy adagot kérek. Volt amikor nagyon kellett volna pont ilyen csavar.
Minimum egy zacskó, vagyis 100db csavar. Elég lesz, vagy kérsz még egy százas csomagot?
Idézet: „Topi: Sok asztalra nincs szükségem, egy darab bőven megfelel.” Ahogyan Topi mestert ismerem, ezzel nem lészen gond (mással sem, meg veled sem ).
Trafó lemez rögzítő csavar kellene majd. A méreteket mondom ha otthon leszek. Ezek a méretek még boltba se voltak.
Üdv! Én is kérnék egy zacskó csavart. A találkozón csak megtaláljuk egymást.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |