Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Szia Hp41C !
Megkérlek nézd meg, hogy miért nem villog a külső kör, ha nincs beállítva az idő. Egyébként tökéletes állomány. Köszi. Üdv janigel A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2018
Üdv!
Itt van amit kértél. Ha nem értesz valamit, nyugodtan kérdezz. (akár privátban is)
A bázis jó lett köszi.
![]() A rotorban : Most a TSecMode = mutató / mutató + ív 1. Nekem csak a Sec mutató kéne 2. Csak lépésenként lehet mindent állítani a távirányítóval. Így lassú a beállítás, főleg a perceknél. Lehetne úgy hogy amíg nyomom addig viszi a táv ? ********* Feltettem a hex-et amiben a két címen átírtam a progit. A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2017
Az általam feltöltött verzió csak annyiban tér el az általad feltöltött forrástól, hogy a másodperc mutatónál egy sort kikommenteztem és kettőt beírtam:
Az a gyanúm, hogy nem ebből a forrásból származó hex van a rotorodban. Próbáld meg ezzel.... A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2017
a csomagban lévő állományokkal fordítottam
Üdv mindenkinek!
Elkészült egy "HDD-s" óra az alábbiak szerint,hex ,RTC-s rajz alapján . Az RTC-s rész nem működik, elfelejti a beállításokat. Bekapcsolás után villog a külső led, majd beállítás és minden müködik. A 8583 1-es lábon 1.05v a 2-en 4.54v mérhető.Az oszcillátor működését nem tudom ellenőrizni(a fereki mérő nem méri de a PIC-ét igen). URC22B távir. VCR1 beállítás. Mi lehet a hiba?
Szia!
Perc minuszra, Nap minuszra javítva.
Szia!
Na, Lajos itt van mégegy állomány, ebben már tényleg az van, ami kell Neked.
Szia!
Ha egyből úgy írod a problémát, hogy a napok sorszámát is szeretnéd még valamelyik bill.-re programozni, már régen meg is lenne egy ilyen hex állományod. (Az év minuszra programozva). Ime:
Az" ÉV minusz" gombra mehetne a napok száma nem?
A "PERC plussz" gomb lehetne perc minusz mivel egy picit siet az óra s így könnyebb lenne a korrigálása. Így megtudnád oldani?
Szia!
Próbáld ki ezt a hex állományt RC5 távira átírtam.
Szia, küldöm.
Legyen a dátum kiíratás engedélyezve. A távin a kontraszt "-" gombját egyszer nyomd meg, és várd ki a kijelzést, amig nem teljesül. (2-3 perc).
Szia Patexati!
Még egy utolsó javított prop628RC5-16 hex állományt felrakok, próbáld ki ezt is. (A korrábbi sajnos még tartalamaz olyan kódokat is, amit a prop nem tud értelmezni). Szia.
Szia Patexati!
Egy olyan hex-et töltök fel, amely az RC5-16-hoz valószinüleg jó lesz, már amennyire a maga 16 gomjával ez elégséges. (Legalább 23 gomb, vagy több kellene). - A távi kódok elemzéséhez egy teljesen külön megépitett új bázisprogram, vagy min. egy "girder" kell. Szia.
Szia Dara!
Két prop628_2.23.hex állományt töltök fel kérésedre. Az egyik a hagyományos RC5/16 gombos távihoz forditva, a másik egy programozható URC22B távi kódjaival forditva, de nem ígérem hogy ezzel jól tudsz majd boldogulni. A forditások csak a hagyományos propeller clock áramköréhez jók. (Nem próbáltam ki, ha gond merülne fel, jelezd)! Szia. |
Bejelentkezés
Hirdetés |