Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Brushless motor elektronika
 
Témaindító: zoz11, idő: Jan 14, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   27 / 27
(#) Massawa válasza Régi motoros hozzászólására (») Ápr 27, 2024 /
 
Nem hadititok, V -vel kezdödik a neve, de a reklámért téged talán fizetnek.
Nem tanulmányoztam a kocsi konstrukcioját, de az az érzésem, hogy a motorok egyenesen a kerékagyban vannak. És nem rángatásrol van szo ( amit extra le is irtam, hogy Bakman meg Galfy kolléga is megértse), hanem egy tipikus jelenségröl, hogy érezni a motor lépkedéseit induláskor. Ilyesmit eddig csak ebben a kocsiban vettem észre pedig már több tucat e-autoval kocsikáztam.
A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2024
(#) Régi motoros válasza Massawa hozzászólására (») Ápr 28, 2024 /
 
Méghogy engem a reklámért fizetnek. Bár úgy lenne.
(#) Pixi válasza Peter65 hozzászólására (») Pé, 13:39 /
 
Vissza került hozzám az elektronika. A képen láthatóan szétégett a panel, és a bal jobb oldalon még meglévő kondik 3. tagja elpárolgott! Ez lehet az erősebb fetek eredmènye?
(#) Peter65 válasza Pixi hozzászólására (») Pé, 20:01 /
 
Akár lehet, de ha annak az égésnek a közvetlen kiváltóját meg tudod határozni, akkor lehet hogy okosabb lehetsz. Ha a C16 és C30 elrendezéséhez hasonló volt az égés helyén lévő áramkör kialakítása, akkor nem értem, hogyan okozhatott egy kondi egy ilyen jellegű kimelegedést. Ha a másik oldalt sincs ennek magyarázata, akkor lehet, hogy egy kisebb kimelegedés vezetővé vált, és saját magát égette ki ilyen nagyra. Ez esetben nem feltétlen a nagyobb fet volt a probléma.
(#) Pixi válasza Peter65 hozzászólására (») Pé, 20:26 /
 
Ugyan az, a C32 helyen volt a kondi. Ezen nincs, mert a szétstedéskor a szilikonban ragadt. De ez durvábban elégett panel.
El nem tudom képzelni mi történt. Ugye ki van öntve szilikonnal az egész, de abban nem találtam meg a kondi maradványait, csak kormot. Amúgy ment kb fél percet, megállt, és ennyi. Nekem nagyon úgy tűnik valamiért a kondi lesz öngyilkos, ami fura, mert a táp közt van, így nem igen értem.
A hozzászólás módosítva: Pé, 20:30
(#) stra57 hozzászólása Szo, 19:14 /
 
Tisztelt fórum tagok.
Segítséget kérek NEMA 23 Uni Polar 6 vezetékes motorhoz.
Kapcsolási rajz, vázlat illetve a szükséges elemek listája kellene. Ha kész megvásárolható elemek lennének az lenne a legjobb.

Visszacsatolás akár Hall akár Opto vagy Tacho megoldás is jó kijelzőn látva a valós értéket.
Szabályzás kell 3-500 ford között. 3 motornak szinkronba kellene forogni ha lehet.
Minden segítséget megköszönök.
Következő: »»   27 / 27
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem