Fórum témák
» Több friss téma |
Fejhallgatóhoz vezetékSziasztok!Magyar beszerzési forrása van véletlenül ennek a vezetéknek? Bővebben: Link Egy JBL fejhallgatóban kellene cserélnem, mert most sikerül úgy összeérnie, hogy rövidre zárja az akkut...
Ebbe a fülesbe is tönkre tud menni a vezeték? Én azt hittem ennek a márkának halhatatlanok a termékei.
![]() ![]() ![]() Esetleg itt? A hozzászólás módosítva: Hé, 18:01
Még csak nem is az enyém... Amit ajánlottál, az nem jó, az ugyanott kapható meg már vastag. Hasonlót találtam USB kábelként, de az is vastag volt, így nem tudtam cserélni. Találtam olyat, ami talán jó lesz, majd miután kézhez kapom, kiderül: FK-20-4P
Érdekes élmény lesz kicserélni, a pántban nem tudom hogyan van elvezetve, még szét kell kapnom darabokra.
Kár,hogy nem bluetooth-os.
![]()
De, bluetooth-os. Csak az egyik felében van az elektronika, a másikra átvezetve az akku. És persze mindkét félben egy-egy hangszóró.
A hozzászólás módosítva: Hé, 21:27
A korábban linkelt oldal csak javít és, mint "anyagköltség" van kint az ár. Maradt a külföldről megrendelés.
Nálam is porosodik egy javításra váró (közben már az ugyanilyen utódjának az egyik oldala sem szól):
Tényleg azt hittem, hogy ezek a hangeszközók nem romolnak el.
![]() Főleg úgy, hogy megtörik valahol a vezetékük. Viszonylag a többihez képest drágábbak, persze szebben szólnak. ![]() A hozzászólás módosítva: Kedd, 10:11
Ha nem hibásodna meg, nem jutna a cég újabb bevételekhez... Ezeket már direkt így tervezték
![]()
Veszel fillérekért kaphato füldugokat ( telefonhoz stb) annak az egyik végén már ott a jack a másik végét meg forraszthatod a JBLbe.
Nem figyeltél. Nem vezetékes fejhallgatóról van szó és a fejpánton keresztül menő 4 eres kb. 2mm átmérőjű vezetéket kell kicserélni. S egyébként is megrendeltem aliról, mert idehaza aztán ilyet nem kapsz.
Gondolod hogy ott más kábel van? Miért ne kspnál itthon fülhallgatot. Szerintem még a Tescoban is ott log a polcokon.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 13:40
Csak tipp gyanánt: sokaknak lapul a fiókjában olyan fülhallgató, amelyet mobiltelefonhoz adtak régebben. Annak biztosan van legalább 4-5 ere és 2mm körül van.
Ha itt lenne a közelben adnák is neki, mert van egy csomo aminek szakadt a kábele vagy szétesett a fülhallgato, de a kábelt el szoktam tenni jobb idökre.
![]()
Én újakat is kaptam egy marékkal, egyet elő is kerestem.
bbb: Szívesen elküldöm neked levélben. A többit privátban. |
Bejelentkezés
Hirdetés |