Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Helló.
Nahát nem tudom, hogy volt-e már róla szó, lehet csak én nem olvastam... Nem tudtam megnyitni az elkészített nyákot amit a fórumba volt szíves belinkelni erobi82 ( a forrasztópáka höfokszabályzólyát) Aztán ma átmásoltam az EAGLE mappájába a filet és iggy már ment. Isa
Üdv!
Le lehet tölteni például a gyártó honlapjáról, CadSoft, de egyes régebbi verzióihoz kiegészítő programocskákat lehet találni az ismert ilyen témájú honlapokon... Ha kedved és időd is van, benézhetsz a honlapomra is, aminek a címe a profilomban található!
Ha elindítd a sast, akkor bead egy "Controll panel" nevű ablakot. Ebben készítesz egy új projectet (ez a gyakorlatban egy új mappa a vinyón), és ebe beleteszed a board file-t, onnan simán nyitja. (Legalábbis nekem.)
Vagy kukkants el a honlapomra, ott találhatsz egy ilyen aranyos kis Eagle kiegészítőt... :yes:
Ha már valaki törölt néhány hozzászólást, a törvénytelen dolgokat "crack reklámozása" is törölni kellett volna. U.i. az offolás nem törvénybe ütköző, de a szoftverkalózkodás igen.
Idézet: :yes: :yes: „az offolás nem törvénybe ütköző, de a szoftverkalózkodás igen.” Ezért van a PRIVI
Nos, akkor talán ezzel le is zárhatjuk a kérdést.
A protelnek a fenti verziójú nyák tervezőjét és a hozzá tartozó kapcsolási rajzoló változatát keresem! A neten nem találtam meg sehol sem! A régebbi 1.5 verzióját használom, de van benne pár hiba, amit kijavítottak a későbbi verzióba! A legújabb verziók szolgáltatás halmazára pedig nincs szükségem, ez egyszerűen, jól használható verzió! Ha valaki tudna segíteni megköszönném!
Üdv,
javaslom, torrent oldalakon nézz szét, én csak valami Protel 99 Se dolgot láttam, de nem tudom az e, nem nagyon ismerem a progit. A verziószámot meg nem látom, amire gondolsz, mert az lemaradt. modi: a verzijószám lemaradt. () -ben beírhattad vna. köszi.
Csak megkérdezem: Proteles fórum nincs?
de csak kettő van. egyébként ott tuti van feltöltött Protel, emlékszem, innen szedtem én is, csak sosem használtam. Kereső, kereső, kereső. :yes:
Idézet: mondod TE.„Kereső, kereső, kereső.” Bob bácsi szerint tevező tervező U.Az
Talán mentségére legyen de mintha ez "áthelyezett" kérdés lenne. Ott a kis nyíl Bob bácsi mögött
Nos, akkor visszatérhetünk a témához? Nevezetesen a piros sashoz?
Gondoltam felesleges új témát kezdeni, mivel csak egy hírt szeretnék közölni! Az EAGLE magyar nyelvű leírása megtalálható az avr.tavir.hu oldalon, vagy a következő linken, ITT Sokan keresték már eddig is, most íme, elérhető bárki számára!
Jó tervezgetést a Sassal! Üdv:Higgins
Hálás köszönet!!!!!
Azt hiszem, most sokunknak szereztél kellemes perceket!
Hello! Az lenne a kérdésem, hogy az eagle-ben hogy tudom a beültetési rajzon egy alkatrészt a másik oldalra helyezni (smd) mert ha rákattintok hogy setup -> layer -> bottom aztán ráklikkolok, akkor nem rakja át a másik oldalra.
köszi
Van egy olyan hogy mirror az eszköztáron. Ha jól emlékszem akkor a Move alatt van.....
HELP!!!
A board-ban rajzolok és valahogy eltüntettem az ADD/ POT-ból az LI10-es potmétert Magyrul nem tudom előszedni pedig 2perce megvolt.szerintem kitöröltem a könyvtárat. Hogyan tudom visszavarázsolni????
Drop-ot nyomtál véletlenül? Nem vagyok teljesen biztos, de asszem egy újraindításnál nekem visszateszi az eldobott alkatrészeket. Legfeljeebb a Control Panel-nél új projectbe teszed a már elkészült dolgokat, így ott már megint mutatja az összes alkatrészt újra. De ha a libraryból sikerült eltávolítani.. akkor az ciki, de nem menthetetlen.. próbálkozni kell.
Ha megmondod, melyik lib.-ban volt, átküldöm mélben.
OK Visszatért!!!
Jót tett neki az újraindítás!!!!!!!!! Köszi a segítséget!!!
Hali!!!
Lehethogy volt már róla szó, de nem tudtam átböngészni az egész fórumot... Tudnátok linket, ahonnan le tudom tölteni az Eagle-t Köszi!
Igen.
Honlapom Kicsit ugyan kattintgatni kell, de az életben semmit sem adnak ingyen. :no: Na jó, 1-2 dolgot igen... :yes: Kicsit keresgélned kell, de ott van!
A legújabb verzió letöltési címe:
[link=ftp://ftp.cadsoft.de/eagle/program/4.16r1]ftp://ftp.cadsoft.de/eagle/program/4.16r1[/link]
Hello!
Légyszíves segítsetek abban, hogy hogyan lehet az eagle-ből másik gépre átvinni a kész nyákrajzot úgy, hogy megmaradjon az aránya. Ui. a gépemen lévő nyomtató nem túl jó minőségű, ahol pedig lézernyomtató van, ott nincs a gépen operációs rendszer (gyk. windows van rajta) ezért a postscript kilőve. ha képként mentem nem jó az arány. mit lehet ilyenkor csinálni?
Öszíntén megmondva, a legegyszerűbb ha ott is felrakod az eagle-t , vagy mondjuk pendrive-ra telepíted. És onnan indítod el.
Ha van fent Office. Akkor szokot felrakni olyat hogy office document imeg writer. Azzal nyomtass A4-es méretbe. Ez létrehoz egy MDI fájt és azt ki tudod nyomtatni a másik gépen. feltéve ha azon is fent van az office.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |