Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rendelés külföldről (eBay - Paypal)
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Lapozás: OK   258 / 258
(#) pipi válasza Régi motoros hozzászólására (») Dec 16, 2024 /

Hali!
Erre mondják, ahány ház annyi szokás. Nem kompatibilisek egymással, mm-es eltérések simán lehetnek, az egyik nem megy be a másik helyére, vagy simán beesik. A bepattanó fülek száma, helye, mérete, hossza is lehet különböző.
Én is nemrég készítettem elő kidobásra a nagy és kis előlap takarókat, csak mindig elfelejtem a szelektívbe kidobni 4 hetente. Ha jársz Kispest felé, viheted, válogathatsz
(#) Régi motoros válasza bbb hozzászólására (») Dec 16, 2024 /

Ezt a fémet én is megtaláltam, másfajtát nem is igen.
A helyi bontóban már kerestem, persze, hogy kidobálgatták már mindet. Tuti nincs rá nagy kereslet.
(#) Régi motoros válasza pipi hozzászólására (») Dec 16, 2024 /

Egyébként tudom, hogy van többféle is, kettő vagy négy füles, és a fül hossza is lehet más más.
Pesten egyáltalán nem járok, így nem tudok válogatni sem.
Max annyit tehetek, hogy lefényképezem melyik fajta a hiánycikk...
(#) pipi válasza Régi motoros hozzászólására (») Dec 16, 2024 /

Én kifaragnám "akármiből", és pl melegragaccsal beragasztanám...
Egy "hazai" postaköltséget tuti nem fizetnék érte.
(#) Régi motoros hozzászólása Hé, 19:14 /

Nikecell csavar?

Üdv! Alin nem akadt még véletlenül valaki nikecell csavarra? Ilyenre volna szükségem, gondoltam hátha találok valami budget kategóriát jóárasítva, de én eddig nem botlottam bele.
Nem is tudom milyen néven kellene keresni.
Az már megvan, ami spiráltipli, és acélcsavar megy bele, de most nem az kellene.
(#) Bakman válasza Régi motoros hozzászólására (») Hé, 23:11 /

polystyrene screw
insulator screw
ips screw

Nincs túl nagy választék.
Következő: »»   258 / 258
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem