Fórum témák
» Több friss téma |
Ennyi pénzért szerintem megéri De ezt csak azért írom, mert elfogult vagyok
Sziasztok. Nekem kéne egy zöld lézer MODUL. Néztem egy Cseh oldalt, de elég drágán jönne ki . Még mindig nem forgalmaz senki Magyarországon ilyet, normális árban? Mert én nem találtam... Külföldön (Amerikában) a legolcsóbb, csak onnan meg nem tudom megrendelni Nincs valakinek valami ötlete?
Miért nem tudod megrendelni amcsiból?
Nincs olyan paypal-os izém Aznélkül meg nem lehet ha jól tudom. Esetleg ha valaki el tudná mondani hogyan van az a paypal- akár privátban
Sziasztok! Egy ilyen lézer modul tartalmazza az áramgenerátort már, vagy azt minden modulhoz külön meg kell épiteni?
Szerintem átutalással is tudsz fizetni, a legtöbb helyen elfogadják.
Értem, csak lehet sikerül egy amolyanhoz (lényegesen nagyobbhoz) hozzájutnom, csak nem tudom, hogy kell-e neki áramgenerátor külön, vagy már tartalmazza. Szerintem tartalmazza, de nem mernék rá mérget venni...
Szia! Szerintem tartalmazza .
Szia!
Szerinted mi az az áramkör ott a modul mellett? Én már vettem ilyet, szedtem is szét. Egész aranyos kis modul. Ennek legalább van rendes(ebb) hűtése a pointerekhez képest. Viszont ha piros kell akkor ott a 200mW-os fókuszálható és olcsóbb is.
Sziasztok!
Van ez a pointer. Szedte már szét valaki? Nem tudok rájönni, hogy hogyan tudnám szétbontani... Köszi!
Sziasztok, van egy eladó kék lézermodulom lencsével áramgenerátorral táppal kb 90mW-os és 407nm körüli hullámhosszon világít. A fényerejét potival lehet szabályozni. Akit érdekel az írjon mailomra.
Tehát ez egy komplett lézermodul csak be kell dugni a konektorba és már világít is.
Mi lenne, ha nem a zöld lézer topikba árulnád a bluray lézeredet? ?
Érdemes lenne belenézni, lehet, hogy a kristály többet is tud. Mekkora az áramfelvétele a diódának?
Max.230mA@2.63V töltős elemről (kínai multiméterrel..) Ebből lehet valamit következtetni? 50mW-osként árulják...
Üdv!
Én tisztában voltam vele, hogy nem 50mW. Ár/teljesítmény arányban nézve, elég jó És nekem, meg BigBazsinak is az volt a lényeg, hogy zöld lézer, olcsón! Üdv!
A feszültség lényegtelen, mivel -jobb esetben- egy huncut áramgenerátor foglal benne helyet, ami a 2V-on felül eső feszültséget magán tartja.
Kis számolás: 230mA * 2V /3 / 10 =15mW. Elméletileg közelítőleg ennyit lehet kisajtolni belőle zöld teljesítményben. De a kristály szerintem 30mW-ot is elvisel szakaszos üzemben. Mostanában peltiert is rendelek, szóval lehet majd veszek én is egy ilyen zöldet, megnézem, mennyit lehet kihozni belőle.
Sok sikert hozzá, majd a fejleményekről számolj be Üdv!
Persze mert telefonnal lett videózva! Sony ericsson k800i-vel De este nagyon szépen lehet látni a lézernek a nyalábját .
A telefon jóval erősebbnek látja a lézerfényt
Szia ! Megnéztem a videót . A címben az szerepelt,hogy 50 mW-os a lézered. A Tieden kívül volt még pár videó és ott a gyufát meggyújtották ,a lufit eldurrantották az 50 mW-osal. Próbáld ki, neked sikerül ?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |