Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   56 / 977
(#) raron válasza Norberto hozzászólására (») Júl 7, 2007 /

Idézet:
„Félrenyelt...”

Na de ennyire!?
(#) szabi83 hozzászólása Júl 9, 2007 /

:whatever: :wilting:

ie-bug.jpg

(#) MaSTeRFoXX válasza szabi83 hozzászólására (») Júl 9, 2007 /

Használj firefoxot ie6 helyett
(#) Fery hozzászólása Júl 9, 2007 /

Na ez viszont nem gyenge
Bővebben: Link
(#) ndavid87 válasza MaSTeRFoXX hozzászólására (») Júl 9, 2007 /

Én FireVuk-ot használok, ez is nagyon jó...
(#) MaSTeRFoXX válasza ndavid87 hozzászólására (») Júl 9, 2007 /

Nekem is az van már egy hete
(#) bbatka hozzászólása Júl 9, 2007 /

Ma én használtam először. Lehúztam egyszer. Lehúztam kétszer. Rozsdás víz folyt belőle. Lehúztam harmadszor. Még mindig rozsdás víz jött belőle. Hmm .. Ez érdekes.
Eltelt félóra jön a kollegám hogy elolvadt. :eek2:
Hogy miről is van szó az a képen látható.
Ma sem kelltem fel hiába. Ma is sikerült valamit tönkretenni.
Magyarázat: gőzcső törés volt a hétvégén és a mellette levő hidegvízes csőben is felforrt a víz.

Kép022.jpg

(#) Norberto válasza bbatka hozzászólására (») Júl 9, 2007 /

Durva!!! :eek2:
(#) bbatka válasza bbatka hozzászólására (») Júl 9, 2007 /

keltem=kelltem (bocs) Mostmár, hogy betettem a kontaktlencsét, így észrevettem.
(#) Gery válasza bbatka hozzászólására (») Júl 9, 2007 /

Sztem dizájnos
(#) MaSTeRFoXX válasza bbatka hozzászólására (») Júl 9, 2007 /

Nem semmi...
(#) Lucifer hozzászólása Júl 9, 2007 /

Pápán sincs hiány poános emberekből:
Mínusz...
(#) Frankye válasza bbatka hozzászólására (») Júl 10, 2007 /

Huh! Ez nem piskóta! De igen dizájnos, főleg, hogy mire is emlékeztet a formája...
(#) Skip hozzászólása Júl 10, 2007 /

a minap találtam netezgetés közbe...
ez is egy fajtája az ünneplésnek az tuti! bár még sose hallottam ilyenről
(#) Gab_Bee hozzászólása Júl 10, 2007 /

Üdv Mindenkinek!

Nemrég találtam a neten!
Transformers kicsit másképp!
Már itt is vannak!
Bővebben: A Transformers mozgolódásról
(#) Frankye válasza Gab_Bee hozzászólására (») Júl 10, 2007 /

Szó szerint "állati"
(#) Stefan válasza Frankye hozzászólására (») Júl 14, 2007 /

Na péntek 13... szerelem az erösítőmet éppen a nyugalmi áramot akarom beállítani rakom rá a krokodilra a +70 et erre az alkarom hozzáér a doboz fém részéhez amire ugye rávan kötve a GND a zúgás miatt... szerencsére csak egy pillanatig rázott ...
De utánna sikerült 200mA es állásban szintén a dobohoz hozzáérinteni a multiméter másik végét.. asszem ezzel se mérek többet A-t ..
Ja és ha babonások vagyunk akkor az előző volt az 1666 odik hozzászólás..
(#) Norberto válasza Stefan hozzászólására (») Júl 14, 2007 /

Szerintem az 1666 nem ugyanaz, mint a 666

Vagy ez már a továbbfejlesztett ördög jele??
(#) Topi válasza Norberto hozzászólására (») Júl 14, 2007 /

Ez tisztán csak pszichológia... Én nem tudtam hogy Péntek 13. van és semmi nem történt.
Ez olyan mint a horoszkóp. Ha azt "jósolja" hogy meg fogsz halni, akkor egész nap ezen stresszelsz, és tényleg rád fog zuhanni egy meteorit...
(#) Topi válasza Topi hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Másik témában valaki felvetette, hogy meleg van.
(#) lgyk válasza Topi hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Vonalzó hiperbolikus geometriához!

A 1666-ról a DS1666 jut csak az eszembe! Amikor felraktam az első működő DS1666-os panelt a "Ki, mit épített?" topikba, pont elérte a 1666. hozzászólást.

Kép: Hivatkozás
(#) fureszk válasza lgyk hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Ezt a kocsit láttam már.
Topi! Lehet kapni olyan vonalzót ami gyárilag ilyen! A tied nem olyan?
(#) Topi válasza fureszk hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

De... Ez gyárilag ilyen... Ebben a legszörnyűbb az, hogy valaki megél abból, hogy neonzöld színű hajlékony vonalzót gyárt...
(#) Skip hozzászólása Júl 16, 2007 /

- Móni vagyok, 15 éve használok Calgon-t, ami eddig 435.132 forintomba került!
- Sára vagyok, szarok én a Calgonra, inkább háromévente veszek egy új fűtőszálat 4000 forintért...

bocs ha ismeritek
(#) fureszk válasza Skip hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Mi pedig az XY család vagyunk és 3havonta átjáratjuk a mosógépet ecettel. Így még fűtőszálat SEM kell vennünk.
(#) Topi válasza fureszk hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Mi meg még soha nem cseréltünk fűtőszálat. Előbb megy sz*rrá az egész mosógép (hála a digitális programozott elromlásnak) mint hogy fűtőszálcserére kelljen folyamodni.
Reklám szerintem magyarország azt hiszem 80%-án kemény használhatatlan sz*r a víz. Én ha jól tudom azért van vízművek, hogy ez ne így legyen. Persze nincs is így, de a sok hülye ahelyett hogy a gyógyszertárban venne 100 forintért egy vízkeménységmérő tesztcsíkot, többezerért kalgont vesz, és bazierős sós vízzel még szennyezi is a környezetet... Elfelejtik, hogy a Calgonban lévő só+más még károsabb vegyszerek, az bizony kijutnak a természetbe...
(#) lgyk válasza Topi hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

A vízműveknek semmi dolga a vízkeménységgel. Sőt, ekkora térfogatáramot nem is tudnának egyszerre lágyítani. De nem is célszerű, a vízkeménységért felelős Ca- és Mg-ionok szükségesek is az ivóvízben. Egy kationcserélővel mondjuk meg lehetne oldani, de még drágább lenne a víz. Budapesten pl. valóban kemény a víz, de nem vészes:

A Fővárosi Vízművek átlagosan 14 nk fokos vizet szolgáltat, az EU határértékek 5-35 nk fokig engednek.

A legolcsóbb, legkörnyezetbarátabb megoldás háztartásban valóban a savas tisztítás (ecetsav, almasav, citromsav). A Calgon egyébként az évszázad átverése, filléres vegyszereket adnak el jó drágán.
(#) Skip válasza Topi hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

hoppá!
nem gondoltam volna, hogy ilyen világí kérdést vált ki ez a "vicc"!
nekünk kimos a jó öreg hajdú! (igaz szegénynek egyszer kitörött az egyik kereke! és nem lehetett centrifugálni. de már minden király vele!) persze Calgon nélkül
(#) Fery válasza lgyk hozzászólására (») Júl 16, 2007 /

Nem szeretek csunya szavakat használni, de a Calgonnal kapcsolatban nemigen jut eszembe más.
Nekem jó néhány háztartásigép szerelő mondta el a véleményét róla. Ha most azt ide leirnám akkor az összes moderátor hetekig nem kapna levegőt és úgy rugnának ki a fórumról , hogy a lábam se érné a földet.
A másik - Az ivóvizet nem is igen szabad lágyitani mert onnan az egyetlen tevékenységed abból állna, hogy szaladgálnál a WC és a lakás egyéb helyiségei között.
Ugyanis a lágyviz úgy meghajt mintha hashajtó lett volna ebédre.
(#) pimi9 hozzászólása Júl 16, 2007 /

Van aki aszkorbinsavat használ a mosógéphez, meg kávéfőzőhöz, állítólag az addig kéthetente elduguló, kávéfőző teljesen jó azóta...
És nem gyárt már vizkőszemcsés kávét...

ui: feltalálták már a C-vitaminos kávét?
Következő: »»   56 / 977
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem