Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Használj firefoxot ie6 helyett
Na ez viszont nem gyenge
Bővebben: Link
Nekem is az van már egy hete
Ma én használtam először. Lehúztam egyszer. Lehúztam kétszer. Rozsdás víz folyt belőle. Lehúztam harmadszor. Még mindig rozsdás víz jött belőle. Hmm .. Ez érdekes.
Eltelt félóra jön a kollegám hogy elolvadt. :eek2: Hogy miről is van szó az a képen látható. Ma sem kelltem fel hiába. Ma is sikerült valamit tönkretenni. Magyarázat: gőzcső törés volt a hétvégén és a mellette levő hidegvízes csőben is felforrt a víz.
keltem=kelltem (bocs) Mostmár, hogy betettem a kontaktlencsét, így észrevettem.
Nem semmi...
Huh! Ez nem piskóta! De igen dizájnos, főleg, hogy mire is emlékeztet a formája...
a minap találtam netezgetés közbe...
ez is egy fajtája az ünneplésnek az tuti! bár még sose hallottam ilyenről Bővebben: Link
Üdv Mindenkinek!
Nemrég találtam a neten! Transformers kicsit másképp! Már itt is vannak! Bővebben: A Transformers mozgolódásról
Na péntek 13... szerelem az erösítőmet éppen a nyugalmi áramot akarom beállítani rakom rá a krokodilra a +70 et erre az alkarom hozzáér a doboz fém részéhez amire ugye rávan kötve a GND a zúgás miatt... szerencsére csak egy pillanatig rázott ...
De utánna sikerült 200mA es állásban szintén a dobohoz hozzáérinteni a multiméter másik végét.. asszem ezzel se mérek többet A-t .. Ja és ha babonások vagyunk akkor az előző volt az 1666 odik hozzászólás..
Szerintem az 1666 nem ugyanaz, mint a 666
Vagy ez már a továbbfejlesztett ördög jele??
Ez tisztán csak pszichológia... Én nem tudtam hogy Péntek 13. van és semmi nem történt.
Ez olyan mint a horoszkóp. Ha azt "jósolja" hogy meg fogsz halni, akkor egész nap ezen stresszelsz, és tényleg rád fog zuhanni egy meteorit...
Másik témában valaki felvetette, hogy meleg van.
Vonalzó hiperbolikus geometriához!
A 1666-ról a DS1666 jut csak az eszembe! Amikor felraktam az első működő DS1666-os panelt a "Ki, mit épített?" topikba, pont elérte a 1666. hozzászólást. Kép: Hivatkozás
Ezt a kocsit láttam már.
Topi! Lehet kapni olyan vonalzót ami gyárilag ilyen! A tied nem olyan?
De... Ez gyárilag ilyen... Ebben a legszörnyűbb az, hogy valaki megél abból, hogy neonzöld színű hajlékony vonalzót gyárt...
- Móni vagyok, 15 éve használok Calgon-t, ami eddig 435.132 forintomba került!
- Sára vagyok, szarok én a Calgonra, inkább háromévente veszek egy új fűtőszálat 4000 forintért... bocs ha ismeritek
Mi pedig az XY család vagyunk és 3havonta átjáratjuk a mosógépet ecettel. Így még fűtőszálat SEM kell vennünk.
Mi meg még soha nem cseréltünk fűtőszálat. Előbb megy sz*rrá az egész mosógép (hála a digitális programozott elromlásnak) mint hogy fűtőszálcserére kelljen folyamodni.
Reklám szerintem magyarország azt hiszem 80%-án kemény használhatatlan sz*r a víz. Én ha jól tudom azért van vízművek, hogy ez ne így legyen. Persze nincs is így, de a sok hülye ahelyett hogy a gyógyszertárban venne 100 forintért egy vízkeménységmérő tesztcsíkot, többezerért kalgont vesz, és bazierős sós vízzel még szennyezi is a környezetet... Elfelejtik, hogy a Calgonban lévő só+más még károsabb vegyszerek, az bizony kijutnak a természetbe...
A vízműveknek semmi dolga a vízkeménységgel. Sőt, ekkora térfogatáramot nem is tudnának egyszerre lágyítani. De nem is célszerű, a vízkeménységért felelős Ca- és Mg-ionok szükségesek is az ivóvízben. Egy kationcserélővel mondjuk meg lehetne oldani, de még drágább lenne a víz. Budapesten pl. valóban kemény a víz, de nem vészes:
A Fővárosi Vízművek átlagosan 14 nk fokos vizet szolgáltat, az EU határértékek 5-35 nk fokig engednek. A legolcsóbb, legkörnyezetbarátabb megoldás háztartásban valóban a savas tisztítás (ecetsav, almasav, citromsav). A Calgon egyébként az évszázad átverése, filléres vegyszereket adnak el jó drágán.
hoppá!
nem gondoltam volna, hogy ilyen világí kérdést vált ki ez a "vicc"! nekünk kimos a jó öreg hajdú! (igaz szegénynek egyszer kitörött az egyik kereke! és nem lehetett centrifugálni. de már minden király vele!) persze Calgon nélkül
Nem szeretek csunya szavakat használni, de a Calgonnal kapcsolatban nemigen jut eszembe más.
Nekem jó néhány háztartásigép szerelő mondta el a véleményét róla. Ha most azt ide leirnám akkor az összes moderátor hetekig nem kapna levegőt és úgy rugnának ki a fórumról , hogy a lábam se érné a földet. A másik - Az ivóvizet nem is igen szabad lágyitani mert onnan az egyetlen tevékenységed abból állna, hogy szaladgálnál a WC és a lakás egyéb helyiségei között. Ugyanis a lágyviz úgy meghajt mintha hashajtó lett volna ebédre. |
Bejelentkezés
Hirdetés |