Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   317 / 3605
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Jóreggelt kinálok én is!
(#) Gafly válasza Frankye hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

En nem cserelnem le a zarat ha nem muszaj (kiveve persze ha ott tartod a csaladi ekszereket ).
Apam muhelyen is hasonlo van, amennyire tudom minimum negyven eve nem nyult hozza (beleertve az olajozast is )

Ami azert gyanus nekem, hogy ezeknek a zaraknak vasbol szokott lenni a kulcsuk nem spiaterbol...

Ha leszeded es elhozod a zarat akkor megprobalhatunk hozza kulcsot alkotni (bar sajnalatos modon kemenyforrasztani nem tudok)...
(#) Iszkakof István válasza Gafly hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Amennyiben nekem ilyen gondom lenne, elmennék Feri bácsihoz, az öreg mekmesterhez falunkban. Vinnék egy kis piát és megkérném, borítsa ki legyen szíves, a mindenes ládát. Eléggé elképzelhetetlen, hogy ne legyen egy olyan kulcs benne, amelyiket kicsi igazítással használni tudnám. Nézzetek jól körbe, mindenkinek van egy ilyen Feri-, Pista-, Gyuri bácsi ismerőse. A dologban még az lesz a szép, hogy Ő fogja magát megtisztelve érezni, mert segíthetett. Már ha erre jártam, kihasználom a lehetőséget, hogy elmondjam:
Krivánok nagyon boldog Újévet minden kedves fórumtásnak, bort, búzát, békességet, ( a nem házasoknak) szép asszony feleséget vagy élettársat.
(#) Frankye válasza Gafly hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Sajnos biztos, hogy spiáter, megnéztem alaposan. Nem kizárt, hogy valami utángyártott akármi, de hogy nem normális fém, az holtbiztos. A keményforrasztás nekem sem megy, eszközöm sincs hozzá, pedig még az volna talán a legjobb megoldás...
Megkísérelek majd az ünnepek után valami hasonlót összehozni, hátha. De gyanús, hogy sajnos zárcsere lesz a vége, pedig nagyon szeretném megtartani.
Iszkakof István:
Valóban jó, ha van ilyen "Pista bácsi" a közelben, de sajnos errefelé elég zárkózottak az emberek, nem is tudom, kihez fordulhatnék efféle gondommal...
(#) szamóca válasza Frankye hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

A spiátert nem tudod kemény forrasztani. Próbáltuk rézzel a sutyuki ablakemelő rudazati összekötőjét, de nem lehet. :no:
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Zoli bácsi rendes egy Pistabácsi vagy!
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Nini, Köbzoli! Üdv!
Szóval már Zoli bácsi vagy? nem is köbzoli?

Mindenkinek: kik laknak a pezsgősüveg alján? Buborék!
(#) Gafly válasza Frankye hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

> Megkísérelek majd az ünnepek után valami hasonlót összehozni, hátha. De gyanús, hogy sajnos zárcsere lesz a vége, pedig nagyon szeretném megtartani.

A felajanlas el es bar viccnek tunik nem az...
(#) Müszi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Zoli barátom, jó sok hozzászólásod van már, szinte rekord

akkor ezentúl bácsizlak! Olvastam már, azt hittem, hogy csak viccből írod azt, hogy a tranzisztor hőskora óta... mert akkor kábé most 50 lehetsz...
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Jó reggelt mindenkinek!

ez érdekes, mert az én szüleim csak "betanított munkásként" kezelik a számítógépet, pedig Te korod beliek (58 és 64 év). Szóval nem fűllik a foguk hozzá! Én a legidősebb ember, aki itt van, max 50nek vettem volna, mint abszolút maximumot!
Ellenpéldaként volt tanárom: Szépe Dezső szolgál! A Tanárúr 78 éves, és mindenkit zsebre vág! az 50es években végzett a Műegyetemen, tranzisztorokról nem is tanult például! Ohne digitális technika! Teljesen naprakész mind számítógép, mind egyéb elektronika terén! Tudásom 70 %-át neki köszönhetem! ővele például tartom a kapcsolatot, és még a volt kémia tanárommal is! Szóval nem mindenki tud lépést tartani! Bevallom, én sem!csak kapkodom a fejem, és azt kérdezem, minek és hova??? ennyire! Nem kéne ilyen szédületes sebességgel, mert ez az emberekből sok pénzt és energiát szív ki (állandóan megújulni). Na mindegy! Tehát éljenek az elektroncsöves erősítők, meg a hagyományos lemezjátszók!
(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

délután kettőkor reggelt kívánni? Holnap reggel meg jó étvágyat kívánsz az ebédhez?

Látom van olyan topic, hogy mellékhelyiség világítása. nem olvastam bele, de sz@r ügy, kiégett az izzó!

Köszönöm! Ennyit akartam volna én is.

Juj de gonoszok vagyunk! De az igazság most ideát van. :yes:
(#) mex válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Szerintem is védjegy (könyvtáros hallgató),de ha nem akkor megkóstolta a szilveszteri "alkoholtartalmú tudatmódositó szerei" közül valamelyiket.....
(#) googa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Googa is itt van! Nagybetűvel, frissen, szépen.

Nos, akkor röviden! Az elmúlt egy-másfél évben nem viccelek, csak az iskolai feladataimra 2-300 oldalt gépeltem be! Ebben sem az msn, sem az ide írt tekintélyes byte-mennyiség nincs benne! Nagyon elunod ám a shiftet nyomogatni! A word meg kijavít!

A könyvtár szak meg még nem a szakmám, az informatikus jelzőt a legszívesebben elfelejteném! Majd akkor leszek az, ami, ha végeztem! Elég sok van még hátra, és nem büfé szak! Annak, aki komolyan gondolja, annak nem! Feltételezem nem fikázni akaratok, ámbár olyan szaga volt!

"közkívánatra" kivettem!
(#) Norberto válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Idézet:
„Most szerintem gondolkozik,vagy már írja is a másféloldalas válaszát...hogy és...pedig...mert stb.”

(#) googa hozzászólása Dec 31, 2008 /

Srácok! Ez a digitális kamera táv vezérlés téma nem lett betiltva a napokban? NeoCorteX kolléga ugyan azzal a trükkel próbálkozik...
Nem is emlékszem mi volt a baj, de valami agresszívkodás lett a vége...
(#) Norberto válasza googa hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Annyit árulok csak el, nem az illetővel volt baj, nem is az elsődleges stílusával, nem is a helyesírásával, és még csak nem is a téma/topik értelmetlenségével. Egyetlen egy leírt szóösszetétellel, amit Kosztolányi is sokszor használt anno... de "azóta" nem írta le
(#) googa válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Na tessék, megsértődtél?!
Ne nyájaskodj! <<< Ezt most azért írtam, mert azt hiszem ezért a szóért törölték a múltkor az előbb említett témát. (vagyis az ezt követő felháborodás miatt)

Norberto: közben ketyegett az agyam és rájöttem >>>
(#) kobold válasza googa hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

De, én "tiltottam be".
NeoCorteX kolléga azóta megígérte (és ahogy látom, teljesítette is), hogy igazodik a fórum hangneméhez, innentől semmi akadálya, és valószínűleg nem beszólogatás lesz a vége, mint korábban.
(#) szamóca válasza googa hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Szervusz Te szép, nagy ,kövér betűs goga!
(#) Action2K hozzászólása Dec 31, 2008 /

Nos, míg Ti jártattátok a szátokat, bocs ujjaitokat, addig én megsütöttem az estére való török csemegét. Már csak, ha meghűl, fel kell darabolni kis kockákra és vaníliás cukorban meghempergetni. A gyerkőcök még alszanak, ha felkelnek, akkor a lányommal még megsütjük az epres joghurtos muffin-okat, epres cukormázzal bekenjük, kis szívecskékkel díszítjük.
Nyami-nyami!
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Idézet:
„estére való török csemegét”

Törökméz? Vagy valami más finomság? Mi lehet az
(#) googa válasza szamóca hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Kövér mi?

Sergei: Ha nem csinálsz azonnal valami butaságot, akkor lejár a warn-od! Én szóltam!
(#) Sergei válasza googa hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Nem áll szándékomban meghosszabbitatni Böven sok volt ez is nekem
(#) zenetom válasza Sergei hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

De rossz kedvem van
(#) Sergei válasza zenetom hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Én szimplán csak álmos vagyok
Következő: »»   317 / 3605
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem