Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Értettem én szerintem. Az elektronikás akárminél jutottak ők az eszembe. De bevallom elvetettem a sújkot...
Viszont, egy ilyen internetes rádióra, pláne ha zenéket sugároz, nagyon sok jogi szabályozás vonatkozik. Volt már ezekről szó. Meg én magamról ismerem a rádiózási szokásaimat, ami abból áll, hogy speciálisan azt az adót hallgatom(interneten), ami azt nyomja amelyik stílust kedvelem, a többi nem nagyon érdekel, és reklám az nincs. Persze nagyon sokan sokfélén hallgatunk rádiót... Ennek az adónak kezdetben max egyszerre kb. 200 főt kellene kiszolgálnia...
Pont ezt mondom, hogy a jó munkához idő kell...
![]() ![]()
Nem igazán mert az orosz parlament alsóháza a duma....
![]()
Lehetséges blues zenét hallgatni internetes rádión. Próbáltam keresni de nem találtam.
Köszönöm ez az lenne de még zenét nem tudtam kicsikarni belőle.
Találó elnevezés.
![]()
Köszi , már működik. Mi lenne velem Nélküled? Közben nejem lefeküdt, így csak holnap tudom kiporolni a hangfalakat.
Szerintem innen is érdemes elindulni:
Bővebben: Link
Ha zenét hallgatok akkor nem spórolok a hangerővel, viszont ez idő tájt nejem nem díjazná a bluest. Bár két számot meghallgattam köze nem volt az igazi blueshoz.
Töltsd le ezt: Radio Sure, s a keresőjébe írd be: blues. 131 állomást fog találni, a 12121-ből.
Itt garantáltan találsz igazit.
Köszönöm! Holnap beleásom magam. Most már csendben kell lennem, mert a nejem leesik a hangfalról és morcos lesz.
Köszönöm Hobbielektronika a születésnapi jókívánságot.
![]() De szép kerek szám ez a 30 ![]()
Szerintem van olyan szolgáltató ami ingyenes, ki lehet próbálni. Egy két vita is beleférhet akár és persze zene minden stílusban, mondjuk kívánságműsor is stílusonként.
Boldog szülinapot. Szerintem azért a 100 még szebb szám úgyhogy igyekezz elérni, hogy ahhoz is gratulálhassak. :yes:
Köszönöm. remélem azt is megérem egyszer
![]()
Nem rossz az ötlet, csak felejtős. Dolgoztam a médiában, tudom mivel jár. Mind anyagilag, mind szellemileg. Legjárhatóbb út a netrádió. Az adás során a szerzői jogok mellett az előadóművészi és hangfelvétel-előállítói (lemezkiadói) jogokkal is foglalkozniuk kell. A szerzőknek fizetendő jogdíjat az Artisjus szedi be és osztja fel. Az irányadó jogdíjmértékeket a Magyar Közlönylönyben (2008. 28/I) közzétett Artisjus Jogdíjközlemény II. fejezet 2.2 pontja tartalmazza, amely szerint a "kisjogos" zenei műveket nem sugárzással , hanem számítógépes hálózat igénybevételével nyilvánossághoz közvetítő rádió- és televízió-szervezetek esetleges költségvetési támogatásuk 1%-ának, esetleges előfizetői díjbevételeik 2%-ának, valamint reklám- és szponzorációs bevételeik 4%-ának megfelelő, együttes összegű, de minimum havi 7000 Ft+ 15% ÁFA szerzői jogdíjat kötelesek fizetni.
Ez mellett kell egy stúdió, a gépparkkal, és lelkes emberkék, és egy valaki, aki mindezt felügyeli, kordában tartja. Jártas a műsorszerkesztésben, adásvezetésben, technikai berendezésekben... s ez neki már mindennapos, sok-sok órai munkát jelent, amit már meg kell fizetni, nem várható el tőle ingyen, hogy napi 4-5 órát ingyen dolgozzon, s mindenért tartsa a hátát. Szóval ez már túllép az 1-2 havernak nyomok rádiót kategórián.
Sziasztok. Bár nem mindig írok ide, de figyelem mik történnek itt. A net rádióhoz nem kell studió, elég egy gép, sok sok zene, és viszonylag nagy net, az is kb 256Kb feltöltésű legyen. Ha valaki rádiózni akar, minimum 128Kb feltöltés kell, netrádióhoz kell egy szerver, 2-3 ezer forint havonta, és bír kb 100 hallgatót, megint kb 3 ezer forint, autoDj ami ugye 0-24án szolgáltatja a zenét, És persze a műsorvezető, a fennt irtak alapján. Ami a húzós az a jogdij havonta, és fél évente kell fizetni elég húzós összeget, ha nem fizetnek, és lebuknak akkor annak jajj, nagyon de nagyon megbűntetik a rádió tulaját, műsorvezetőit.
Sziasztok. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |