Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1020 / 3611
(#) Rober_4 válasza sound.man hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Értettem én szerintem. Az elektronikás akárminél jutottak ők az eszembe. De bevallom elvetettem a sújkot...
Viszont, egy ilyen internetes rádióra, pláne ha zenéket sugároz, nagyon sok jogi szabályozás vonatkozik. Volt már ezekről szó. Meg én magamról ismerem a rádiózási szokásaimat, ami abból áll, hogy speciálisan azt az adót hallgatom(interneten), ami azt nyomja amelyik stílust kedvelem, a többi nem nagyon érdekel, és reklám az nincs. Persze nagyon sokan sokfélén hallgatunk rádiót...
Ennek az adónak kezdetben max egyszerre kb. 200 főt kellene kiszolgálnia...
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Pont ezt mondom, hogy a jó munkához idő kell...
(#) tungsram válasza Stadi hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Nem igazán mert az orosz parlament alsóháza a duma....
(#) tungsram válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Inkább csak reggelt..
(#) nagy hoho válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Lehetséges blues zenét hallgatni internetes rádión. Próbáltam keresni de nem találtam.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Köszönöm ez az lenne de még zenét nem tudtam kicsikarni belőle.
(#) tungsram válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Egyszerü: Hobo Blues Band :hide:
(#) Stadi válasza tungsram hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Vagy inkább Hoho Blues Band?
(#) Stadi válasza tungsram hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Találó elnevezés. Az összes parlamentben túl sok a duma. Idehaza ráadásul még a dumáló is, ekkora országhoz képest.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Köszi , már működik. Mi lenne velem Nélküled? Közben nejem lefeküdt, így csak holnap tudom kiporolni a hangfalakat.
(#) Rober_4 válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Szerintem innen is érdemes elindulni:
Bővebben: Link
(#) Action2K válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Miért? Ráfeküdt a hangfalakra?
(#) nagy hoho válasza Action2K hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Ha zenét hallgatok akkor nem spórolok a hangerővel, viszont ez idő tájt nejem nem díjazná a bluest. Bár két számot meghallgattam köze nem volt az igazi blueshoz.
(#) Action2K válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Töltsd le ezt: Radio Sure, s a keresőjébe írd be: blues. 131 állomást fog találni, a 12121-ből.
Itt garantáltan találsz igazit.
(#) nagy hoho válasza Action2K hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Köszönöm! Holnap beleásom magam. Most már csendben kell lennem, mert a nejem leesik a hangfalról és morcos lesz.
(#) nagy hoho válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Holnap megnézem. Köszönöm.
(#) Sergei hozzászólása Feb 13, 2010 /

Köszönöm Hobbielektronika a születésnapi jókívánságot.
De szép kerek szám ez a 30
(#) Action2K válasza Sergei hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Boldog szülinapot!
(#) Sergei válasza Action2K hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Köszönöm szépen
(#) Stadi válasza Sergei hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Isten hozott a klubban.
(#) llaci56 válasza tungsram hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Ez most nem értem...
(#) SALáta válasza Sergei hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Boldog születésnapot!
(#) SALáta válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Szerintem van olyan szolgáltató ami ingyenes, ki lehet próbálni. Egy két vita is beleférhet akár és persze zene minden stílusban, mondjuk kívánságműsor is stílusonként.
(#) Sergei válasza Stadi hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Köszönöm
(#) Sergei válasza SALáta hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Köszönöm szépen
(#) zolika60 válasza Sergei hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Boldog szülinapot. Szerintem azért a 100 még szebb szám úgyhogy igyekezz elérni, hogy ahhoz is gratulálhassak. :yes:
(#) Sergei válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Köszönöm. remélem azt is megérem egyszer
(#) Action2K válasza SALáta hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Nem rossz az ötlet, csak felejtős. Dolgoztam a médiában, tudom mivel jár. Mind anyagilag, mind szellemileg. Legjárhatóbb út a netrádió. Az adás során a szerzői jogok mellett az előadóművészi és hangfelvétel-előállítói (lemezkiadói) jogokkal is foglalkozniuk kell. A szerzőknek fizetendő jogdíjat az Artisjus szedi be és osztja fel. Az irányadó jogdíjmértékeket a Magyar Közlönylönyben (2008. 28/I) közzétett Artisjus Jogdíjközlemény II. fejezet 2.2 pontja tartalmazza, amely szerint a "kisjogos" zenei műveket nem sugárzással , hanem számítógépes hálózat igénybevételével nyilvánossághoz közvetítő rádió- és televízió-szervezetek esetleges költségvetési támogatásuk 1%-ának, esetleges előfizetői díjbevételeik 2%-ának, valamint reklám- és szponzorációs bevételeik 4%-ának megfelelő, együttes összegű, de minimum havi 7000 Ft+ 15% ÁFA szerzői jogdíjat kötelesek fizetni.
Ez mellett kell egy stúdió, a gépparkkal, és lelkes emberkék, és egy valaki, aki mindezt felügyeli, kordában tartja. Jártas a műsorszerkesztésben, adásvezetésben, technikai berendezésekben... s ez neki már mindennapos, sok-sok órai munkát jelent, amit már meg kell fizetni, nem várható el tőle ingyen, hogy napi 4-5 órát ingyen dolgozzon, s mindenért tartsa a hátát.
Szóval ez már túllép az 1-2 havernak nyomok rádiót kategórián.
(#) Norbert123 válasza Action2K hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Sziasztok. Bár nem mindig írok ide, de figyelem mik történnek itt. A net rádióhoz nem kell studió, elég egy gép, sok sok zene, és viszonylag nagy net, az is kb 256Kb feltöltésű legyen. Ha valaki rádiózni akar, minimum 128Kb feltöltés kell, netrádióhoz kell egy szerver, 2-3 ezer forint havonta, és bír kb 100 hallgatót, megint kb 3 ezer forint, autoDj ami ugye 0-24án szolgáltatja a zenét, És persze a műsorvezető, a fennt irtak alapján. Ami a húzós az a jogdij havonta, és fél évente kell fizetni elég húzós összeget, ha nem fizetnek, és lebuknak akkor annak jajj, nagyon de nagyon megbűntetik a rádió tulaját, műsorvezetőit.
Sziasztok.
(#) tungsram válasza Sergei hozzászólására (») Feb 13, 2010 /

Még készer 30 pluszba megtoldva 80 éves korban egy ífjú leányzó pereljen be gyerktartásért.Boldog szülinapot.
Következő: »»   1020 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem