Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Szerintem, ha a 26 éves Sierra elektronikus gyujta megfelelt erre a célra akkor a tied is. Csak arra vigyázz, hogy a bemenetén ott legyen a túlfeszültség védelem(némelyikből kimarad).
Figyu szerinted ha azt nemtudom megállapítani melyik "Mazzag "hova menjen akkor felfogok ismerni egy túlfeszültség elleni védelmet?
Szinte mindegyikben A277d vagy UAA180-as ic van! Ennek a pdf-je alapján megvan a +-. Kizárásos alapon a harmadik megy a trafóra.
Ok köszönöm majd akkor ennek utána nézek
Sziasztok !
IMI villanymotorhoz keresek kapcsolási rajzot. Egy fázisú vill.mot. szeretnék bekötni házi vízműként. üdv.: J
Valószinü, hogy orosz az egész, viszont a tuner bemenet videoton, képcső toshiba, és vannak tesla alkatrészek is benne. Ismerősöm mondta, hogy valamikor a waltham tv-ket rakták igy össze. Pár rajzot leszedtem, még legjobban a waltham 51 ctv 510 hasonlit. Orosz oldalról is szedtem le de nem találtam hasonlót.
Lényegében az a hibája, hogy készenlétben megy minden rajta , képcső füt , nagyfesz megy, csak a kép nem. A kép csak akkor megy amikor bekapcsolom a szokásos módon.
Megnéztem a kütyüt három szín a következő:barna,zöld,feketekék
ic-t nemnagyon tudom megnézni mert szét kellene forrasztani és azt nem akarom így meg nem férek hozzá
Barna-pozitiv,Zöld-trafóra,fekete/kék-test. Ellenörizheted, ha megnézed az ic 18-as és 1-es lábát(18+, 1-test).
Köszönöm szépen
:worship:
Jó lenne ha lefotóznád a tv hátulját,ott van egy cetli,hogy oda mivan irva,latin vagy cirill betükkel van-e irva.Ha orosz akkor igy kezdödik 4 vagy 5 УСЦТ vagy УПЦТ és az utána következő háromjegyü szám,de ha a panelt is lefotózod az még többet segit.Igy néz ki a tv?
Hello!
Fekete: +12V Barna: Test Zöld: gyújtásjel üdv! proli007
Igy van "nem gondolkodtam tükörben"
köszi a helyesbitést.
Hello!
Én meg csak most láttam, hogy Te is írtál.. üdv! proli007
Elképzeltelek, amint tükörben gondolkodsz...
sziasztok! szeretnék épiteni egy végfokot,2N 3442 tranzisztor-ból.ennek valakinek nincs véletlenűl kapcsolási rajza nyák tervel??köszönöm szépen
Szevasztok, kapcsolási rajzot keresek egy crossoverhez, ami +12V-ról működik, és ami egy subwooferhez kellene. Egy kocsi erősítőbe szeretném beépíteni, hogy vágja a frekvenciát kb 70hz-ig. Van crossover rajzom de az +-15v-ról működik és az nem jó nekem, és ezért is fordulok hozzátok segítségért, hogy ha valakinek van ilyen kapcsolási rajza ami +12v-ról működik, azt nagyon megköszönném.
ŐŐŐ már azthiszem késő
Lehet hogy kinyírtam? mert ezekszerint először fordítva kötöttem és most meg haloványan világít minden rajta és semmi mást nem csinál
Érdeklődnék hogy valaki nem foglalkozik-e ledes fordulatszám mérő javítással? :nyes: (vicc)
Forditott polaritás ellen van a pozitív ágban a dioda!
Ez lehet a levegőben lógó bemenet miatt(ugy emlészem ez volt az enyémnél is)Próbáld meg egy trafó váltófeszét küldeni a bemenetre( rendes táp melett) Ha jól müködik 3000-et kel jeleznie.
Megpróbálom majd.
Az is lehet különben,hogy már eredetileg sem volt jó ,mert egy bontani való ladában vol és meglátván kitéptem belőle puszta kézzel
Khm! Kérem, hogy ne térjetek el a téma címétől!
A tv pontosan ugy néz ki ahogyan a fotón. A hátulján csak magyarul van irva tipus fesz. telj. stb. A panelon már keresgéltem valami sasszi számot eredmény nélkül. Leszedtem a két rajzot is de nem hasonlóak. A fotón lévő tv milyen tipus? Fotózni sajnos nem tudok nincs mivel.
A tv a foton egy Горизонт márkáju Belorusz gyártrmányu.Ezekkel a tv-kel az a helyzet,hogy tök ugyanolyan elektronikával raktak össze tv-t csak mas néven.Utana érdeklödök holnap egy ismerösöm már találkozott ilyen problémával mint a tiéd.Találtam még ezt lehet, hogy segit. Azért amit találsz a hatulján azt rakd ki.
Sziasztok!
Rajzot keresek egy UPS-hez, ha valaki tud légyszi segítsen. A tipusa: MGE pulsar evolution 1100 1U magas rack kivitel. Ha rá engedem a 220 at pukkan, 16A-t veri, és van benne 2 zárlatos smd dioda, meg két égett ellenálat és nem tudom milyen diódák lehetnek. Köszi.
Cseréld ki a diódát 1N4007 -re, (illetve ennek SMD változatára,) de előtte keresd meg a 200 V feletti (legalább 2db) elkót, és azt is cseréld ki! (105 fokos LOW ESR értéket vegyél!)
És ami van mögötte 2 nagy krumpli ellenálás nagy zöld SCK085 ös felirattal, azon 12R -t mérek, az jó lehet?
Akár jó is lehet. Nincs ráírva az értéke? Kétlem, hogy ha megnyúlt volna, akkor 12 ohm -ot mérnél. Pláne, ha egyforma értékek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |