Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   61 / 174
(#) hadnagyakos válasza vikipapa hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Most nézem, Chromium böngészővel nekem is behozza rendesen.
(#) hadnagyakos válasza hadnagyakos hozzászólására (») Dec 24, 2010 /

Viszont itt az oldalon karakterkódolási hibás a HE Store reklám, akár mivel nézem.
(#) Moderátor hozzászólása Dec 24, 2010

Türelmet kérünk!

A topikot ideiglenesen befagyasztom. A szerveren lévő rendszer a helyi szerverről frissítése folyamatban van, "a már nem aktuális" hibajelentések elkerülése érdekében, a topik kicsit aludjon
(#) vagnerjazon hozzászólása Dec 25, 2010 /

Az egész kosár törlése funkció miért tűnt el?
(#) hadnagyakos hozzászólása Dec 25, 2010 /

Nálam az adatlapok letöltése nem működik. A linkre kattintva új lapon a HE Store főoldala nyílik meg.
(#) BarnaPili hozzászólása Dec 25, 2010 /

Ezekre a diódákra tudtok alternatívát?:HFA15TB60 , RHRP860, RHR15120.
Bármelyik megfelel.Köszönet!
István
(#) pcroland hozzászólása Dec 25, 2010 /

A kicsomagolás alatt mit jelent?
Ha nem megyek érte hétfőn kiküldik?Ha hétfőn érte megyek nem lesz baj?Állapot:várakozik.És még nem telt el a két hét.Akkor most,még nincs meg vagy mi?
(#) Tocska válasza hadnagyakos hozzászólására (») Dec 30, 2010 /

Amint már nyilván sokan észlelték, az egész honlap megújulása zajlik a háttérben, aminek sajnos velejárója, hogy bizonyos funkciók döcögnek vagy éppen nem működnek. A csatolmány letöltése pl. nálam most működött. az említett jelenség lehetett időleges diszfunkció vagy egy hibás link. Ezúton kérünk mindenkit, hogy a hibakereséshez konkrét linkkel vagy rátalálási algoritmussal segítsen, hogy a kijavítást mielőbb meg tudjuk tenni. Köszi.
(#) Tocska válasza pcroland hozzászólására (») Dec 30, 2010 /

Ha valaki személyes átvételre rendelt valamit, akkor azt semmiképpen sem küldjük ki egyeztetés nélkül. A kicsomagolási státusz azt jelenti, hogy raktári feldolgozás alatt van. Az ünnepi "hisztéria" miatt rengeteg megrendelés van feldolgozás alatt, aminek az a legfőbb oka, hogy a nagykereskedelmi beszállítók az év végén leálltak/leltároznak stb. , így a hiányzó alkatrészekre várni kell még egy kicsit. Most előnyt élveznek azok a csomagok, amik teljes egészében kiszolgálhatók a puffer raktárkészletből. Ha valakinek nagyon sürgős valamelyik alkatrész, akkor a rendelési megjegyzésbe írja meg, hogy a pillanatnyilag raktáron nem lévő alkatrészekkel mit csináljunk (töröljük vagy bontsuk meg), hogy a meglévők mielőbb kiadhatók legyenek.
(#) Tocska válasza BarnaPili hozzászólására (») Dec 30, 2010 /

Csak helyettesítés jöhet szóba, pont ilyen nem lenne jó?
Az on-line kínálatba ugyan nem célunk feltenni, de az első két típusból tudunk szerezni néhány napon belül (jövőre természetesen). A HFA15TB60 kb. 550-600Ft, a RHRP860 pedig kb. 250-260Ft körüli bruttó áron hozható. A konkrét igényt az info@hestore.hu-ra küldd rám hivatkozva.
(#) BarnaPili válasza Tocska hozzászólására (») Dec 30, 2010 /

Köszönöm,közben megoldódott a dolog! Viszont egy korábbi kérdésemre nem sikerült választ kapnom:Erre.
Köszönettel!
István
(#) vicsys hozzászólása Jan 1, 2011 /

Ezúton kívánok a HEStore.hu munkatársainak, nagyon boldog újévet és szeretném megköszönni egész éves áldozatos munkájukat!
(#) Tocska hozzászólása Jan 3, 2011 /

Feleim! Örvendezzünk, mert távol-keleti barátaink a táncoló mikulások után végre feltették a szalagra a próbapaneleket meg vezeték csomagokat is, így most konkrétan hegyekben áll a raktárban a sok jó büdi cucc!
Vegyétek, vigyétek!!!
(#) zolee1209 válasza Tocska hozzászólására (») Jan 5, 2011 /

Atmel-ék még nem akarnak árat csökkenteni?! :hide: Mit tudtok erről?
(#) Des1gnR hozzászólása Jan 6, 2011 /

Sziasztok!
Rendeltem a HEStore-ról, de olyan terméket ami nem volt raktáron. A rendelést tegnap reggel adtam le, mikorra várhatom a csomagot?
A választ előre is köszönöm.
(#) Des1gnR válasza Des1gnR hozzászólására (») Jan 6, 2011 /

Bocs a kérdésért, eddig nem találtam ezt a menüpontot, de rábukkantam.
Szóval:

7.2. A megrendelt termékeket - amennyiben azok mind raktáron vannak - a HE-Store webáruház belföldre a szállítási határidő fentiek szerint számított kezdetétől

- "elérhető" és "külső raktárból" jelzésű termékeknél várhatóan 3-5 naptári napon belül,de legkésőbb 30 naptári napon belül,

- a "rendelésre" jelzésű termékek esetén a webáruház külön eseti visszaigazolásában meghatározott naptári napon belül, a vásárlónak átadja illetve a megrendelésben megjelölt szállítási címére szállíttatja.

7.3. Külföldi megrendelés teljesítési határideje: 30 naptári nap, "rendelésre" jelzésű termékeknél a webáruház külön eseti visszaigazolásában meghatározott naptári napon belül a megrendelés beérkezését és a vételár valamint a járulékos költségek azonosítható befolyását követően.
(#) miklosch hozzászólása Jan 6, 2011 /

A megrendelésem 2010.12.27. 18:23:23 óta kicsomagolás alatt és mindegyik tétel várakozik. Legyek türelmes, vagy esetleg a honlapújítás és egyéb dolgok miatt elveszhetett a rendelés?
(#) Topi válasza miklosch hozzászólására (») Jan 7, 2011 /

Erre a vevőszolgálat tudna választ adni, ez a topik inkább fejlesztési ötletek.

Rendelés biztos hogy nem veszett el, főleg ha látod a "Megrendeléseim" oldalon.
(#) Des1gnR hozzászólása Jan 7, 2011 /

Én a vevőszolgálatnak is írtam, de onnan sem érkezett válasz. Kiv. vagyok mikorra jönne meg pontosan a csomag
(#) kistotti01 válasza Des1gnR hozzászólására (») Jan 7, 2011 /

Én színtén 27-én rendeltem meg a csoamgom... de azóta sem érkezett meg, állapota tovvábra is kicsomagolás alatt áll. Én színtén írtam már az ügyfélszolgálatnak, de választ nem kaptam. Ez az egész dolog kezd eléggé bosszantani, főleg azért , mert sürgősek lennének az alkatrészek...
(#) Topi válasza kistotti01 hozzászólására (») Jan 7, 2011 /

Mentségükre legyen szólva, több napja átépül az egész HEStore ügyfélszolgálat.

Biztos eközben azért továbbra is gyűrik le a leveleket is, de kis türelmet kérnék mindenki nevében.
(#) hackerfish válasza Topi hozzászólására (») Jan 7, 2011 /

Hová költöznek? Az átvevőhely az Örsön meg fog szűnni? :eek2:
(#) Topi válasza hackerfish hozzászólására (») Jan 7, 2011 /

Nem. Csak a mellette lévő nagyobb irodába költözik, de helyileg címileg ugyan ott marad.
(#) hackerfish válasza Topi hozzászólására (») Jan 7, 2011 /

Ja oké, köszi az infót!
(#) CIROKL hozzászólása Jan 7, 2011 /

Ilyen vagy hasonló LED -es panelműszerből zöld színben , nem lenne esetleg beszerezhető ?
(#) Topi hozzászólása Jan 8, 2011 / 1

(#) Attila86 válasza Topi hozzászólására (») Jan 8, 2011 /

Szép!
(#) pcroland válasza Attila86 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Nagyon klassz lett.És hol van?Az eddigivel szemben van más emeleten?
(#) nikolatesla válasza pcroland hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Picit húzd lejjebb.
Ott van
Idézet:
„Nem. Csak a mellette lévő nagyobb irodába költözik, de helyileg címileg ugyan ott marad.”
(#) poros hozzászólása Jan 9, 2011 /

Ehhez a három csatornás távirányító adóhoz milyen vevő modulokat tudnátok ajánlani. A feladata , három egymástól független eszköz , egymástól független helyeken való vezérlése lenne. " Egy távirányító és három vevő modul" A segítséget előre is köszönöm!
http://www.hestore.hu/images/comp/full/50294.jpg
Következő: »»   61 / 174
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem