Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem sosem volt (tudtommal) Lili nevű csajom... A második képen lévő cuccot meg szívesen elfogadnám, már csak az AVR miatt, ha jól vettem ki a pixelek közül. Gondolom valami USB-s prognyamozó...
Nézz be a Skoda Oktávia topikba, ott mintha lett volna erről szó régebben. Mármint ne kérdezz, hanem keress vissza!
Esetleg olvasd el ezt: Bővebben: Link
Az R-es verzióban van egy soros zavarszűrő ellenállás is. Létezik B9ES, amiben nincs és a BR9ES, amiben pedig van zavarszűrés.
Szerk.: Mi a másik típusa?
Nem mondod hogy az "R" zavarszűrő ellenállást jelent?
Nekem régen Természet ismereten meg kellett tanulnom a szivárvány színeit. Vörös,Narancs,Citrom,Zöld,Kék Ibolya. Innentől nem volt nehéz. Az elejére kellett még csatolnom a Fekete Barnát, a végére a szürkét és a fehéret. (Illetve az Ezüstöt,aranyat,és a színtelent/jelöletlent)
Most regisztrálok, valami álnéven. Az eszem megáll:
Ismerőseid Facebook tagok már? Elképzelhető, hogy több barátod már tagja az oldalnak. Az email fiókod átkutatása a leggyorsabb módja, hogy megtaláld a barátaidat a Facebookon. * Ismerősök keresése freemail E-mail címed: ***** E-mail jelszó: ***** Betöltés... A Facebook nem tárolja a jelszavadat... No komment
És folytatódik:
Találd meg az ismerőseidet innen: Skype Minden családtagot és ismerőst megtaláltál már a Facebookon? Az Ismerőskereső mostantól Skype fiókoddal is működik.
Ismerős, de annyira hülye nem vagyok, hogy megadom. :yes: Bárhol bármi jelszót kér, hát arra ő várhat a végtelenségig is.
Csak azért írtam, mert nem úgy tűnt, hogy a kérdező tisztában van a jelöléssel.
Igen, csak lassan már elvárás, ha nem valós adatokat adsz meg kidobnak. Régebben az swf.hu oldalon jártam úgy, hogy kitettek, mert valami hülye néven regisztráltam.
És rendesen harcolni kellett azért, hogy engedjenek be az oldalra, nem szeretnék valós adatokat megadni, annak ellenére, hogy valós érdeklődési köröm az oldal, nem csak ökörködni jöttem. Régebben tanítottam, hogy sose adjatok meg valós adatokat. Ma meg...
Mivel a neved bírod változtatni, így nem gond álnéven regisztrálni. Tesóm valami kitalált néven regisztrált, addig nem igazoltam vissza, még ki nem javította a nevét. És ez több hónap is volt.
Azóta látom, hogy minden idióta nevet adnak meg maguknak. Akkor honnan tudjam, hogy ismerem. És akik havonta cserélgetik.
978db szelepet gyártottam a volvo-nak.Vége az esti műszaknak.Most megyek aludni,Nektek meg jó reggelt!
57t őröltem le, én is megyek alukálni.
37 darab vonatféket a kínaiaknak (meg mindenki másnak a világon), és még van 2 nap. Nem lennék esztergályos, jó nekem a marógép.
Hali!
A kétkomponensű epoxy ragasztó hidegben, vagy melegben köt gyorsabban?
Melegen! Ha 24 óra van irva teljes kikeményedésre szobahőmérsékleten akkor 60-70C-on máár csak 2-3 óra.
Köszi a választ!
És most honnan fogja tudni, hogy írtam neki, vagy hogy ki vagyok én? vagy én hogy írjak neki, ha azt se tudom mi volt a neve. Remélem ezt a válaszomat nem szeded ki és tudni fogja kinek írjon.
Amint már tavaly is írtam, előbb-utóbb regisztrálni fogok az "arckönyvre". Ezt még mindig fenntartom. Siralmas! Jó ha másfél órája regisztráltam, bejelöltem 20-30 embert. 90%-uk visszaigazolt! Tényleg mindenki ott éli a (virtuális) életét.
Ugyanez iwiwen még 3 éve: 3-4 nap és 2 hét között változott (mármint a visszaigazolás ideje). Javaslom, hogy a következő HEtalálkozót már a Facebookon tartsuk meg. Az iwiwen meg úgy is van egy küldj egy pálinkát alkalmazás. Ugye mindenki érzi az iróniát?
Szerintem nem találnám meg magamat az arckönyvben, ha csak a nevem lenne ott.
Ha már itt tartunk:Olvastam egy cikket,mindenki jelölget mindenkit úgy,hogy nem is ismeri.Ez pedig arról szól,hogy rá írt aki bejelölte,hogy nem is ismerlek,bocsi,véletlenül jelöltelek be.Mégis ismerjük egymást? stb.Ha van rá igény,bescannelem.
Végülis lenne az arckönyvnek értelme, sőt, hasznosnak tartanám, de nem így kéne használni, ahogy MO-n csinálják. (Minek MO-ra egyáltalán?)
A legszörnyűbb az, amikor megszólnak, (mivel programozok meg info suliban végeztem, és a PC-t tudom komoly dolgokra is használni) hogy tudom egész nap a gépet nyomni? De nem áll össze az emberekben hogy a képeket, mixeket, programokat...stb PC-vel készítik, és bizony, idő is kell hozzá.
Sajnos úgy néz ki, hogy aki alapvetően tesz a többségi társadalomért vagy magáért, azaz akar egyről a kettőre jutni, azt az ostoba többség leszólja egrecírozza kitaszítja. A tudomány előreviteléért aktívan a társadalom 5%-a tesz. Ez az az 5%, akit kivet maga közül az a többség, amelyik ha baj van, akkor bizony az életét köszönheti az 5%-nak. Tegyük fel, hogy valakinek levágja a lábát a vonat. Lehet, hogy annak a fizikusnak, biológusnak köszönheti azt, hogy visszavarrják a lábát (mert valamit kutatott, aminek eredményeképp újdonság jelent meg az orvostudományban mint például műtéti eljárás), akit gyerekkorában csúfolt vagy netán vert az iskolában mert leggyengébb volt az osztályban és utolsó a tornasorban, de "pedál" volt, és agyilag messze meghaladta az ő képességeit?
Ismerem, bejelöltük egymást, megnéztem az ismerőseit és a Bor, Munkakerülő, Gárdonyi Gimnázium között találtam magam. Ráadásul a Bor egy hároméves kislány volt. Elképzeltem, ahogy a Gimnázium, a maga pár tucat termével és folyosójával megpróbálja bepréselni magát az ismerősöm kapuján egy hétvégi szalonnázásra. Madarat tolláról, embert barátjáról. Pedig a feltételek közt ott van, hogy az adatoknak valósaknak kell lenniük. Nem hiszem, hogy valakit Gimnáziumnak kereszteltek. Online társasági hálózati szolgáltatáson * magát nem élő természetes személynek ( pl. hulla, állat, növény, tárgy, fogalom, intézmény, film szereplő, "fiktív" ) hazudó ember ismerősként való jelölését nem fogadom el, mert hazudik, * fiktív ismerőssel rendelkezőnek a jelölését sem fogadom el, mert hazug ismerőse van, * fiktív ismerőssel rendelkező ismerősömmel való már létező kapcsolatomat törlöm. Na, így van 6 ismerősöm az iwiw-en és vár már régóta 4; az arckönyvben megy 1.
Film ajánló:Törés (Anthony Hopkins)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |