Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » BEAG APX 100
Témaindító: Gubán_Gábor, idő: Márc 1, 2009
Témakörök:
Egyébként van különbség a kimenő, és illesztő trafó között (teljesítmény, hangzás)? Most akarok venni még egyet, és nem tudom milyen trafót tudok szerezni bele.
Hány Wattos az RFT? Nehogy gáz legyen mert itt valóban meglesz a 100W!
Nekem ment illesztőről is, 10W kb a különbség, a srácaim használták gitárhoz.Butális hang még ezzel is.
Elvileg kicsit karcsúak az RFT-k, de panelben lakom, nem valószínű, hogy túlhajtom őket.
APT 100 kimenője kell, TK222-es, 3500/db a vaterán találsz.Ha kell elküldöm hogyan kell bekötni.
Azt megköszönném! Tekertetésben gondolkoztam, illetve áttekert keresésében. De ez olcsóbb megoldás lenne.
Ismerem a srácot, tőle vettem az APX-et. El tudod küldeni a bekötését a trafónak?
Már küldöm is!
Hozd el gyorsan mert ritkán van ilyen lehetőség!
Meglesz. Köszönöm a segítséget!
Nekem ezekről mennek:
Örülhetnek a szomszédok!
Volt már néhány "kitörő lelkesedés"!
Nekem is jöttek le már a negyedikről, amikor kipróbáltam az RFT-ket, pedig a földszinten lakom.
Sziasztok!
Tud valaki segíteni ennek a bekötésében? Nem vagyok biztos 100%-ig benne, és nem akarok hülyeséget csinálni. Köszönöm!
Sziasztok!
Bővült a család (A szomszédok örömére). Ha valaki tud, segítsen a táp panel bekötésében! Szép napot!
Találtam APX alkatrész listát. Közzéteszem, hátha kell valakinek.
Dehogy. Éppen most építem a három darabból álló flottámat. A párhoz gyári tekercset kértem a HM trafótól, azt lemezelem tele a gyári vassal. Van 4 db pl519. Sajnos két dolog nincs időm, illetve ebben a lakásban értelmes hangfal. Jól állok egyébként, csak a 3 kisgyermekes környezet nem ideális az 500 Volthoz.
hali,szintén nekem is van apx100 az erőlködőm,tudnál segíteni pár dologban nekem?,írtad vállalsz ilyen felújítást.
Üdv!
Hogyan lehetne átalakítani az EAG AE782/A két mikrofonbemenetét,hogy gitárt is tudjak rácsatlakoztatni? Mert ha most rádugom,akkor hangosan búg.Szimetrizáló trafót nem akarok használni.Van más megoldás?
Elkötötted esetleg? Nem kell odaszimmetrizáló trafó. A Tuchel kiosztását kell megnézni. Középső és a baloladali elsőközé kell tenni a jelet.
Úgy hallottam az APX, APT 100 trafóval működik 4 Ohm-os hangfallal is. Ez igaz? Tud erről valaki valamit?
Működhet persze, csak rossz lesz az illesztése.
Amúgy ha jól rémlik, az APT trafó átköthető talán 4 ohmra is. Hozzányúlás nélkül biztos csak 8 ohmra illeszt jól.
Ezek szerint sikerül mindhármat megcsinálni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |