Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Érdekes módon ezt csak ma dobta be. Mellesleg erős gépen NIS és F-Secure IS van és Dragont használok.
Sziasztok, ma voltunk kint Fóton,kutyával trafót tekerni , csináltam pár képet, bár telós mert nem volt nálam a kamera.A trafósokat direkt nem rakom fel
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2013
Valamiért nem sikerült valamit betölteni Miért? Lehet, ezért gondolja?... Nekem előítéleteim vannak, úgyhogy nem is szólok többet.
Mifelénk a trafót amerikánerrel tekerik, nem kutyával
![]()
Tudod, kell valaki, aki nyalogatja a lábamat pár órán át
![]() ![]()
Kapott reggelit, ebédet, és már vacsorát is, úri dolga van
![]() ![]()
El fog hízni! Jobb dolga van, mint sokaknak.
![]()
De ő 2 állat helyett dolgozik ;
Őrzi a házat, és még egeret is fog ![]() ![]()
Hiába 5 megás a net, ha usb-s és 2 gigáig szól a letöltés. Mellesleg egy 3 méteres hosszabbítóval van feltéve a padlásra és ezért nem látja jól a dolgokat. Ha meghosszabbítom, akkor meg egyszerűen szétkapcsol.
Esetleg gyakorol.
![]() ![]()
A következő HE talira, Topi beszervezhetné ezeket a tombolanyeremény átadókat, az ilyen puszis átadásos, ölelkezős boldogságos, mindenki örülős részhez.
![]()
Miért kell Topira bízni ezt a "beszervezést"? Lehet az bárki, aki önként elvállalja. Tutira van itt valaki sármőr, aki egy csapásra meg tudná oldani.
![]()
Sziasztok!
Angol nyelvű elektronikai portált keresnék, olyasmit mint ez az oldal. Próbálkoztam már googleben keresni, de vagy termék központú volt vagy elavult és keveset látogatott. Van valami ötletetek? Köszönöm! Dio A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2013
Az teljesen igaz mert ha lánc elszakad akkor a blokkot nem igazán kíméli. A láncfeszítők meg hát ezt te jobban ismered.Bár tudok egy kivételt: a régebbi faros Skodákban nem volt láncfeszítő, mivel úgy gondolták, hogy rövid a lánc tehát minek.. Viszont olvastam olyan megoldásról, hogy utólag építettek be feszítőt plusz a szelepszárszimmeringet. A motort piszkálták is: más vezérmű lökettérfogat növelése elektronikus gyújtás stb. A szerző szerint több tízezer után se volt gond a motorral és megszűnt a Skodákra oly jellemző alapjárati csörgés.. Ez hihető mert nekem is az volt kettő is..
![]()
Nem csak a blokkot, hanem a nyitott szelepekbe szaladó dugattyúkat sem.
![]() ![]()
Úgy látszik, hogy a tömegtermelés megbosszulta magát. Olcsó hitvány anyag és ott is van az eredmény. Sajnos ez igaz majdnem mindenre.. A jótállást alig kibíró TV-k .. Nem hiszem, hogy nem szándékosan építik be a hibát.. Igaz 1973?-ban a Porsche nem tudom melyik modelljére 20 év garanciát adott.. Volt is nagy felháborodás a konkurenciánál. Idézve: ez a műszaki fejlődés gátja, ki fog autót venni stb.. A Volkswagen is levette a motor garanciáját 350000KM-ről 100000-re. Még jó, hogy a motorok erről nem tudtak. Egy nemrégiben elhunyt barátom 200-as Diesel Mercije 550000km-t futott fődarab csere nélkül. Igaz nem is ment vele soha többet 90-nél..
![]()
Sziasztok!
Vásárolni akartam a neten egy webshoopban de sajnos mindég csak a hitegetés ment,hogy majd ekkor meg ekkor megkapom a csomagomat. Hát sajna azóta sincs még nálam a termék.Április 22. adtam le a rendelést. Ma már a levelemre se írtak se a telefont nem vették fel. Írtam egy levelet nekik,hogy elállok a vásárlástól. Ezt megtehetem minden további nélkül ugye? Nem vagyok köteles átvenni a csomagot ha netalán kiküldenék még is. A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2013
Nem akarlak 'fellelkesíteni', de a lényeg: befizetted pénzt (aztán tök mindegy, hogy elállsz a vásárlástól, vagy a fejed a falba vered).
![]()
Utánvétellel vásároltam volna. Eszem ágában nem volt előre utalni.
Egyébként én jogi dolgokra gondoltam,hogy lehet-e belőle bajom. Beperelnek stb. A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2013
Semmi. Megrendelsz,-küldenek,-fizetsz. Ha nem küldenek, nem fizetsz. Passz. Nem tudom volt-e határidő a küldésre; de ha azon belül álltál el, akkor pláne semmi.
Az öregebbik (81-es) Passatomban 1 000 000Km felett van. 550 000 volt benne az óra szerint amikor vettem, de az óra nem működött már kitudja mióta. Még mentem vele 150 000-et Aztán meggeneráloztam, minden alapméretű volt benne, tehát más még nem javította. Azóta 460 000 van már benne ezt mind én mentem, rendszeres karbantartás mellet, egyenlőre tökéletes, messze van az újabb generál. A mai motorok nagy részét nem is lehet felújítani, mert az alumínium blokkban csak egy krómréteg van mit a láncfűrészben, ha megsérül csak a motorcsere segít. Az általunk javított autóhoz túlméretes főtengelycsapágyak sincsenek, csak egyedileg gyártathatók némelyik gépműhelyben. Azok a motorok gyakorlatilag nem is felújíthatók. Az enyémnek még létezik két túlmérete, persze kérdés lesz-e hozzá alkarész a 3. millió km-hez.
![]()
De vajon az olcsó hús elvét követve ha veszek mondjuk egy szerszámot, akkor vajon a zöldség nem kerül-e többe, mint a főzelék? Avagy ha magam javítom a problematikát.
A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2013
Na ezzel beszivattál, mert nem tudok videókat nézni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |