Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2098 / 3611
(#) nedudgi válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 1, 2013 /

Norton... Ez mindent megmagyaráz.
(#) jani1987 válasza nedudgi hozzászólására (») Máj 1, 2013 /

Érdekes módon ezt csak ma dobta be. Mellesleg erős gépen NIS és F-Secure IS van és Dragont használok.
(#) silent15 hozzászólása Máj 1, 2013 /

Sziasztok, ma voltunk kint Fóton,kutyával trafót tekerni , csináltam pár képet, bár telós mert nem volt nálam a kamera.A trafósokat direkt nem rakom fel
A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2013
(#) nedudgi válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 1, 2013 /

Valamiért nem sikerült valamit betölteni Miért? Lehet, ezért gondolja?... Nekem előítéleteim vannak, úgyhogy nem is szólok többet.
(#) nedudgi válasza silent15 hozzászólására (») Máj 1, 2013 /

Mifelénk a trafót amerikánerrel tekerik, nem kutyával
(#) silent15 válasza nedudgi hozzászólására (») Máj 1, 2013 /

Tudod, kell valaki, aki nyalogatja a lábamat pár órán át Merthogy az a mániája.

Kapott már ma enni?

Kapott reggelit, ebédet, és már vacsorát is, úri dolga van Nagyim szószerint főz rá, kap tésztát prököltel stb.

El fog hízni! Jobb dolga van, mint sokaknak.

De ő 2 állat helyett dolgozik ;
Őrzi a házat, és még egeret is fog Ha elkap eggyet, addig keres minket amíg meg nem talál, hogy dicskedhessen, vagy ha nagyon "elbújtunk" akkor a bejárati ajtó elé rakja le őket
(#) jani1987 válasza nedudgi hozzászólására (») Máj 1, 2013 /

Hiába 5 megás a net, ha usb-s és 2 gigáig szól a letöltés. Mellesleg egy 3 méteres hosszabbítóval van feltéve a padlásra és ezért nem látja jól a dolgokat. Ha meghosszabbítom, akkor meg egyszerűen szétkapcsol.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 1, 2013 /

Esetleg gyakorol. Eszembe jut erről egy régi történet Budán a Kapás utcában szerettem volna megállni, de kettővel előttem egy szőke hölgy egy akkora helyre szeretett volna beállni tolatva egy kis Polskival, hogy nekem a sokkal nagyobb autómmal előre is sikerült volna. Már többen várakoztunk ott a művelet végét várva. Egy idő után kiszálltam és odamentem segíteni. Egy darabig mutogattam merre menjen, de így sem sikerült. Megkértem szálljon ki, egy mozdulattal beálltam, a többiek örömére. A hölgy örült és elment. Az autó még két hét múlva is ott állt. Akkoriban ott dolgoztam, így módom volt látni.
(#) szamóca hozzászólása Máj 1, 2013 / 1

(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 1, 2013 / 2

A következő HE talira, Topi beszervezhetné ezeket a tombolanyeremény átadókat, az ilyen puszis átadásos, ölelkezős boldogságos, mindenki örülős részhez.
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Máj 2, 2013 /

Miért kell Topira bízni ezt a "beszervezést"? Lehet az bárki, aki önként elvállalja. Tutira van itt valaki sármőr, aki egy csapásra meg tudná oldani.
(#) Böki hozzászólása Máj 2, 2013 /

Sziasztok!

Angol nyelvű elektronikai portált keresnék, olyasmit mint ez az oldal.
Próbálkoztam már googleben keresni, de vagy termék központú volt vagy elavult és keveset látogatott.
Van valami ötletetek? Köszönöm! Dio
A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2013
(#) tungsram válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 2, 2013 /

Az teljesen igaz mert ha lánc elszakad akkor a blokkot nem igazán kíméli. A láncfeszítők meg hát ezt te jobban ismered.Bár tudok egy kivételt: a régebbi faros Skodákban nem volt láncfeszítő, mivel úgy gondolták, hogy rövid a lánc tehát minek.. Viszont olvastam olyan megoldásról, hogy utólag építettek be feszítőt plusz a szelepszárszimmeringet. A motort piszkálták is: más vezérmű lökettérfogat növelése elektronikus gyújtás stb. A szerző szerint több tízezer után se volt gond a motorral és megszűnt a Skodákra oly jellemző alapjárati csörgés.. Ez hihető mert nekem is az volt kettő is..
(#) zolika60 válasza tungsram hozzászólására (») Máj 2, 2013 /

Nem csak a blokkot, hanem a nyitott szelepekbe szaladó dugattyúkat sem. az általam emlegetett motorban az olajnyomás feszíti a láncokat négy ponton, egy olyan dugattyúval, aminek a hengerét műanyagból fröccsöntötték. Ez a melegtől egy idő után elreped és kiengedi a nyomást így meglazul a lánc. A csere alkatrész már fémből van, úgy látszik a gyárban is rájöttek, hogy ez a megoldás kritikán aluli. Ez mégis csak egy presztízs márka és még a Skodát is leköpködték volna, ha negyvenezer kilométeres korában szétesik a motorja.
(#) tungsram válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 2, 2013 /

Úgy látszik, hogy a tömegtermelés megbosszulta magát. Olcsó hitvány anyag és ott is van az eredmény. Sajnos ez igaz majdnem mindenre.. A jótállást alig kibíró TV-k .. Nem hiszem, hogy nem szándékosan építik be a hibát.. Igaz 1973?-ban a Porsche nem tudom melyik modelljére 20 év garanciát adott.. Volt is nagy felháborodás a konkurenciánál. Idézve: ez a műszaki fejlődés gátja, ki fog autót venni stb.. A Volkswagen is levette a motor garanciáját 350000KM-ről 100000-re. Még jó, hogy a motorok erről nem tudtak. Egy nemrégiben elhunyt barátom 200-as Diesel Mercije 550000km-t futott fődarab csere nélkül. Igaz nem is ment vele soha többet 90-nél..
(#) Directors hozzászólása Máj 2, 2013 /

Sziasztok!

Vásárolni akartam a neten egy webshoopban de sajnos mindég csak a hitegetés ment,hogy majd ekkor meg ekkor megkapom a csomagomat. Hát sajna azóta sincs még nálam a termék.Április 22. adtam le a rendelést.
Ma már a levelemre se írtak se a telefont nem vették fel.
Írtam egy levelet nekik,hogy elállok a vásárlástól. Ezt megtehetem minden további nélkül ugye?
Nem vagyok köteles átvenni a csomagot ha netalán kiküldenék még is.
(#) johny999 hozzászólása Máj 2, 2013 /

(#) granpa válasza Directors hozzászólására (») Máj 2, 2013 /

Nem akarlak 'fellelkesíteni', de a lényeg: befizetted pénzt (aztán tök mindegy, hogy elállsz a vásárlástól, vagy a fejed a falba vered).
(#) Directors válasza granpa hozzászólására (») Máj 2, 2013 /

Utánvétellel vásároltam volna. Eszem ágában nem volt előre utalni.
Egyébként én jogi dolgokra gondoltam,hogy lehet-e belőle bajom.
Beperelnek stb.
(#) granpa válasza Directors hozzászólására (») Máj 2, 2013 /

Semmi. Megrendelsz,-küldenek,-fizetsz. Ha nem küldenek, nem fizetsz. Passz. Nem tudom volt-e határidő a küldésre; de ha azon belül álltál el, akkor pláne semmi.
(#) zolika60 válasza tungsram hozzászólására (») Máj 2, 2013 /

Az öregebbik (81-es) Passatomban 1 000 000Km felett van. 550 000 volt benne az óra szerint amikor vettem, de az óra nem működött már kitudja mióta. Még mentem vele 150 000-et Aztán meggeneráloztam, minden alapméretű volt benne, tehát más még nem javította. Azóta 460 000 van már benne ezt mind én mentem, rendszeres karbantartás mellet, egyenlőre tökéletes, messze van az újabb generál. A mai motorok nagy részét nem is lehet felújítani, mert az alumínium blokkban csak egy krómréteg van mit a láncfűrészben, ha megsérül csak a motorcsere segít. Az általunk javított autóhoz túlméretes főtengelycsapágyak sincsenek, csak egyedileg gyártathatók némelyik gépműhelyben. Azok a motorok gyakorlatilag nem is felújíthatók. Az enyémnek még létezik két túlmérete, persze kérdés lesz-e hozzá alkarész a 3. millió km-hez. Én megyek 90km/h felett is, ami a csövön kifér. Persze rendszeresen és időben cserélem az olajt, meg a szűrőket.
(#) jani1987 válasza tungsram hozzászólására (») Máj 2, 2013 /

De vajon az olcsó hús elvét követve ha veszek mondjuk egy szerszámot, akkor vajon a zöldség nem kerül-e többe, mint a főzelék? Avagy ha magam javítom a problematikát.
(#) jani1987 válasza Directors hozzászólására (») Máj 2, 2013 /

Mert mit akartál venni?
(#) jani1987 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 2, 2013 /

Na ezzel beszivattál, mert nem tudok videókat nézni.
(#) jani1987 hozzászólása Máj 2, 2013 /

Igaz-e?

jogos.jpg

(#) janikukac hozzászólása Máj 2, 2013 /

Sziasztok, jó estét!
Aki foglalkozik, foglalkozott textilre (pulóver, póló, stb) nyomtatással, feliratozással, azon belül flex alapanyagot is használt, kérem jelentkezzen nekem, fontos kérdésem lenne!!!
Következő: »»   2098 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem