Fórum témák
» Több friss téma |
Hát ezt köszönöm, de utána olvasok hogyan is kell tükrözni ,vagyis már a kész meglévő PDF-et.
A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2013
Ma megjöttek a piezok. Kicsit nagyobbakra számítottam
BTW mi történne akkor ha párhuzamosan kötnék 2-t?
"Piezok"? sorozat gyártás? A régi(kintről rendelt piezó-és a mostani között ekkora a különbség.
Edáig jutottam. A nyákon a forrasztási oldalon mivel szoktátok lemosni a forrasztás körül hogy szép legyen?
Üdv. A hozzászólás módosítva: Máj 24, 2013
Szia, köszönöm az infót!.
Izopropil alkohol. Vagy akármilyen alkohol. Esetleg hígító.
Drága lett volna ha egyet rendelek, így vettem kettőt. Ha beválik eladom jó pénzért. Halpucolás után összerakom én is. A hozzászólás módosítva: Máj 24, 2013
Hali! Na működik a ketyere? Tesztelted már? Én nemtudom letesztelni, nincsenek szúnyogok (mondjuk nem is bánom ) A kutyát nemzavarja az tuti.
A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2013
Hali! Na idáig jutottam. Még csak most raktam össze teljesen,így még nem teszteltem.Próbáltam egy 12V os adapterről de ott csak búg.Aztán amint képen is látszik egy 9V-os aksiról. Van egy pattogás amit követ egy emelkedő-csökkenő csipogás aztán megint egy pattogás(mint amikor az elemet rákötöd a hangszóróra). Majd este átnézem és lemérem az ellenállásokat mert minden ellenállást beforrasztatás után lemértem és volt amelyiknek nem volt valós adata. A másik ketyerémen nem lehet hallani ezt a pattogást.Na majd még este kiderül hogy mi a bibi.Egyébként most itt sincsenek még szúnyogok,este 10°C volt.
Jó lett a doboz! 10nF párhuzamba a 27pF-ossal próbáltad? Klassz lett nagyon! Ötletes a melegragasztóval rögzített vezeték, ez jó ötlet!
Pöpec! Így már igazán kisméretű . Mekkora lett a nyák mérete?
Hestoreban kapható e ehez használható piezzó, vagy csak a conrad-os használható?
Köszi! Igen próbáltam párhuzamosan kötni,nem jött ki hang a torkán Tudom hogyan kéne szóljon,mert a régi az tudja. Lemértem az összes ellenállást,beírom mi az aminek más az értéke esetleg mondjátok meg hogy ez miatt? R8 270K helyett 263K ; R10 270K helyett 254K ; R20 220K helyett 210K ; R24 10K helyett 9K ; R4 330K helyett 300 K ; R6 270K helyett 210K ; R14 220K helyett 197K ; R16 220K helyett 212K szerintetek?
Nagyon jó lett,szép. Megosztod velünk a nyomtatható változatot is?
Ha egy kicsit eltérnek az ellenállások nem olyan nagy gond, attól függetlenül a piezzón (10nF bekötve) kéne hallható hangnak jönnie! Valami gubanc van akkor. Piezzó nem hinném hogy rossz lenne, a régi áramkörre kösd rá a piezzót (10nF párhuzamba 27pF-al), teszt céljából!
Ja már gondoltam én is erre, meg is teszem.
Nyomtatható változat engem is érdekelne, ha megosztanád a nagyérdeművel!
Kipróbáltam,így tökéletes . Hm, valahol gubanc van.
Nagyon szépen köszönöm!
Én is köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2013
Olyan kérdésem lenne hogy ez a T4 az micsoda? Még bekarikáztam egy olyat ahol három érintkező van ott van a T3 -az lenne a T1-BD680? Az IC4 = IC1 el?
Üdv.
Én biztos vagyok abban, hogy sok emberkét érdekelne ez a PIC-kes szúnyogriasztó.
Jó lenne egy cikk, vagy a forrást ingyen közzé tenni ! Sok sikert!
Elkészült végre a dolog, csak olyan hideg van már egy hete meg fúj a szél úgyhogy a tesztelés még odébb van. Mindenesetre a kutyák ügyet sem vetnek rá.
Melyik változatát építetted meg? Kép van róla? Ja itt is fúúúúú a szél rendesen.Elfújja a szúnyogokat Én ma körbe kukkoltam az áramkörömet és nem találok rajta zárlatot,megnéztem hogy minden a helyén van de valamitől nem akar muzsikálni. Lehet hogy túl kicsire csináltam
A félig smd-t amit utoljára csatoltam pdf-et.
A képek nem valami extrák. Forrasztást nem kommentálni A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2013
Nagyon jó lett. Azt hiszem a nyákot újból kinyomtatom csak úgy hogy ne legyenek benne középen a megmaradt üres részek,(az alkatrészek között)kimértem nem találok zárlatot de valahol még is valami bibi van. Every által belinkelt képen mi lehet a T4 ? Üdv.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |