Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ne panaszkodj. Szakember nem a helytől, meg az eszköztől lesz valaki, hanem a tudástól.
Hali. Van egy routerem, aminek nem tudok belépni az adminisztrációs területére. Egy restart segít rajta, OK. Viszont tudnom kellene még előtte, mi a router MAC címe, hátha meg van változtatva, és nem az alap. Hogyan tudom lekérni?
Próbáld így:
Futtatás -> cmd Majd a konzolba írd be: "arp -a" természetesen idézőjelek nélkül. Elvileg ott lesz amit keresel. A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2013
Van egyszerű megoldás 16Ft-ból megoldható, de ennek a kérdésnek nem itt a helye. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2013
Ezek a maiak már máshogy gondolkodnak. -D
A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2013
Erre nem tudok mit mondani. Inkább csak röhögök.
Nem az osenba köll vinni? Mert így már érthető, hogy az első randin gazdaságos paradicsomos halat választott. Pedig én az óriás túrórudit javasoltam...
Most jutott el hozzám az a sajnálatos infó, hogy Szabó Lóránt (Lui144) nyáron eltávozott közülünk... Azt, hogy miért, nem tudom, én is most kaptam a hírt egy másik fórumon, és én is ennyit tudok csak. Nyugodjék békében...
Ebben az éven, igen sokan meghaltak az elektronikai táborból.
Urak! Ki szórakozott már a PRESTO-val (Linux). Egyszerűen nem elérhető sehol a teljes verzió. 20 dollár elvileg az ára , ez pedig nem pénz érte mert eszméletlen gyors...Előre is köszike a válaszokat.
Én használtam a Windows mellett. De már nincs meg. Szerintem azóta ezt is meghekkelték már.
Köszike a reagálást. Az a gond, hogy sajna senki nem is seed-li. Már régóta vacakolok vele mert szerintem eszméletlen gyors és eddig minden gépen futott. A gyártót sem lehet megtalálni az a gondom. Egyébként is LINUX párti vagyok mert a WIN-nel csak a gond van mindig. Ha a gép bírná akkor nincs driver, ha van akkor meg nem fut rendesen.
Engem is érdekelne ez a linux, leszedtem egy oldalrol, de csak shareware, nemtudom hogy lehetne aktiválni.
Egy írásvédett PEN drive-ot hogyan lehet törölni, formatálni?
Nem az oldalán van egy pici tolókapcsoló?
Sajnos nincs . Vannak rajta gyárilag telepített programok, amik jelszót kérnek, de azt nem adtak hozzá. Börzén vettem.
Lehet, hogy a szoftverek feltöltése után leforrasztottak egy jumpert, ami írásvédetté tette.
Nem tudom. Szétkaptam, de csak SBx néven négy üres forpontpárt találtam benne.
Nem lehet, hogy csak egy kis pöttyöst látott?
Mik vannak rajta? Egyébként próbáld meg a tulajdonságoknál levenni az írásvédettséget!
Jelenleg az Ubuntu 8.04 LTS fut nálam, kb. itt is a bekapcsolás utáni 10-15 másodperc után már használható a gép. Ezelőtt a 12.10-es volt fent, viszont annak nem voltam megelégedve a sebességével, ráadásul sok mindent be sem tudtam rajta állítani.
Jó reggelt!
Ma elkéne menjek venni egy új winyót a gépembe. Róla lene szó. Kinéztem egy SATA3-as Hitachit ami már 1 Terrás. Mit szóltok? Fillérekkel drágább és szinte duplázódik a tárhely és szerintem a legkedvezőbb az 500-1000GB-os. Csatlakoztatni tudni fogom-e és felismeri-e a gép az ekkora HDD-t? Köszi.
A SATA csatlakozó nem nagyon változott a generációk közt, max a SATA 3 sebességét nem tudod kihasználni, ha a laptopban korábbi generáció van.
Ha rendszert akarsz rá telepíteni, vagy játékot, tehát gyorsnak kell lenni, akkor WD Black-et vegyél. Ha adattárolásra kell, akkor a WD Reed, vagy SE az ajánlott.
A SATA 2 maximum 300MB/s, SATA 3 600MB/s sebességet tesz lehetővé, de a valós merevlemezsebesség max100-130 MB/s körül van, úgyhogy sebesség szempontjából mindegy melyik.
Nem tudja valaki, hogy a Derive 6-ban hogy kell megadni egy gömbnek az egyenletét? Az általános formulával megadva nem engedi ábrázolni.
Sajnos igaz... Itt is 3 hónapja nem volt fent...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |