Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2195 / 3610
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Ne panaszkodj. Szakember nem a helytől, meg az eszköztől lesz valaki, hanem a tudástól.
(#) jdani hozzászólása Nov 7, 2013 /

Hali. Van egy routerem, aminek nem tudok belépni az adminisztrációs területére. Egy restart segít rajta, OK. Viszont tudnom kellene még előtte, mi a router MAC címe, hátha meg van változtatva, és nem az alap. Hogyan tudom lekérni?
(#) sargarigo válasza jdani hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Próbáld így:
Futtatás -> cmd
Majd a konzolba írd be: "arp -a"
természetesen idézőjelek nélkül. Elvileg ott lesz amit keresel.
A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2013
(#) jdani válasza sargarigo hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Szupi, köszi
(#) sargarigo válasza jdani hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Szívesen
(#) szamóca válasza freechat hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Van egyszerű megoldás 16Ft-ból megoldható, de ennek a kérdésnek nem itt a helye. Bővebben: Link
(#) szamóca hozzászólása Nov 7, 2013 /

Ezek a maiak már máshogy gondolkodnak. -D
(#) Ricsi89 válasza szamóca hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Erre nem tudok mit mondani. Inkább csak röhögök.
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Nem az osenba köll vinni? Mert így már érthető, hogy az első randin gazdaságos paradicsomos halat választott. Pedig én az óriás túrórudit javasoltam...
(#) rockersrac hozzászólása Nov 7, 2013 /

Most jutott el hozzám az a sajnálatos infó, hogy Szabó Lóránt (Lui144) nyáron eltávozott közülünk... Azt, hogy miért, nem tudom, én is most kaptam a hírt egy másik fórumon, és én is ennyit tudok csak. Nyugodjék békében...
(#) szamóca válasza rockersrac hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Ebben az éven, igen sokan meghaltak az elektronikai táborból.
(#) tungsram hozzászólása Nov 7, 2013 /

Urak! Ki szórakozott már a PRESTO-val (Linux). Egyszerűen nem elérhető sehol a teljes verzió. 20 dollár elvileg az ára , ez pedig nem pénz érte mert eszméletlen gyors...Előre is köszike a válaszokat.
(#) jani1987 válasza tungsram hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Én használtam a Windows mellett. De már nincs meg. Szerintem azóta ezt is meghekkelték már.
(#) tungsram válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Köszike a reagálást. Az a gond, hogy sajna senki nem is seed-li. Már régóta vacakolok vele mert szerintem eszméletlen gyors és eddig minden gépen futott. A gyártót sem lehet megtalálni az a gondom. Egyébként is LINUX párti vagyok mert a WIN-nel csak a gond van mindig. Ha a gép bírná akkor nincs driver, ha van akkor meg nem fut rendesen.
(#) Szabi1 válasza tungsram hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Engem is érdekelne ez a linux, leszedtem egy oldalrol, de csak shareware, nemtudom hogy lehetne aktiválni.
(#) szamóca hozzászólása Nov 7, 2013 /

Egy írásvédett PEN drive-ot hogyan lehet törölni, formatálni?
(#) nagym6 válasza szamóca hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Nem az oldalán van egy pici tolókapcsoló?
(#) szamóca válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Sajnos nincs . Vannak rajta gyárilag telepített programok, amik jelszót kérnek, de azt nem adtak hozzá. Börzén vettem.
(#) Schnitt válasza szamóca hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Lehet, hogy a szoftverek feltöltése után leforrasztottak egy jumpert, ami írásvédetté tette.
(#) szamóca válasza Schnitt hozzászólására (») Nov 7, 2013 /

Nem tudom. Szétkaptam, de csak SBx néven négy üres forpontpárt találtam benne.
(#) granpa válasza vicsys hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

Nem lehet, hogy csak egy kis pöttyöst látott?
(#) rockersrac válasza szamóca hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

Mik vannak rajta? Egyébként próbáld meg a tulajdonságoknál levenni az írásvédettséget!
(#) varttina válasza tungsram hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

Jelenleg az Ubuntu 8.04 LTS fut nálam, kb. itt is a bekapcsolás utáni 10-15 másodperc után már használható a gép. Ezelőtt a 12.10-es volt fent, viszont annak nem voltam megelégedve a sebességével, ráadásul sok mindent be sem tudtam rajta állítani.
(#) voodoo hozzászólása Nov 8, 2013 /

Jó reggelt!
Ma elkéne menjek venni egy új winyót a gépembe. Róla lene szó. Kinéztem egy SATA3-as Hitachit ami már 1 Terrás. Mit szóltok? Fillérekkel drágább és szinte duplázódik a tárhely és szerintem a legkedvezőbb az 500-1000GB-os.

Csatlakoztatni tudni fogom-e és felismeri-e a gép az ekkora HDD-t?

Köszi.
(#) Schnitt válasza voodoo hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

A SATA csatlakozó nem nagyon változott a generációk közt, max a SATA 3 sebességét nem tudod kihasználni, ha a laptopban korábbi generáció van.
(#) szamóca válasza voodoo hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

Ha rendszert akarsz rá telepíteni, vagy játékot, tehát gyorsnak kell lenni, akkor WD Black-et vegyél. Ha adattárolásra kell, akkor a WD Reed, vagy SE az ajánlott.
A SATA 2 maximum 300MB/s, SATA 3 600MB/s sebességet tesz lehetővé, de a valós merevlemezsebesség max100-130 MB/s körül van, úgyhogy sebesség szempontjából mindegy melyik.
(#) Collector hozzászólása Nov 8, 2013 /

Nem tudja valaki, hogy a Derive 6-ban hogy kell megadni egy gömbnek az egyenletét? Az általános formulával megadva nem engedi ábrázolni.
(#) rockersrac válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

Sajnos igaz... Itt is 3 hónapja nem volt fent...
(#) jani1987 hozzászólása Nov 8, 2013 /

(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 8, 2013 /

Érdekes képek.
Következő: »»   2195 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem