Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Én egy ecsettel fel szoktam "lazítani" a lerakódott port/porcicákat, és utána porszívózom. De ahova nem férek hozzá, egy 50-60 cm hosszú műanyag csővel, tüdőből is megoldottam már.
Nem olcsó. De szerintem egy régi alumínium szódásüveg, meg egy kis esztergályos munka kiválóan pótolná.
Akkor már inkább egy 2 kilós PB palack, azt legalább 20 BAR-ral nyomáspróbázzák. A szódaszifon ahhoz képest bakfitty, főleg, ha kikezdte már a szénsav, és kráteres a belső felülete.
Egy nagy teljesítményű hajszárító is megteszi! A fűtést kiiktatni,rátenni a végére valami szűkítőt aztán az kifújja. Amúgy nekem egy "rakétám" van.
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2014
Szerintem meg néha vidd le a ház elé, és a képen mellékelt módon tökéletes lesz
A képen láthatót használják sok helyen a számítógép karbantartók. Jó erős,szabályozható a fordulat.
Azzal azért óvatosan!! Sok hajszárítónál kisfeszültségű váltóáramú motort használnak, aminél az előtétellenállás a fűtőszál, mintegy feszültségosztóként működik. Ha kiiktatod, nem lesz rá többé gondod...
A fűtést kell kiiktatni nem a motor előtét. A bimetál hőkapcsoló érintkezői közé kell tenni egy darab bakelit lemezkét és kész. Legtöbb nagy teljesítményű egyébként kikapcsolható a fűtés fúj hideget is.
A bimetál kapcsoló érintkezői közé egy kis bakelit és máris hideget fúj! A motor árama nem sokat fűt. Amúgy a kicsikben leáll a motor is ha ezt csináljuk vele ezért írtam a nagyobb teljesítményű gépet.
Köszönöm a válaszokat! Az utántölthető spray tetszik a legjobban, de én sem találom sehol a beszerzési lehetőséget.
Weicon-nak van ilyen pl. Bővebben: Link
Ok, csak Ő is, én is hazai forgalmazót kerestünk. Meg őszintén, azért 9000Ft az nagyon sok ezért a palackért.
Attól félek, hazai forgalmazónál sem úszod meg 9000 alatt. Sőt.
Én 7500-ért mutattam. A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2014
Az enyémhez motip-os matricák vannak, szóval ők biztosan foglalkoznak vele.
Egy telefont megér a dolog, ha tényleg érdekel. Van a csomagban egy tartalék szórófej, és egy szabvány kompresszor gyorscsatlakozóról autoszelepre alakító is.
Hali! Az enyém ilyen. A maró és ,az eszterga gépeimet takarítom vele,de a mosdó,mosogató dugulásnál(megfelelő adapterek)is hasznos. Kerék,matrac,számítógép....egyszóval egy ilyen kell a háznál!
Akkor csinálok egyet. A menetes pumpa-szelepet egy nyomástartályból kitermelem, a flakon egy gázosítók által használt vastagfalú alumínium lesz, a spray-s szelepre meg majd kitalálok valamit.
Esetleg egy spray flakonról?
Ha bármelyik részéről kell nagyfelbontású fotó, hogy könnyebb legyen kialakítani, jelezd magánban, és küldöm.
29€ az brutto ara. Ha esetleg van HU-s szamlaszamod akkor netto aron megkapod a nemet szallitotol. Az mar 24,37€. Most az, hogy EU-n belul honnan jon szerintem edes mindegy. Nem olyan veszes egy minositett 10bar-os szerszamert ennyi penz. 3-4doboz suritett levego spray utan mar visszajott az ara. Es raadasul ebbe toltheto "barmilyen" anyag is amit majd kilehet vele fujkalni
Ma áldoztam az érintésvédelem oltárán, és beszereztem egy cserélhető pengés szigetelt csavarhúzó készletet konnektorok, villanykapcsolók, és egyéb elektromos berendezések szereléséhez.
A típusa Haupa 102000, és van benne 3 méretben lapos csavarhúzó, 2 féle PH kereszt, és egy PZ/FL, ami érdekesen néz ki, de pontosan illik pl a kismegszakítók bekötő csavarjába. Van még 2 féle elektromos szekrény nyitókulcs, és egy kupak, amit a betétek végére pattintva műszerész csavarhúzóként is lehet használni, finom beállításkhoz. Íme egy videó, és 2 kép Videó
Nekem RECA-ba van hasonló, de sose tudtam, hogy az említett mire is jó. Köszi!
Hogy írtad, rögtön beugrott, csak magamtól nem.
Az elektroprofinál 5400 + Áfa volt február 28-ig megrendelve.
Most a webshopjuk szerint már 8700 + Áfa...
Sziasztok, alakulgat a műhelyem. Hamarosan befelezem, és akkor több lépet is felteszek. Egyenlőre itt van kettő.
Lépes méz.
Köszönöm. Jó kis műhely ez, csak egy-két műszer hiányzik, de már dolgozok rajta. Jórészt saját készítés, persze a két asztal nem, de a két műszerpolc az igen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |