Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Wand Clock
Elkészült a WandClock-om bár még nem tökéletes..
Képek és kicsi videó itt: A ki mit épített topikban Új nyákot kellett hozzá terveznem, mert sem alkatrészméretben sem pedig kapcsolásban nem volt tökéletes.
Köszi, azóta kicsit finomítottam rajta, de kezdek kifutni a program memóriájából
Itt egy újabb videó a mostani állapotról: Bővebben: Link
Nincs képem róla, kb 2 éve építettem, de csak úgy próbaképpen. Propeller clock adta az ötletet, aztán rá gugliztam és valaki már gyártja ..
Előzmény: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2014
Kár kíváncsi lettem volna, hogy sikerült kivitelezni Én már 2-őt készítettem, egy zöldet és egy kéket. Most majd egy piros következik Jó szórakozás Ez a legújabb: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2014
Kíváncsian várom..
Közben én is még frissítettem az enyémet. Most már nem kell kivenni az elemet belőle mert 30mp után automatikusan pihenni megy.. Itt egy videó róla: Bővebben: Link
Sziasztok! Kérésre az általam épített eszköz dokumentumai. Sprint Layoutban készült nyák-terv, MPLAB projekt, illetve egy Excel táblázat, amellyel gyorsan lehet karaktereket alkotni. A bal felső sarokban levő kis téglalapba a kívánt cellába "1"-est írva az adott oszlop alatt megjelenő számot kell beírni a program megfelelő részébe. Nagy része egyébként már be van írva a programba, csak hivatkozni kell rá.
Én BL-4J típusú akkumulátort használtam. Sok sikert!
Hi Dear, I have Fantazein led moving message clock and having the same schematic ,clock ic and circuit is 100% same now I need the program or asm file for the circuit any body can help me
Hi!
Unfortunately I have to send you a very bad news! JANOCSI passed away in 2012. You can not communicate with him. Hp41C helps.
Very bad news,I am so sorry
Link:
author: Hp41C, patexati, janocsi, H2opok, idő: Máj 18, 2012 A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2018
Lots of Thanks janigel,
Sziasztok !
Van egy ilyen órám. Átalakítottam távirányíthatóvá az indítást és a gombokat is, viszont nem érek vele semmit addig amíg úgy kell belökni a rezgőnyelvet. Tudtok valamit ajánlani, hogy magától elinduljon a rezgés ? És egyébként ilyen lágyvas lemezt hol lehet beszerezni a teketcsekhez ? Köszi janigel A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2020
Én kisérleteztem ezzel a karos megoldással,ránézésre túl nagy a két tekercs közt a távolság.Nekem 1cm kellett hogy elinduljon magától.Nálad van vagy 2cm.Valahogy a távolságot szűkitsed.Abban rejlik az elindulás kulcsa.Minél kissebb a két tekercs távolsága,annál könnyebben indul el.Vagy keress keskenyebb szalagkábelt,vagy vezeték köteget készits.
Hp41C fórumtársnak.
Szia Zsolt ! Lenne egy nagy kérésem, ha van rá kapacitásod. Ez a 628-as állomány működik a forgó órámban (melléklet). Ugyanezt próbáltam rezgőhöz, és ilyenek az eredmények (képek). ************************* Arra kérnélek, hogy ezt az állományt alakítsd át, hogy a kijelzés helyes legyen, mert ez a meglévő távirányítómhoz is jó lenne ehhez a programhoz. A <DIGITIME> CH+ gomb lenne az idő kijelzés A <DIGIDATE> CH- gomb lenne a dátum kijelzés (és itt a kötőjel csak három pontból állna). Mindig az utoljára megnyomott marad a kijelzőn. Az analóg kijelzéseket ki is lehetne venni, de a beírt szövegfutás továbbra is kellene. Köszönöm, ha foglalkozol vele. Üdv janigel |
Bejelentkezés
Hirdetés |