Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Grafikus kártya javítása
 
Témaindító: Kece, idő: Júl 30, 2010
Lapozás: OK   2 / 2
(#) szabolcska5 válasza b-max hozzászólására (») Jan 3, 2011 /
 
nem mert ahol ezt talaltam onnan nem tudtam leszedno semmit mert mindig vaalami hulye hibakodot irt ki
(#) didyman hozzászólása Jan 3, 2011 /
 
Chipset driver-nek semmi köze nem lesz ehhez-A 865G egyszerűen alkalmatlan HD-re. De a proci is ludas lehet. VGAból bele kell csapni valami AGP-s HD3650, vagy hasonlót, de többet nem szabad költeni rá.
(#) szabolcska5 válasza didyman hozzászólására (») Jan 3, 2011 /
 
ok. koszonom a segitseget
(#) szabolcska5 válasza didyman hozzászólására (») Jan 12, 2011 /
 
Ujra itt vagyok...
Esetleg azt megtudnad mondani meg nekem,hogy milyen 5.1-es hangkartyat vegyek bele?
Amugy vettem egy ilyen videokartyat amit javasoltal es mukodik rendesen vele.
Koszi
(#) Dániel X hozzászólása Máj 9, 2011 /
 
Üdv!

Van egy ge-force 7300gt amin kisült egy ellenállás. Mást nem tudok róla de fillérért hozzájutnék. Az lenne a kérdésem hogy ha beazonosítom és kicserélem az ellenállást akkor működhet a kártya, úgy értem hogy az ellenállás "gyári hibás" lehetett vagy mi okozhatta hogy kisült. Köszönöm
(#) kekac hozzászólása Márc 31, 2012 /
 
Üdv!
Lenne egy olyan problémám hogy vettem egy8800GT-t és kb. 1 hónap után meg nem kapcsolt be a monitor a gép ment de a monitor sárgán villogott a videokártya ventilátorja meg a gyorsabban pörgött a normálisnál.
mi lehet a hiba oka és mit lehetne vele csinálni??
(#) matyusz hozzászólása Nov 26, 2013 /
 
Üdv mindenkinek.
A reball témában járatos személyektől kérdezném, hogy mekkora problémát okozhat, vagy próbált-e valaki 0,5 mm-es golyók helyett 0,6mm-es golyót tenni? Gondoltam megkérdezem, mert sürgős lenne, de nincsen, csak 0,6mm-es óngolyóim kéznél.
(#) MizuIzu hozzászólása Máj 21, 2014 /
 
Sziasztok.
Van egy n430gt-md1gd3/oc/lp grafikus kártyám ahol ki égett egy chip.Nem tudom meg határozni a pontos típusát mert pont ott van az a bizonyos fekete folt.L1117 utánna már nem tudom hogyan folytatódik.Nem szeretnék újat venni, inkább megjavítanám.Van e valakinek ilyen grafikus kártyája és meg nézné a chip típusát?
(#) devergo74 hozzászólása Feb 4, 2015 /
 
Sziasztok.
Többféle melegítési technikát olvasni a neten a bga-javítására. Mi az a hőmérséglet amit még károsodás nélkül eltud viselni?
A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2015
(#) cupika97 hozzászólása Nov 24, 2015 /
 
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni toletek. Van egy Gigabyte HD 7850 2GB grafikus kártyám, teljesen mukodott, ment ahogy kell. A minap rákotottem a TV-re HDMI-n keresztul, de amikor dugtam be a kábelt egy nagyon kicsikét szikrázott, nem tudtam miért. Bekapcsoltam, már semmit sem csinál, csak a ventillátor zúg rajta, és a BIOS pípeg - VGA hiba. Lehet még ezzel kezdeni valamit? Jótálás már sajnos nincs rá. Eléggé sajnálom, mert nem volt olcsó.
(#) Ktulu válasza cupika97 hozzászólására (») Nov 24, 2015 /
 
Én is ugyan így jártam annó egy FX5200-al. Működés közben dugtam rá a monitorra, szikrázott és elszállt.
(#) cupika97 válasza Ktulu hozzászólására (») Nov 24, 2015 /
 
Gondolom sztatikus feltoltés volt, vagy hogy nevezik azt. Kár érte.
(#) fritzberg hozzászólása Máj 19, 2016 /
 
Tisztelt fórumtársaim.

Van egy leptopom DELL INSPIRON 1721 es melyik meghibásodot. Ezt a leptopot már 8 éve használom, eddig semmi meghibásodása (probléma) nem volt.

Vasárnap történt hogy a leptopomat egész este 6 óráig használtam semi probléma nem történt. Hat óra után valami egész fontos dolgom akadt, és nem tudtam használni tovább , de a leptopot ki sem kapcsoltam.
Este 9 óra után gondoltam hogy akkor kikapcsolom a leptopot de már se kép se hang nem volt. Sok probálkozás után a leptop ujraindult, a beinditási szövegben öszemosódot iras jelent meg alig lehetet kiolvasni, eljutot a vindows 7 -es logojáig és megált.
Aztán egész fehér- fekete képernyö jelent meg. Kikapcsoltam a leptopot a kikapcsolasi gombal és ujra próbáltam bekapcsolni de már semire nem reagált a kepernyöm . Halatszot hogy indult volna, de a kepernyöm semire nem reagált. Próbálkoztam a leptopot kűlsö képernyöre kötni de semi sem történt.


Ha valaki tud valami segitséget nyujtani nekem ebben a témában akkor tegye meg.
Szivesem meghalgatom mindenki véleményét.


Köszönettel Fery
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem