Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Újpesten kinyomtatom neked Műnyomóra.
Ha kell, írj privit. üdv
Hali
Mindenki ezt a tecsós cucot veszi, ez annyira jó ? Nekem van néhány lézernyomtatóm és ami abban van égető egység az nem jó ehhez a lamináláshoz ?
Üdvözletem!
Összeügyetlenkedtem egy NyÁK tervet ehhez a kapcsoláshoz.Arra kérnélek titeket,ha nem nagy fáradság,nézzétek át,nehogy legyen benne hiba. Köszönettel:Máté.
sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mire jutottatok a tesco-s laminálóval. Sikerült szert tennem rá nekem is, és szeretném átalakítani. De kár, hogy szinkron motor van benne. Arra gondoltam, hogy egy 12V/230V-os trafót fordítva bekötve egy sima analóg végfokkal tudnám vezérelni a motort egy 555ös ic-vel. A hőfokszabályzás nagy kérdés.. az is, hogy milyen hőre kéne beállítani. Nameg, hogym 180 foknál eléggé füstöl a lamináló Kérdés, hogy ez majd elmúlik e, vagy lehet e ebből valamiféle gond? Üdv: Gábor
Jobb, mint a lamináló.. ÉN szerintem, sokkal gyorsabb, nagyobb hőfokot tud.. stb.. 490W-s fűtő izzót 90VAC-ről járatom, teljesen jó..
Nem jobb valóban mint a fénymásoló vagy laser nyomtató höhengere, de ez occsón beszerezhető és könnyen átalakítható NYÁK készítés céljára.
Van erre külön fórum légyszi keresd meg.
Közben sikerült egy jobb(?) képet lőnöm.
Ez rosszabb kép mint az előző.
De a kapcsolásnak megfelelő fórumban tudnak neked segíteni.
Ezért tettem kérdőjelet.Akkor átnézek a saját topicjába.(Nem vettem észre,hogy van neki...)
Máté. U.I.:Azért jöttem ide,mert végül is ez egy NyÁK(terv)...
A lötstoppos részhez.
Ilyen lesz egy rámelegítés, ha védőlakos a nyák. A furatokat nem kell nézni, azt rendesen eltoltam este. És így néz ki a HE stores gyorsulásmérő belülről.
Széles látókörű Kollégák!
Én foto nyákkal operálok és mint a sárba fulladt vidéken élő, rendelni szoktam, méghozzá 1 oldalas nem epoxy modelleket.Az iránt érdeklődnék, hogy tud-e valaki olcsó beszerzési forrást. Jelenleg a RET a favorit, 20x15cm 830 rúpia.
Hát igen, ezért használunk már fóliát. A baj csak az, hogy erősen fogy, viszont egyre több ember érdeklődik.
A kérdés lenne e megint 10 15 ember akivel összeállva meg tudunk rendelni újabb 300 métert. Akkor egy a4 cirka 60-70 forint lenne.
Bocs telectro lett volna a cimzett.....
SRI
Ok, de attól még nem értem, mit akartál írni.
Lényegében azt hogy laser nyomtató vagy fénymásoló beégető henger -még- nincs mindenki fiókjában kallódóban viszont a tecsóban occsón mérik a könnyen átalakítható laminátort.... Ezért veszik ezt az emberek.
Engem is érdekelne a rendelés.
Akkor kéne külön topic,nem?
Az égetőhengert (hibás- lecserélt de nekünk még jó) kategóriát , hozzád vágják párszáz forintért egy fénymásoló szervízben . Nekik csak veszélyes hulladék aminek a megsemmisítésért is fizetni kell . Örülnek ha elviszed !
Van már neki a múltkori jó lenne ehhez is, de várjuk meg a videópályázat végét. Pályáztam egy videóval ott be is lett mutatva hogy kell használni. Mondjuk ott egy galvanikus ónozás van az elején de az a lépés kihagyható.
Ilyenről:
Bővebben: Link
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni, hogy vajon hol tudnék beszerezni a mellékelt képen látható átlátszó anyagú nyákot? Most láttam ilyet először böngészgetés közben, de nagyon megtetszett. Előre is köszi a segítséget!
Legtöbbször ilyet használok, azért átlátszó mert rendkívül vékony. SMD gyártáshoz, ollóval szoktam méretre vágni annyira vékony 0,4-0,5mm. Bárhol kapható ahol elektronikai alkatrészt és nyákot árulnak, csak ezt a vékonyabb fajtát lehet hogy rendelni kell.
Fixálónak hívják amúgy.
Egy teflonos aluhenger forog egy szilikonhengerrel összenyomva. Annyi gubanc van vele, hogy általában a hajtást a gép főmotorja adja neki, szóval aki ebben gondolkodik, annak valszeg mechanikát is kell hozzá építeni. Legalábbis a Ricoh gépeknél így van.
Van ám külön témája a beszerzésnek is, Uraim!
Bővebben: Link
Elnézést Frankye! Nem tudtam és gondoltam ez áll hozzá a legközelebb és itt biztos kapok választ! Köszi J-O-E
Sziasztok!, Csak nekem húzódik összébb laminálás után a rajzolat? Fél százalékot kb. 40 lábú icnél (dip) ez már bőven érzékelhető. Igaz, hogy nagyon magas hőmérsékleten laminálom, mert így jó csak.
Ezt én így oldottam meg
|
Bejelentkezés
Hirdetés |