Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Lapozás: OK   509 / 1387
(#) kocsgab002 válasza MetexM hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Újpesten kinyomtatom neked Műnyomóra.
Ha kell, írj privit.
üdv
(#) telectro hozzászólása Nov 4, 2010 /

Hali

Mindenki ezt a tecsós cucot veszi, ez annyira jó ?

Nekem van néhány lézernyomtatóm és ami abban van égető egység az nem jó ehhez a lamináláshoz ?
(#) MaTe193 hozzászólása Nov 4, 2010 /

Üdvözletem!
Összeügyetlenkedtem egy NyÁK tervet ehhez a kapcsoláshoz.Arra kérnélek titeket,ha nem nagy fáradság,nézzétek át,nehogy legyen benne hiba.
Köszönettel:Máté.

S6304606.JPG

(#) tothtechnika hozzászólása Nov 4, 2010 /

sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy mire jutottatok a tesco-s laminálóval. Sikerült szert tennem rá nekem is, és szeretném átalakítani. De kár, hogy szinkron motor van benne. Arra gondoltam, hogy egy 12V/230V-os trafót fordítva bekötve egy sima analóg végfokkal tudnám vezérelni a motort egy 555ös ic-vel.
A hőfokszabályzás nagy kérdés.. az is, hogy milyen hőre kéne beállítani. Nameg, hogym 180 foknál eléggé füstöl a lamináló Kérdés, hogy ez majd elmúlik e, vagy lehet e ebből valamiféle gond?

Üdv: Gábor
(#) szabi83 válasza telectro hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Jobb, mint a lamináló.. ÉN szerintem, sokkal gyorsabb, nagyobb hőfokot tud.. stb.. 490W-s fűtő izzót 90VAC-ről járatom, teljesen jó..
(#) Rumcájsz válasza mazso1988 hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Nem jobb valóban mint a fénymásoló vagy laser nyomtató höhengere, de ez occsón beszerezhető és könnyen átalakítható NYÁK készítés céljára.
(#) gulasoft válasza tothtechnika hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Van erre külön fórum légyszi keresd meg.
(#) MaTe193 válasza MaTe193 hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Közben sikerült egy jobb(?) képet lőnöm.

S6304605.JPG

(#) J-O-E válasza MaTe193 hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Ez rosszabb kép mint az előző.
De a kapcsolásnak megfelelő fórumban tudnak neked segíteni.
(#) szabi83 válasza Rumcájsz hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Hogy, mi ?
(#) MaTe193 válasza J-O-E hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Ezért tettem kérdőjelet.Akkor átnézek a saját topicjába.(Nem vettem észre,hogy van neki...)
Máté.
U.I.:Azért jöttem ide,mert végül is ez egy NyÁK(terv)...
(#) Zozi85 válasza Zozi85 hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

A lötstoppos részhez.
Ilyen lesz egy rámelegítés, ha védőlakos a nyák.
A furatokat nem kell nézni, azt rendesen eltoltam este.

És így néz ki a HE stores gyorsulásmérő belülről.
(#) oldfirehand hozzászólása Nov 4, 2010 /

Széles látókörű Kollégák!
Én foto nyákkal operálok és mint a sárba fulladt vidéken élő, rendelni szoktam, méghozzá 1 oldalas nem epoxy modelleket.Az iránt érdeklődnék, hogy tud-e valaki olcsó beszerzési forrást. Jelenleg a RET a favorit, 20x15cm
830 rúpia.
(#) gulasoft válasza oldfirehand hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Hát igen, ezért használunk már fóliát. A baj csak az, hogy erősen fogy, viszont egyre több ember érdeklődik.
A kérdés lenne e megint 10 15 ember akivel összeállva meg tudunk rendelni újabb 300 métert.
Akkor egy a4 cirka 60-70 forint lenne.
(#) Rumcájsz válasza szabi83 hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Bocs telectro lett volna a cimzett.....
SRI
(#) szabi83 válasza Rumcájsz hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Ok, de attól még nem értem, mit akartál írni.
(#) Rumcájsz válasza szabi83 hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Lényegében azt hogy laser nyomtató vagy fénymásoló beégető henger -még- nincs mindenki fiókjában kallódóban viszont a tecsóban occsón mérik a könnyen átalakítható laminátort.... Ezért veszik ezt az emberek.
(#) kowi válasza gulasoft hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Engem is érdekelne a rendelés.
Akkor kéne külön topic,nem?
(#) Dániel X válasza gulasoft hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Milyen fóliáról is van szó?
(#) kaqkk válasza Rumcájsz hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Az égetőhengert (hibás- lecserélt de nekünk még jó) kategóriát , hozzád vágják párszáz forintért egy fénymásoló szervízben . Nekik csak veszélyes hulladék aminek a megsemmisítésért is fizetni kell . Örülnek ha elviszed !
(#) gulasoft válasza kowi hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Van már neki a múltkori jó lenne ehhez is, de várjuk meg a videópályázat végét. Pályáztam egy videóval ott be is lett mutatva hogy kell használni. Mondjuk ott egy galvanikus ónozás van az elején de az a lépés kihagyható.
(#) gulasoft válasza Dániel X hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Ilyenről:
Bővebben: Link
(#) Tomi_Bp hozzászólása Nov 5, 2010 /

Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni, hogy vajon hol tudnék beszerezni a mellékelt képen látható átlátszó anyagú nyákot? Most láttam ilyet először böngészgetés közben, de nagyon megtetszett. Előre is köszi a segítséget!
(#) J-O-E válasza Tomi_Bp hozzászólására (») Nov 5, 2010 /

Legtöbbször ilyet használok, azért átlátszó mert rendkívül vékony. SMD gyártáshoz, ollóval szoktam méretre vágni annyira vékony 0,4-0,5mm. Bárhol kapható ahol elektronikai alkatrészt és nyákot árulnak, csak ezt a vékonyabb fajtát lehet hogy rendelni kell.
(#) sargarigo válasza kaqkk hozzászólására (») Nov 5, 2010 /

Fixálónak hívják amúgy.
Egy teflonos aluhenger forog egy szilikonhengerrel összenyomva.
Annyi gubanc van vele, hogy általában a hajtást a gép főmotorja adja neki, szóval aki ebben gondolkodik, annak valszeg mechanikát is kell hozzá építeni. Legalábbis a Ricoh gépeknél így van.
(#) Moderátor hozzászólása Nov 5, 2010

Van ám külön témája a beszerzésnek is, Uraim!
Bővebben: Link
(#) Tomi_Bp válasza (») Nov 5, 2010 /

Elnézést Frankye! Nem tudtam és gondoltam ez áll hozzá a legközelebb és itt biztos kapok választ! Köszi J-O-E
(#) Báddzsó hozzászólása Nov 6, 2010 /

Sziasztok!, Csak nekem húzódik összébb laminálás után a rajzolat? Fél százalékot kb. 40 lábú icnél (dip) ez már bőven érzékelhető. Igaz, hogy nagyon magas hőmérsékleten laminálom, mert így jó csak.
(#) kaqkk válasza sargarigo hozzászólására (») Nov 6, 2010 /

Ezt én így oldottam meg
(#) Rumcájsz válasza kaqkk hozzászólására (») Nov 6, 2010 /

Nagyon szuper lett! Hány fokra fűtöd fel és milyen hordozó anyagot használsz? Ja, és hányszor engeded át a gépen?
Következő: »»   509 / 1387
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem