Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Én is szívesen látnék egy ilyen tájékoztatót,köszönöm.
Na, lesz valami a listából, vagy direkt nem akarják a modik?
![]()
Na ja, használható..
![]() Amúgy ezt Patrick írta, nem? Egyszóval Spongya bob, Patrick, Tunyacsáp, Rák úr, meg a többiek is ott lesznek a HE találkozón? ![]()
Igen,meg a Medve is megy,viszi neked a kondit.
![]()
Csak úgy,sok holmit viszek,könyveket is.
Topi írjál már egy listát légyszíves, hogy ki jelentkezett! Szerintem ez nem sokba telik, és fontos lenne.
Jelentkeztem.
A Bókay kert elég nagy. Merre leszünk ? Én elvileg segédmunkásként részt veszek a krumpli-hagyma pucolásban, előkészülődésben. Mi a teendőm, mikorra érkezzek?
Ezért hisztizünk mi is napok óta, de nem akarják végrehajtani kívánságunkat.
![]()
Akit ismersz kérdezd meg hogy jön e
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2013
A kis tó mellett, délkeleti fertály (ha jól tájolom). Ráérsz 8-ra jönni, mert a helyiek sem jönnek előbb; mi már ott leszünk ("így hárman...").
![]()
Közösség építő - közösség szervező - közösség erőső - stb. találkozó. Nincs lista, hogy tanulhassam a neveket, hogy jobban készülhessek (már azt sem tudom, menjek-e). Keserű szájíz. Nagyon finoman szólva: érthetetlen. Ez olyan, mintha a részt venni kívánók mindannyian azt írnák, hogy: megyek, de nem árulom el.
Ugyan má , a börzékre sem irunk előzetes listát hogy ki jön meg ki nem és mégis tömeg van , aki jön az ott lesz aki nem meg az otthon marad , vagy mehet strandolni !
A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2013
A neve mindenkinek ott lesz a kitűzőjén , minek megtanulni ? Ja és egy lista alapján hogyan kötöd a nevet az archoz? Találkozunk kezet fogunk -bemutatkozunk ...
A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2013
CIROKLnak:
Úgy tudom ez nem börze, hanem HE Találkozó, csapatépítés szellemében. kaqkk: 1.: "A neve mindenkinek ott lesz a kitűzőjén". Ez tavaly megoldhatalan probléma volt. 2.: "minek megtanulni ? Ja és egy lista alapján hogyan kötöd a nevet az archoz?". Nem érted, nem baj. Ez a fórum nem alkalmas ilyenirányú fejtegetésekre. Egyébként nem azt írtam, hogy megtanulom, hanem azt, hogy tanulom. Hogy mit és mennyit, az az én gondom. Egy példa és befejezem: Tavaly pl. megnéztem, hogy kinek hasonló az érdeklődési területe az enyémmel.
Engem a kapcsolóüzemű tápegységek érdekelnek főként. Nem tudom nem leszek ez miatt "kinézve"?
![]() Remélem lesznek hozzám hasonló, fanatikus őrültek és meg tudjuk osztani a tapasztalatainkat e téren. ![]() Valaki?
De, emiatt, szerintem nagyon utálni fogunk..
![]() Viccet félretéve, butaság, miért is lennél, szerintem minden ott lévő fórumtagnak van egy kedvenc területe, de ezért is szép egy ilyen találkozó, mert mindenki megtalálja a másikat, aki egy kicsit is "hasonszőrű"..
Tényleg nem értem , de nembaj majd személyesen megbeszéljük
![]()
Eddig 59-en jelentkeztek, de az utolsó két napban szokott megduplázódni a létszám.
Aki a főszakács szerepet bevállalja a főző csapatból, az kérem jelentkezzen nálam privátban! Köszönöm.
Szeretne-e valaki cserélni forrasztóónt? 1 hónapja se, hogy vásároltam, 2mm-es, nekem túl vastag, s 1mm-esre lenne szükségem. Gyanta van benne, kb 85g lehet még a súlya, de megmérhetem, stb stb, ha valaki szeretne cserélni.
![]() Üdv!
Aki börzézni fog jussak eszébe, és ne felejtse otthon olcsó, eladó kis induktivitásmérőjét ha van?(alap típus is jó) De például szivesen mazsolásznék hibás tápalkatrészek, hegesztők, inverterek közt is. Köszönöm!
![]()
Továbbra sem értem miért titok a résztvevők pontos "lajstroma". Ha a listát nem kapjuk meg, akkor legalább egy indokot valaki kitalálna nekem, miért történik így?
Azért, hogy legyen meglepi. Picit én is kiváncsi vagyok kik jönnek.
Eredmény = fokozottabb izgalom. Topi, el ne mond! ![]()
Tavaly végignéztem a jelentkezési listán, hogy ki honnan jön.
4 fő lakott a közelembe, írtam is nekik. Ebből 2 válaszolt és együtt utaztunk fel autóval. Egyedül nem vállaltam volna be, mert egy kisebb vagyon az útiköltség. Tehát lenne értelme a publikus jelentkezési listának. Vagy esetleg olyan rövid, hogy nem érdemes mutogatni? ![]()
Mindenki óvatoskodik a lista kérdésben, pedig nem kellene.
Vagy legyen egy korrekt lista a jelentkezőkről, vagy ha ez nem megy, akkor egy világos indok, ami alátámasztja a titkosságot (pl. sérti a NASA egyetemes bolygóvédelmi alapelveit, vagy ilyesmi). A jelenlegi helyzet a legrosszabb, mikor csak hallgatás van, és se lista, se indok. Az igenis fontos kinek várható a jelenléte, mert van akiért érdemes elmenni, és van aki miatt érdemes távol maradni. Nem is beszélve egyéb, praktikus szempontokról. A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2013
Pont emiatt nem került eddig még ki a lista.
Tavaly elindultak a "ő is jön, akkor én nem jövök" című személyeskedő viták, ahol sok jó ember fosztotta meg magát az élménytől, egy hülyeség miatt. Másokkal foglalkozott ahelyett, hogy saját magát részesítette volna élményben. A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |