Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Hát amit nekem is feltettél. A4 lap full HD be jött le.
Amit Koncsar kolegának dobtál fel, a Spartan.
Ez az eredeti
8,4x13,4 A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2014
Igen, az nem is rosz ötlet... Minek a kis nyákkal bajlódni, ha nagyra könnyebb pakolni...?!
De van egy ilyenem is tesztnek ez is nagyon jó Rainbo.
Ja hogy nagy nyákra gondoltál értem.Na akkor itt van egy A4 es vasalás Csak , hogy teljes legyen a paletta.
Én nem kezdem el a vasalásos technikát, mert még anyukám megmondja, hogy: "Látom fiam jól megy a vasalás! Ezután te vasalsz mindig!" Ha meg még a barátnőm is észrevenné, akkor meg pláne nekem kellesz majd...
Úgy se fogják tudni ha meg kérdezik , akkor mond azt , hogy csak a súly miatt kell a vasaló.
Egyébként itt meg pont a vasalás határaira voltam kíváncsi , hogy mekkora az a méret amit még vasalással meg lehet csinálni A4 est még meg lehet .A3 mas mérettel már én sem próbálnám meg .
Mindjárt kész vagyok, 130 fok pár perc. Csináltam fotókat. Felteszem azokat is.
A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2014
Ha tesztelni szeretnéd magad , akkor tudok egy jobbat neked nézd csak .Na ezt én megcsináltam .
Szuper Én 2 napja kezdtem a Béla segítségével, biztos nem fog menni. Ehhez már tehetség is kell.
És ezek egy sem fotó technikás .Ügy hogy ezeken lehet gyakorolni az biztos.Fog az menni persze nem vitás benne kell , hogy legyen a kézben a technika .Tehát sokat kell gyakorolni.Sokan meg is jegyezték mindig , hogy hát miért nincs kimaratva , aztán egyet kettőt kimarattam , de csak azért , hogy lehessen látni , hogy azt kapjuk , amit látunk.De többször volt inkább a kísérleteké , és a gyakorlásé a lényeg minthogy marassak . .
Sziasztok! HA valamit szeretnék sorozatgyártatni, akkor melyik cégeknél érdemes a nyákokat elkészíttetni, és hol érdemes az SMD alkatrészek beültetését végeztetni?
Egy jobb fotó segített volna eldönteni, hogy vasalással milyen is. Kicsit homály a kép. így nem tudom megállapítani hogy jó e!
És ezt is , és lehet híper szuper papír nélkül is nyákot készíteni.
Bővebben: Link Bővebben: Link Ezen talán jobban látszik , és hát a nem megszokott módon való elkészítése. A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2014
Mindjárt jönnek a fotók! A maratásig. Utána mindenki mondhat értékelést. biztos lehetne sokkal szebben is. De nekem most ez ttszik. Pár perc a képekig. Kitartást kérek.
Előzmény: Pár napja ide Hozzátok beköszöntem, hogy szeretném kipróbálni ezt a fajta NYÁKkészítési módot. A "Leggyorsabb Kakuk" Béla pár órás tanítással elmagyarázta a lényegét a dolgoknak. A P20 am lassan kifogy, de egyre szebbek a lefújt felületek. Szárítással is játszottam, senkire nem hallgatva, de a Ti javaslatotok volt a jó. 75 fok sütőben szárítás. Az, hogy a zsíroldoból milyen egyedet keverek ki igazából úgy látom teljesen mindegy. A 30 kikeverésből egy sem let kimérve. Kezem beletettem, elég sikamlós oldja a husom, mondom jó. Jó is lett. Kirajzolodott a vezető sáv, egy picit vártam, sötétedett, kikaptam a zsíroldós előhívoból öblítés. Utána 130 fokos sütő 12 percre, de itt már mindegy, hogy 12 vagy 20. Nem égeti meg a lakkot. Utána meg mehet a H2O2 be. És ime .
Itt vannak az utolsók.
Ahhoz képest , hogy pár napja köszöntél be egy szavad nem lehet.Valaki örülne ha már legalább így sikerülne neki.Persze neked is szebb lesz még ,ha több gyártás lesz a kezedben , és pontosabban belövöd a részleteket.El köszönnék jó éjszakát.
Találtam egy majdnem akkora NYÁKot, mint az eredeti, de csak majdnem. Köszi, nekem is tetszik, és még boldog is vagyok tőle, hogy így sikerült.
Tényleg szép lett. Gratula! És meglett az 1000. oldal is a témában! Kalapot emelek az előtt ki eme témát visszaolvassa.
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2014
Idézet: „Kalapot emelek az előtt ki eme témát visszaolvassa.” Már csak azért is, mert ismétlések tömege. Mindez a tartalom 20 oldalban elférne egyszer írva.
Levilágításhoz milyen technika vált be nektek a film panelre szorításnál? Eddig vastag plexik közé szorítva villantottam, több ponton lesúlyozva a tetején, de az A/4-hez közelítő méreteknél már akad probléma. Láttam a vákuumos megoldást tegnap, de egy kicsit overkill gyanús nekem. Egyéb ötletek, amik az ésszerű kategóriába férnek?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |