Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Sorakoznak már a karácsonyi meglepik. Tesztelés alatt vannak. ESP12E-vel készültek, hogy pontosak legyenek.
Nekem azonnal a Mikrobi jutott eszembe, a régi rajzfilmből
Wow, ez egy igazán jó kis "naptár", ilyet én is elfogadnék!
A képen látható célszerszám egy döglött HDD házából lett kifaragva, a lyukba szépen bele lehet tenni a forrasztópáka hegyét és így melegítve, finoman nyomva alkalmas volt a zebraszalagos LCD kontakthibájának kijavítására.
Nagyon szép munka! Gratulálok.
Félkész projekttel is lehet jelentkezni? Plexi lapból épül ez a mindende is jó doboz. Több féle tápegység lesz benne meg ami éppen az eszembe jut.
Nagyon frankó lesz ha minden belefér ami eszedbejut ...
Az új "A" osztályú végfokom. 22W/8 Ohm, 38W/4 Ohm.
Nagyon szép, igényes munka.
Csak gratulálni tudok.
Nagyon szép, mennyi idő volt kb. mire kész lett?
A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2022
Köszönöm mindkettőtöknek.
Kb. 1200 munkaóra.
Talán még beleférne egy KKÜ és egy BUÉK!
Csinos darab. Gratulálok.
A hátlapon a bemenet mellett látok egy kapcsolót. Talán 3 állású, és feliratozva vannak a funkciók. Mit jelentenek a feliratok?
Végre egy reális becslés a ráfordított időről.
Olvasok néha "összedobtam a hétvégén" kezdetű projektekről, amik a fotók alapján több száz órás munka eredményei.
Amennyire el tudom olvasni: "2nd order" és "3rd order" a kapcsoló két állása, mellett pedig "LP filter" van. Vagyis kétféle meredekségű, aluláteresztő szűrőt lehet kiválasztani. Ha van 3. (középső) állása, akkor az gondolom a kiiktatott szűrőt jelenti...
Köszönöm!
Ahogy "lazsi" mondja a szűrő meredekségét lehet átkapcsolni két állásban. Kicsit változik a hangja. Másodrendűvel élénkebb, harmadrendűvel visszafogottabb... volt. A deszkamodell. Ezen szinte semmi különbséget nem hallok, vagy alig. Inkább csak bebeszélés szintjén. Hát igen... július 18.-án merült el az ötlet a topic-jában és most lett készen. Közben nem foglalkoztam szinte semmi mással. De vétek lett volna nem megépíteni.
Jól néz ki, erre azt lehet mondani, hogy igazi sartorial. Ezt a házat nem is szabad doboznak hívni, több tucat alkatrészből lehet. A házhoz az anyagot vetted vagy volt otthon? A szabását te végezted? A feliratok hogy készültek?
Lézervágták, lézer-gravírozoták és még kell hozzá egy jó asztalos. Én csak megrajzoltam mit szeretnék.
Szokásosan igényes munka, amit már megszoktunk Tőled!
Egy újabb indok, hogy meglátogassalak
Nagyon szép, igényes. De ezt már megszoktuk. Gratulálok! Hosszú üzem után mennyire lesz meleg?
De azért nem értem, miért tettél fel egy szutykos lemezt tetejének? )))) )))
Szerintem az a "szutykos lemez" egy tükörre polírozott rozsdamentes anyag.
Szutykos? Dehiszen az egy kézzel festett falevélmintás lemez!!! Tudod mennyi idő lehetett azokat az apró részleteket kézzel megfesteni??? Ráadásul kettőt is csinált belőle, mert a két utolsó képen eltérően néznek ki.
Hiába, na... aki tud, az tud. Így már érthető a rengeteg beleölt munka... ))
|
Bejelentkezés
Hirdetés |