Fórum témák
» Több friss téma |
Nem tudom, mi lett volna a pozitív megnyilvánulás, mit vársz e helytől, miért írsz ide, de a magam részéről én nem gondolnám, hogy több évtizedes tapasztalatom ellenére bármiben ne tudna más alkalomadtán használható tanáccsal szolgálni. Én mindenesetre nem hoztam be érzelmeket, még csak nem is vitatkoztam.
Itt nem csak neked van "több évtizedes" tapasztalatod. És igenis "idősebbnek" érzem magam, így közel a hatvanhoz... Miért is ne szólhatnék hozzá az írásaidhoz? Mert te megtiltod??? Ugyanmár, királyfi...
"Ez a blog anomália meg butaság. Ugyanis más építésnek, esetleges problémafelvetésének is épp olyan helye van itt, mint az én tákolmányaimnak."
Vagyis szerinted a belépő ahhoz, hogy valaki szót kaphasson ebben a topikban az, hogy építsen valamit, és arról beszéljen vagy kérdezzen, egyéb társalgás, netán eszmecsere a másik munkájáról - amibe a tesztelés is beletartozik - kizárva. Mert hát aki tudja, az tudja, aki meg nem, az nem. Csak azért mondom, mert különben logikátlan lenne az idézett gondolat, hiszen a blogolás azért hangzott el, mert rögtön ráugrottál egy árva hozzászólásra. Kíváncsi lennék, hogy két ilyen ember vajon hogyan értene szót egymással. : -) De igazából nem.
Hát én sem vagyok már olyan messze a hatvantól, részvétem. De nem az életkoron múlik.
Egyébként múltkor nem reagáltál, amikor a részletek fontosságának határairól beszéltem, ami a zenei beszédet illeti - nyilván nem vagyok tekintély számodra, aki kétkedhet.
Viszont most jutott erről eszembe, hogy vajon hányan örülnének a mindenkori hallgatóságból, ha Glenn Gould zongorajátékából valahogy egy csapásra eltüntené a technika a sok fújtatást, motyogást és halk dúdolást - és hány részlettel lehetne többet hallani azokból a kiváló előadásokból. : -))
Nem kell válaszolnod ha nem akarsz, de mivel megint szóba került a saját értékrended, ezért megkérdezem.
1. Van olyan információd, hogy valaki utánépítette volna bármelyik gazdagon és részletesen dokumentált építésedet? 2. Esetleg arról van privát visszajelzésed (a nyilvánosakat látom), mennyire jónak, hasznosnak, vagy bármi egyéb szempontból olvasásra érdemesnek találták a hozzászólásaidat? Ha kimondva/kimondatlanul bármelyik kérdésre is nem a válasz, akkor újra kellene gondolnod érdemes-e nyilvánossá tenni az építéseidet.
Bevallom (es ezert elore elnezest is kerek) de nekem kimondottan szorakoztato ez a fajta ahitatos, majdhogynem vallasos megkozelitese az elektronikanak. Utanepitesi veszelyt en nem latok, egyetlen olyan fotot sem lattam, ami szamomra vonzo lenne/lett volna, annak ellenere, hogy lathatoan igen sok mechanikai munkaorat fektetett bele mek-elek.
Masreszt szamomra kimondottan viszonyitasi pont, hogyan probaljam meg elkerulni, hogy mogorva venember legyek (En is igen kozel vagyok a hatvanhoz..) |
Bejelentkezés
Hirdetés |