Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok találtam ezt a kapcsolást a tekercs adatokra lennék kíváncsi valaki tudna segíteni
Szia!
Benne van a szövegben, hogy 10 menet negyed collos átmérőn. Bővebben: Link
Eddig még nem láttam foglalatban TDA7294-et. Szerintem ez kockázatos, itt már folynak áramok.
gondolom tisztában vannak vele hogy mit és hogyan lehet kivitelezni én sem láttam még így Ic-t foglalatban de egy próbát megér
Igen azt én is tudom de a vezeték keresztmetszete ami érdekel
Saccold meg a fényképek alapján. Nem lehet annyira kritikus az a keresztmetszet, ha külön nem térnek ki erre.
Sziasztok!
Megszólalt az erősítőm elsőre, nemrég raktam össze egy kipróbálás erejéig. Tetszik a hangja, elégedett vagyok, de még sok munka van vele. Mutatok azért képeket róla
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy mekkora potit célszerű használni a hídhoz? És esetleg ha valaki találkozott már olyannal hogy erősebb karcok voltak a hűtőbordán az hogy sikerült neki eltüntetni? Válaszotokat előre is köszönöm!
Szia! Potinak 10k szoktam használni, de jó a 22k is, a lényeg, hogy logaritmikus legyen pl. 10kB.
A karcos bordánál a kiálló sérülés okoz gondot, zavarja a hűtendő alkatrész egyenletes felfekvését. Sima felületere teríts 100-as csiszoló vásznat, és azon egy irányban tologasd a bordát. Ha mélyedések maradnak, töltsd fel hővezető pasztával.
Hello!
Én 47k ohm -os vagy 100k ohm -os hangerőszabályzó potit kathasználok TDA7294 erősítőimnél. A karcok eltűntetéséhez használj csiszólópappírt. Elöszőr kezdj durvább szemcsézetűvel, majd pedig az egészen finom szemcséjű vízes csiszolóval elég finom, fényes felületet tudsz elérni.
Nálam már régebb óta ez a favorit. Nem olcsó, de minden tekintetben felső kategóriás.
Hali!
Ez milyen tipusú ALPS? Hol kapható "egész jó áron"? Én mindenhol csak 4000 Ft körül láttam eddig Alps-okat. Egyébként 47k (log) Alpha potikat használok. Ez olcsó és sokáig bírja. Az új PA erősítőmbe egy nagyon speckó előfokot csináltam. Két műveleti erősítős (2086D) buffer közé beiktattam egy csövet (6N23P-EV). Az erősítése pont megfelelő és gyönyörűen szól :yes:
Sziasztok!
Nem éppen ide való téma, de szeretném megkérdezni véleményeteket az LM4702,LME49811-es ic-lről. Ki épitette meg? Keresek segitséget a megépitéséhez. Előre is köszi.
sziasztok!
megépítettem ezt a kapcsolást... http://ugrock.hu/2010-10-01/Csinald_magad/Nagyteljesitmenyu_erosito...esz/1/ De sajnos nem működik. csak hallgat szépen. a 9-s 10-s lábon jóval 3,5volt felett van a feszültség... Tehát a mute/standby nem "vacakolhat"! igaz a C5-s kondi helyére 470uf-st raktam be ez lehet a gond? vagy az ic-m hibás? mekkora bemeneti jel kell egy ilyen ic-nek?
Az R2 100k ellenállást cseréld 1-1,5k-ra. A 470µF túl nagy, elvileg nem tehet kárt...
Az Ugródeszkás leírást általában fordított nyákkal szokták elsőre elkészíteni, mert nem vasaláshoz, hanem fotózáshoz van megadava
köszönöm a válaszokat... igen a nyák fotózásos dologra én is rájöttem egy ic árán :S
Ha kicserélted az ellenállást, 0,7V-ról teljesen ki tudod vezérelni.
talán tényleg ez lesz a gond...
mivel egy kis rádióról kapott 2.14v bemenő feszültséget és meg se nyikkant...
Az 1,4 lábak megkapják rendesen a testet? A kimeneten hallható az alapzaj? A 3. láb nincs-e véletlen testen?
lábak okésok...
de am nem lehet hogy kiégett az ic-m? megpróbáljam egy másikkal hátha felébred?
Utolsó kérdés: hallatszik-e zaj a kimeneten?
semmi.... bekötöm ráadom a feszt... de semmi.... se zaj se melegedés se füst se szikrázás se zaj se egy puffanás :S
Ha a stby/mute rendben mint írod, akkor a cserére szavazok
|
Bejelentkezés
Hirdetés |