Fórum témák
» Több friss téma |
Na még egyszer! Hátha akkor már jó lesz!
inkább a g -t kellett volna kettőzni, akkor legalább Hofi után szabadon:
"... Az seggít? Nem az talpát."
"... Az seggít?
Nem, az 3,14náját. " A hozzászólás módosítva: Aug 21, 2023
Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy kocsi központi (Renault 8200290542--C Sagem AFFA2) kijelzője. Mivel a gyári rádió kikerült a kocsiból nem sok funkciója maradt. Terv az lenne hogy szeretném éltre kelteni.... hőfok kijelzés stb. Kérdésem az lenne hogy ezt PIC-el milyen módon tudnám meghajtani, kell valami CAN illesztő modul hozzá? Kijelzőben található IC-k - 28113628-7 (MCU) - TLE 4299 (5V regulator IC) - A82C250 (eprom) Segítséget előre is köszönöm! További szép napot. A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2023
Lehet hogy jobban jársz ha keresel ilyen méretű lcd-t és csinálsz egy teljesen új kijelzőt .
Hogyan lehet megoldani egy-két portláb felhúzását flow ban ? Milyen C kódot kell beillesztenem ? Eddig még nem volt rá szükségem de itt az ideje megtanulnom ..
option_reg = option_reg & 0x7F;
wpu = 0x03; adatlapban tipustól függ, hogy wpu...wpub // pontosabban a wpu(b) wpu(a) a portot jelöli A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2023
Köszi ! Azt a pint hogyan választom ki amelyiket fel akarom húzni ?
Egy láb felhúzásának bekapcsolása (pl. RA5):
Kiválasztottál egy pik-et amiben nincs felhúzó
690 nél is ugyanez a helyzet ott sincs ?
Siker ! Köszönöm a segítséget és a türelmeteket !
Minden PIC nem egyforma a 690-nél
clear_bit(option_reg , 7); azután a wpua vagy b
kaqkk a legújabb Flowcode-dal vereti, az meg XC8 fordítót használ.
Idézet: A 10 es verziónál úgylátszik nincs rá szükség , csak nélküle fordul hex re . De a mentett fájlnál komenteltem hogy pictől függ . Mégegyszer köszi ! „option_reg = option_reg & 0x7F;”
Igen , és mindkettőtök kódja működik ! Szuperek vagytok !
Nem volt drága csak egy blokkot vettem és a hobbista verzót ....
Viszont az 5-6-8 verziót sem töröltem . A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2023
Sziasztok!
Nemrégiben gépcsere volt nálam, a régi XP-s Win cserére került Win10-re. Ezzel együtt a korábbi Flowcode-om is megszánt létezni. Letöltöttem a díjmentes verziót, ez azonban nem hozza létre a kívánt hex-et. Az alábbi hibaüzenetet dobja: Idézet: „You do not have a valid licence to perform this action” (Amennyiben a HEX-be fordítást választom.) Hogyan lehet ezt kiküszöbölni? Előre is köszönöm a választ!
Az üzenet egyszerü, nincs licensz, nem lehet gorditani.
Magyarul demo program. Hogy lehet... Vagy veszel licenszet, vagy megkérsz valakit akinek van.... Azt nem irtad melyik verziót használnád.
Köszönöm, sajnos én is erre tippeltem. Nem vagyok a gép előtt, de majd megírom a verziót. Akkor marad a kérés...
Ahhoz sajna nincs okosság, meg kell venned a licsenszet
A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2023
Minek a 10 ?
Az 5. szinte mindenre jó, ha optikai tuningra van szükség, akkor 6,7,8,... |
Bejelentkezés
Hirdetés |