Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok! Olajsütő időzítőjének a rajzát keresem, a benne szereplő IC száma RV803SP - 0515M - ZC3379!
Leégett a hálózati tápláló áramköre és nem tudom hány V-ról megy. Köszi.
Szia! Az IC adatlapja Vdd-nek 1.2-5.5V-ot ír. Én egy 5V-os stabkockát tennék elé, azzal nem lesz gond. Esetleg a panelon nincs fesz. stabilizátor?
Köszönöm, nos ez simán gratz előtti ejtőellenállással és gratz utáni zénerrel volt táplálva, a 230V-os része szétégett, a zénereken 1N52 25B van írva, de annak sem találtam sem hírét sem hamvát (adatait). Hol lehetne fellelni ennek az IC-nek az adatlapját (mert ahogy néztm van egy vezérlő lába is amit ki szeretnék használni)!? A Google buta hozzá, vagy én .
Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2012
A link sajnos halott!
Megtaláltam, láma vagyok . 3V-os, köszönöm szépen a segítséget! Most már a tápfesz rendben lesz, csak az IC adatlap . A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2012
Szia!
Örülök, hogy megtaláltad... ! Nem tudom mi van a linkeléssel, megpróbálom mégegyszer! Bővebben: Link zener szerk.: most működik mind a kétféleképpen ( azt hittem, hogy az volt a gond, hogy saját nevet adtam neki!) . Steve A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2012
Igen, így okés, én is szenvedtem vele múltkor.
Megoldva. 99 perces időzítő, 3x-os figyelmeztető hanggal az idő lejártakor, az egyik lába vezérlőjelet ad ki (tápfeszt) ami kikapcsoláskor megszűnik, 3V-ról üzemel. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Üdv:Frici
Sziasztok, egy Technika MC 307 típusnévre hallgató mini hifi rendszernek keresem a kapcsolási rajzát, ez ügyben tudtok segíteni?
A Segítséget és választ előre is köszönöm.
Parancsolj, kipróbálva, működik.
Sziasztok!
Nyák szárítót szeretnék építeni bogarásztam is mikróból egy fűtőszálat ahhoz kéne valamilyen kapcsolás amivel tudom szabályozni hogy mennyire fűtsön és esetleg egy szenzoron keresztül ne haladja meg a megadott értéket ami 50-55C körül van. Válaszotokat előre is köszönöm!
Szia! ha egyszerű kell akkor vasaló hőfokszabályozó és kész is a nagy project! Ha bonyolult kell akkor találsz a cikkek között hőkapcsolót.
Sziasztok, tízcsatornás Ágota modulos keverőhöz keresnék kapcsolási rajzot vagy kezelési útmutatót. A válaszokat előre is köszönöm.
Szia!
Köszönöm a tippeket találtam is megfelelőt meg megtaláltam egy cikket is a készítéséről! Érdeklődni szeretnék hogy szükségem lenne egy induktivitás mérőre 0.7uH-s tekercset kéne mérnem vele szóval a méréshatárába ennek bele kéne esnie. Esetleg tudsz ehhez kapcsolást ajánlani? Lehetőleg pár alkatrészes lenne a legoptimálisabb ha pic-es az sem baj. Előre is köszönöm a segítséged.
Szia! Ágotáéktól nem kértél még? Magyar cég biztos szót értesz velük.
Bővebben: Link
Szia! Ezt láttad már? Bővebben: Link
LC-mérő műszer min. max. felbontás pontosság induktivitás 10nH 20H 10nH 5%
Sajnos ez a cikk elkerülte a figyelmemet köszönöm szépen mindkét segítséget
Hát én megeszem a kalapomat, ha kiadják a rajzot. Sajnos a magyar cégek egyáltalán nem segítőkészek. Egy 30éves siva erősítőhöz igért a gyártó rajzot, azóta is küldi....
Szia! Nem tudom mi van/volt a sivánál de egy próbát szerintem megérne, mert 2 cég között is nagy különbség van, mellesleg ha alkatrész kell úgy is csak nekik van hozzá az esetek 90%-ban.
Persze, egy próbát megér. De nekem elég rosszak a tapasztalataim a hazai gyártókkal.
Hello!
Lehet nem jól mutatkoztál be. Deák Feri bácsi névjegykártyáját kellett volna odaadni közben.. üdv! proli007
Sziasztok!
Keresem az AIWA HIFI kapcsolási rajzát vagy service manuálját,hangvégfok hibája van.Előre is köszönöm!
Szia!
Milyen néven mutatkozott be a hifitorony?
Szia!
Bocsánat nem írtam tipust.CX-NR10EZ.A becsületes tipusa.Köszönöm a figyelmeztetésed.
Szia ha esetleg szerzel hozzá oszd meg velem is ha lehet, nekem is van ugyan működik de nem az igazi.Hangerőn neki áll kattogni a hangszóró,halkan tökéletes.Köszönöm előre is
Szia, írtam már nekik emailt egy hete de sajnos még nem kaptam rá választ ezért próbálkoztam itt ezen az oldalon hátha tudna valaki segíteni. Amit nagyon meg köszönnék.
Üdv! Keresem a ROTEL rmx-70 tipusú erősítő kapcsolási rajzát. Nagyon bevált kis erősítő! Köszönöm!
Hali!Tessék neked és mindenki másnak..
A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2012
|
Bejelentkezés
Hirdetés |