Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1642 / 3586
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Ricsi, de melyik városban tanulsz?
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Nem nagy gyerek, de egy olyan valaki, akinek egy ideje segítettem, ne támadjon hátba, főleg ne határozza meg, hogy mit írhatok ide le. HA fiatalabb, akkor pláne ne. Szuverén jogom eldönteni. Az meg nem az én dolgom, hogy a múltját szégyelli (pedig a jelenét kéne), amiben semmi szégyellni valója nincsen. Egyébként magánbeszélgetéseknek helye nincs, ami ki lett véve, nem volt levéltitok. Talán ezzel a modorral palástol valamit, de mindegy is.
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Én nem értem a vitátokat, de ez a ti dolgotok. Kívülről viszont elég viccesnek tűnik. Emlékszel még arra, amikor egyszer kiparodizáltam egy ilyen vitátokat. (Talán ott Janikukac volt a másik fél.) Na az kb. most is aktuális lenne, de lusta vagyok megkeresni. És újraírni is. Szerintem felnőtt emberek lévén meg lehetne beszélni értelmesen a nézeteltéréseket MAGÁNBAN. Mivel nem hiszem hogy ez ide való.
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Segítek. Nagyon kíííígyó, és Nikolatesla volt.
(#) bankimajki válasza janikukac hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Ha megnézed az ő adatlapját is, akkor talán rájössz. (Persze nem feltétlen kell tudnod a rövidítéseket, de a google segít ebben az esetben is.) DE--> Debreceni Egyetem
(#) DuMatyi válasza sooty hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Te sooty! Akkor most ME, (Mindentudás Egyeteme ), vagy NEM, vagy NME? Nem szeretem az anagramákat.
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Bemutatkozásban ott van az iskola rövidített neve. Gugli meg segít megtalálni.
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Még egy betűszó: nemDE?
(#) sooty válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Miskolci Egyetem előtte Nehézipari Műszaki Egyetem. Egyébként miért van az , hogy csak az ÖLTE-t ismeri mindenki? ( ELTE )
(#) janikukac hozzászólása Jún 3, 2011 /
 
Köszi a segítséget fiúk.
(#) bankimajki hozzászólása Jún 3, 2011 /
 
Mit találtam : Saját vélemény (Úgy látszik, ott nem Janikukac volt a másik fél. De a lényeg ugyanaz.)
(#) janikukac válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
De, miért mindig engem emlegettek veszekedéskor?
(#) bankimajki hozzászólása Jún 3, 2011 /
 
Egyébként valakit hiányolok. (Most hogy keresgéltem feltűnt.) Tatabike hová a francba tűnt. Ő még börzékre is járt anno.
(#) bankimajki válasza janikukac hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Úgy emlékeztem hogy veled volt ez a híres "csata". Én aznap este jót mulattam a vitán.
(#) El_Pinyo válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Biztos eltolta a biciklit
Bocs, ezt nem tudtam kihagyni!
(#) janikukac válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
He-he.
(#) DuMatyi válasza sooty hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Tudom én, mert az EJF-re jártam. Most meg lehet, hogy az EKF-re megyek.
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Milyen karra? TTK?
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Inbformatikus-Könyvtáros Master. (egyetemi posztgraduális képzés) Gőzöm nincs TTK-e vagy nem. Az ELTE még nem küldte ki a tájékoztatót. A NYME sem. JA és nem NYEM, hanem NYME. Az ELTE-től elment a kedvem. Amiket hallottam... A nevéből él, és nincs szükségem extra sz...patásra. Máshol megkaptam 3 életre elegendőt.
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Ha találsz olyat, ahol nem sz...nak, akkor szólj nekem is. Az lehet engem is érdekel. (Na jó mégse, jó lesz ez nekem, még ha szívóznak is.)
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Ahol én végeztem, ott miután kirúgták az egyetlen sz...ívózós tanárt, arany élet volt. Na jó, annyira azért nem volt vészes ő sem, csak ha tartott órát az évfolyamnak, a többi szakhoz nézve 1 egész jeggyel alacsonyabb volt az évfolyamátlag. Persze ez csak véletlen. 2 év múlva megszüntetik az intézményt. Egy 150 éves intézményről van szó. Múltunk öröksége senkit sem érdekel. Az sem hogy uniós pályázatból 3 éve adták át az új könyvtárat és koleszt. Persze az adófizetőknek azt a pár milliárdot is vissza kell fizetniük...
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Nálunk is épp most fejeződött be az akkreditáltatás. És erre mi történik össze akarják vonni a BME-vel, vagy magánsulivá akarják tenni. Remélem ha kijön valami ilyesmi rendelet, akkor lesz egy szép kis forradalom.
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
És én ilyenkor mondom: s..gemet verem örömömben a Földbe, hogy van egy legalább főiskolai diplomám, nem is akármilyen. Az meg nem az én hibám, hogy Nyugaton pumpálják bele a pénzt a könyvtárügybe (VALÓDI információs társadalom!), itthon meg vonják ki, ezért nincs munkám.
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Idézet:
„Ahol én végeztem, ott miután kirúgták az egyetlen sz...ívózós tanárt, arany élet volt. Na jó, annyira azért nem volt vészes ő sem, csak ha tartott órát az évfolyamnak, a többi szakhoz nézve 1 egész jeggyel alacsonyabb volt az évfolyamátlag.”

Nem lehet, hogy az lett volna a normális szint? Néha úgy érzem, manapság az én koromban 7.-es tananyag egyetemi szint. :no:
(#) blackdog hozzászólása Jún 3, 2011 /
 
Sziasztok!

Miken nem tudtok hadakozni még az OFF-ban is. Nem sokat, de vissza olvastam és volt itt minden. Fekete-fehér, igen-nem, politika. Ja itt ez az OFF, miért nem lehet az élet politikai oldalát felszegetni?? Én most óvatosan megteszem:
32 éves vagyok. Érdekes az életem eddigi alakulása, de végre adott volt a lehetőség és próbálok abba az irányba menni amit szeretek. Szóval: Beadtam a felvételim az SZE villamosmérnöki szakára levelezőn. Mivel az elmúlt két évet nézve kevés volt a pontom idén újra érettségizem matekból. Most bőven fölötte vagyok és bízom benne, hogy bejutok. Erre mit hallok (tervek):
Minimum egy emelt szintű érettségi a felsőoktatáshoz.
Ha nem végzed el akkor fizess vissza mindent.

Ha bejutottál akkor ki fog támogatni/segíteni?

Nekem nincs jogom tovább tanulni?
Arról nem is beszélve, hogy az SZE is fél, hogy bezárják. És minden esély megvan rá. Sajnos jó helyről tudom hiába lenne értelmetlen húzás.

Szóval:
Felnőttkén végre adott a lehetőség. Tanuljunk vagy süllyedjük el?
Én személy szerint tanulni szeretnék két gyermek mellett is és végre azt csinálni amit szeretek és nem kényszerből dolgozni.
(#) DuMatyi válasza blackdog hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
A dolog ebben az országban 20 éve... a képzetlen társadalom felé halad. Illetve: A cél egy minél képzetlenebb nagy tömeg, akit/amit irányítani lehet. Mind e közben meg az Uniós irányelv: növeljük a felsőoktatást végzettek számát 35-40%-ra.
És ha egy kiállhatatlan szemétláda tanár miatt rúgnak ki (van ilyen!), akkor miért is fizessek vissza egy fillért is?!
Nem mellesleg ez a mostani cél: Rosszabbnál rosszabb rémképeket hintenek el, és a keserü pirula lenyeletését egy még keserűbb kilátásba helyezésével akarják elérni. Évezredes pszichológia, most is működik, és megtöröljük a homlokunkat. Huh csak ennyi, és nem több. Pedig ennyinek sem kéne lennie. Én mint értelmetlenségi, azt mondom, mindenkinek joga van tanulni. Az emelt szintű érettségivel csak az ollót nyitják tovább.
(#) DuMatyi válasza (») Jún 3, 2011 / 1
 
Én pedig körülbelül egy éve elgondolkoztam azon, érdemes-e az emberekbe számolatlanul pazarolni az energiát. Inkább talán szelektálni kéne. Az egyik barátom írta, hogy kevés ember van, aki stabilan adja magát, a többség amint lehet, ellened fordul. Eklatáns példája ez a mai délután.
Nos, ez a segítsünk Zolinak, karoljuk fel a tehetséges ifjúságot, ha kell, akkor a lelkét pátyolgassuk, még az "ez előtti" korból való. Elhiheted, hogy ma már nem esnék bele még egyszer a másfél évvel ezelőtti önmagam által elkövetett hibába. Olyannyira nem, hogy "új haverkodás" már egy ideje a fórumról részemről nincs, valószínű az ilyen tapasztalatok miatt nem is lesz, továbbá más helyre be sem regisztrálok egy ideig, legyen az bármilyen jó is.
A Matyi-féle "lelkisegély", amikor is azt mondják, hogy olyan vagyok, mint egy kocsma, jó hozzám betérni, és bármikor be lehet, fennmarad természetesen, de nem boldog-boldogtalannak. Már van szűrő, a lukak eléggé nagyok.
(#) pucuka válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 3, 2011 / 2
 
Matty! Jobb lenne, ha a saját problémáiddal foglalkoznál, és nem pazarékolnád energiáidat másra. Neked is van még bőven mit tanulnod, nem kellene másokat oktatnod. Mire is?
(#) DuMatyi válasza pucuka hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Írtam egy szép hosszú hozzászólást, de elszállt, nem is kár, le.... A lényege: Erőt vett rajtam a lesz@rom mentalitás. Rájöttem, hogy a szüleimen és pár rokonon, baráton kívül bizony nem segít senki. Az emberek nagy többsége akkor jön, ha neki van baja, egyébként meg fel is fordulhatnék, ha rajtuk múlna. Az energiamérleg súlyosan negatív, és ezen változtattam már. Az egyik barátom azt mondta rám, hogy olyan vagyok, mint egy kocsma. Jó betérni, és bármikor lehet jönni. Igen, de körülbelül egy éve nem mindenkinek. Elkezdtem az energiavámpírokat leépíteni, és ők sem rítak, meg én sem. Nekem csak jobb lett. Ez nevezetesen a szakdolgozatom környékén volt, amikor hirtelen kevés időm lett. Hogyan osszam el igazságosan? Elkezdtem figyelni, hogy ki az, aki azt le tudja írni, hogy: "Szia hogy vagy, igazából csak köszönni jöttem, elég fáradt vagyok, de pár szó azért belefér"... Hát nem sok. A többiért nem kár, menjen.
(#) Rober_4 válasza blackdog hozzászólására (») Jún 3, 2011 /
 
Ne add fel. Habár fentről most azt mondják, hogy legyünk egy szakmunkásország, de ez nem vezet sehova! Azt nem tudom mért nem veszik észre, hogy azok az országok viszik valamire, ahol van megfelelő szellemi tőke. És ha netán, 10millió diplomás magyar lesz, akkor majd megalakítjuk a magyar "sziliciumvölgyet" vagy Google-t vagy a fene tudja mit, de biztos, hogy jobb világ lenne, és nem arról szólna egy munkahely, hogy nehogy már felvegyünk egy értelmes embert, mert az jobban dolgozik mint mi, még a számítógépet is tudja kezelni...
Szerintem rengeteg kreativ ember van ebben az országban (talán túl sok is), aki majd meg hal azért, hogy valami értelmeset, maradandót alkosson. És ha ez a munkája lenne, az valami nagyszerű lenne! És ha ebbe másokat is be tudna vonni, akkor még jobb! És talán az ilyen vállalkozások, vállalkozók vinnék előbbre ezt az országot. Ehelyet ezekre az emberekre manapság mintha nem lenne szükség...
Tehát ne add fel az álmaidat, pláne ha azok reális célok melyek előre viszik a társadalmat!
Következő: »»   1642 / 3586
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem