Fórum témák
» Több friss téma |
Dehogynem tudod használni, tanúlmányozod és kitalálod belőlle, hogy kell átverni a gépet hogy a félig kiürült tonerrel is nyomtasson.....
Például.
Ha jól vettem ki az adatlapból, akkor "optomechanikus" ( ) úton vizsgálja, azaz megpróbálja átvilágítani a tonert, és ha az érzékelőbe eljut a fény, akkor azon a szinten már üres a toner.
Sziasztok!
Ez nem alkatrész de remélem nem baj ha itt kérdezem meg. Van nekem egy filctollam vagy nem is tudom mi ez. Ez van ráírva:"Flux remover pen 2506-N" Ez mire jó?
Üdv!
Ez a "filctoll" a forrasztás utáni folyasztószer-maradványokat hivatott lemosni a forrasztott felületről.
Forrasztas utani tisztito filc. Leirasat megtalalod ITT
Ha ismereteim nem csalnak, az ECU soros vonalon kommunikal mindenkivel, hasonlo jellegu mint a PC-knel az USB.
Sziasztok!
M4049UBRS OKI feliratú, 16 lábú ic. Sajnos nem sikerült eddig kiderítenem mit is takar a jelölése. Előre is köszönöm a segítséget.
Tisztelt kollégák!
Imádott Szerverem BIOS-FWH-ja "megdeglett", sajnos nem írható többé. Erről lenne szó: Intel 82802AB/82802AC Firmware Hub (FWH) Ha valakinek elfekvőben lenne, akkor kérem jelezze, honorálom! Köszi!
INNENa teljes adatlapot letoltheted.
Üdvözlet!
Vásároltam kondenzátorokat,viszont nem tudom beazonosítani őket.Mindre szöveg van írva,de nem tudom mit jelentenek.A szövegek a következőek:103 ;10J aláhúzva ;56 a 6-os aláhúzva ;22n alatta Ns. Az értékeik a következőek:10pF;10nF;56pF;22nF.Ezeket kelle összepárosítani.(mivel a multiméterem kifújt) Előre is köszönöm a válaszokat!! Máté
Szia!
A harmadik szám a nullák számát jelenti. Például 103= 10000. Ami annyit jelent, hogy 10000 pikofarád (pF), vagyis 10 nanofarád (nF). A 10J a 10 pF. J a tűrés kódja. Segítség:Bővebben: Link
Köszönöm!
Tehát:10J=10pF 103=10nF 56=56pF 22n=22nF Ha nem jó,kérlek javítsatok ki.
Hali!
Lenne egy alkatrész SOT223 tokozással amin a felirat 127DL a neten , katalógusban nem találtam semmit. Tud valaki segíteni? Üdv : Z.
Helló.Bontásra kaptam panelokat. Van rajta ,egy kocka alakú alkatrész REMIX M177felírattal.A többi is azonos.csak a szám M178--és M179 mi lehet ez . köszi szepi003
Hello!
Ezt találtam róla.... Sajna kicsit x.a.r. a google fordítás, de azért érthető. Ha értessz "krix-krax"-ul, nézd meg az eredeti oldalt.
Hali!
Hát ettől én nem lettem okosabb, de azért kösz, hogy szántál rá időt! Kösz: Z.
Biztos, h pontosan irtad le a kodot?
A linken talalsz egy elegge uj code book-ot, toltsd le, nezd meg azt is. www.turuta.md/demobook/SMD-codes%20book%20sample.pdf
Vagy megprobalhatod EZT is
Az SMD code book az egész jó, kár hogy csak sample.
A másik csak ezt írja ki : If your SMD code does not match... Üdv : Z.
Hali. ez a szúróeszköz mi akar lenni? van valami értéke, mert ha nem, mehet a kukába, mert nemigen használok ilyet. (nem valami oszcilloszkóppal kapcsolatos dolog?...)
Ez egy szkópkábel. Egy mérőzsinór. csak hiányzik róla a föld csipesz. Azért ne dobd ki, inkább küldd el nekem
mondd a címed. sokat ér?
egyébként ez?
Ez egy oszcilloszkóp mérőfej.5-6000 Ft-ot is megér.
Helló
Van egy szendvics sütőnk, ami persze most romlott el. Van benne egy alaktrész ami 250V 10A. Ahogy méricskéltem, a fűtőszálak OK, meg minden OK, a feszkó ezen az alkatrészen akad meg. De mi ez? Biszti? Valami hővédelem része? Oda volt erősítve a házhoz, elszigetelve. Kép allant. Köszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |