Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Rendben, köszönöm.
Üdv!
Egyben elvihető, illetve Bp. valamint a XVII. ker. közelébe elviszem, de csak ebben az évben. Akkus fúrógépek 4-5, pocsék akkuval, vagy nélkül + 3 doboz. Iskra hálózati fúró, hibás. Sound Blaster pro, DVD lejátszó ( betölt, lejátszik...), legális Win 98 ( azé párszor volt telepítve ) Sagem vezeték nélküli telefon ( működött) Doro 1/4 telefonközpot, hibás. Commodore floppy, fénycső előtét. Órás rádió + sok modul. Rádiótechnika újság és évkönyv ( sok) Ezermester, hobby elektronika újság. Könyvek és más kacatok is.
Szia
A kijelzős doboz érdekelne ha postáznád!
Bocs!
" Egyben elvihető, illetve Bp. valamint a XVII. ker. közelébe elviszem, de csak ebben az évben. "
Szia! Sound Blaster pro esetleg postán? Persze állom a posta költséget.
A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2019
Moderátor által szerkesztve
Szia Hutty!
Érdekelnének a cuccok. Írok pr.-t. Üdv.
A középső dobozban egy kézi scan található? Pusztán csak kíváncsiság vezérel.
Igen.
Szia Hutty!
Köszönöm a "lomok- at"! BÚÉK! Üdv.
Szia Nyamnyam!
Ma elhoztam Hutty felajánlott dolgait. Most nézegetem át. A kijelzőket is tesztelni fogom. Nekem nem kell mind. Tesztelés után a működőkből szívesen küldök, természetesen ingyen. Továbbiakat privátban folytassuk. BUÉK! Üdv.
Sziasztok,
Békéscsabáról elvihető a képeken látható szalagos magnó, fellelt állapotban. Tizenévet a padláson csücsült, most se kedvem, se energiám foglalkozni vele. Elsősorban olyan személy jelentkezését várnám, aki érte tud jönni személyesen. Üdv, János
Szia Patópali!
Hutty-nak a távolság miatt nem írtam... A három fénycsőelőtét kell neked? Ha nem, engem érdekelne...ha nem pofátlanság ilyet kérdezni? nyamnyam-hoz közel lakok, ha neki küldessz, egy csomagban jöhetne és felezném vele a postát. Köszi!! Tomi
Ez nem sztereó! Tudod?
Amúgy nagyon jó gép volt. Anno.
Szia Tomi111!
Neked adom, de ahogy kaptam úgy adom. Nem teszteltem egyiket sem. Így nem ismerem az állapotukat! Nyamnyam pr.- ben azért jelezze, hogy Neki is jó-e így, mert ez már csak csomagként postázható. Továbbiak privátban! Köszi. Üdv.
Sziasztok! 13. kerületből(vagy max bp-n M2-M3 vonalán valamerre) elvihető egy ISB6030 settopbox. Annyit tudok róla, hogy lomiban találtam, működőképes, de winyó nincs benne, ellenben van benne dc-dc konverter, vagy ha valaki lát benne fantáziát akkor pl elvileg médiaszerver féle is csinálható belőle. Nem postázom, mert mekiben dolgozom, mellette estin sulit is csinálom, szóval kb meghalni sincs időm, nem pedig bunkóságból.
Nocsak-nocsak, melyik mekiben dolgozol? Milyen sulit csinálsz? Persze, ha nem vagyok indiszkrét.
A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2019
M3-on dolgozom, és erősáramú technikusnak tanulok, 2 éves esti sulin, idén kezdtem. És velem jár párom, és sógornőm is.(nem, nem elírás )
Ok, tied. A részleteket megbeszéljük privátban.
Jók voltak. A led-fénycső csere tette talonba őket.
Szia Hutty!
Köszönöm. Remélem Tomi111 is olvassa. Elküldöm Nekik amit kérnek, mert én úgysem használom el. Had legyen meg az örömük. Az úttörő ahol tud segít, no meg most volt karácsony. Más téma, ha zavarhatlak vele. A két végfok panel milyen Grundig cuccból lett mentve? Eddigi kutakodásomból nem derült ki csak az ,hogy rendelhető. Köszönöm. Üdv.
Köszi.
BÚÉK! Üdv. A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2019
Én szívesen elvinném azt a set top boxot. A mikor holt majd privátban egyeztessük.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |