Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Valami elektronika - alkatrésznek.
Úgy tudom - eredetileg LED tápegység.
Úgy tudom - egy működőképes Samsung TV alaplap (+19 Volttal megy)
Szintén hasznos "alkatrészbánya".
Eredetileg valami LED világításhoz való tápegység lenne, de nem működik.
Ha jól tudom - valami Orion LCD tévéhez a kijelző-meghajtó elektronika.
Még MŰKÖDIK!
Szia!
Az alaplap postával mehet? Ha igen, akkor előbb megnézem az enyémet és visszaszólok hogy ilyen-e.
Egy LCD Orion tévéhez való működőképes alaplap.
Legutóbb még jól ment, csupán az LCD kijelzője halt be.
Működő de régebbi LCD Orion tévéhez üzemképes tápegység.
Jó még más TV-khez is.
OK.
Bár csakis utánvéttel tudnám elküldeni, ha az Neked megfelel.
Köszi. Délig jelzem hogy jó lesz- e a tévémhez. Ha igen, akkor kérném.
Szia!
Sajnos nem olyan,ami kellene,így átadom másnak. Köszi.
Elvihető Bp. Kőbányáról.
FM transmitter manual Kamera A transmitter elemről működőképes, a tápegység nincs meg hozzá (12V DC 200 mA). A kamera is valószínűleg jó, a talpa hiányzik.
Egy havi lakbér, vagy 2-3 napi kereset. Nálam is van valahol.
Elhoznám hétfön. Este írok privátban.
Tiéd lehet, miután felhoztam Györökről.
A hozzászólás módosítva: Márc 13, 2021
Oké, tiéd a transmitter és a kamera.
Várom a privátot. Jó a hétfő, bármelyik időszakban.
Szia!
Engem érdekelne ez a router. Ha megvan még, írd meg légyszíves privátban, hol és mikor vehetném át. Köszönöm. János
Anno nagyapám ott volt lakatos, valahol a garázsban a kincsek között van egy ilyenem. Ez volt az a vasaló, ami még elment a 6A-es kismegszakítóról.
Elvihető Bp. Kőbányáról 4 db. hibás LED fénycső tápegység.
A fénycső típusa amiben benne volt : LED Tube Lamps CB-T8-5050UW3-B-96 Bővebben: Link Posta nincs !! A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2021
Elvihető Budapest XIV. ker-ből:
1 db 70 cm-es trinitron televízió távirányító nélkül lecserése előtt müködött tipusa:SONY KV29-LS30K 49kg 1 db 6 csatornás regisztráló
Hi!
Érdekelne az 1 db 6 csatornás regisztráló. Írok magánba. Üdv. M.
Mit lehetne ezekkel a tv-kkel csinálni? Nekem is van egy hasonló Orionom, de senkinek nem kell. Lomba kirakni meg nincs szívem. Az enyémnek a távja is megvan.
Sajnos ezek ma már nem képviselnek túl nagy értéket. Mondhatni semmilyet. Annak idején ~12-15 éve az ismerősömmel rengeteg kidobott TV-t javítottunk meg, és adtuk el. De nem adtak értük többet 5-10eFt-nál. Mondom, ez 12-15 éve volt. Ma meg LCD, LED és plazma TV-t találsz kidobálva. Sajnos a CRT TV-k ma már letűnt korszak, nem igazán használják.
Sőt - ami nagy vicc az egészben - az LCD TV-k elég sérülékenyek, különösen ha eltörik a kijelzőjük (a képernyőjük), mivel utána simán (és egyből) el lehet dobni, mert -
vagy sehol sem kapni bele másik LCD kijelzőt avagy annyiért javítja meg egy szakszerviz, hogy annyiért már lehet venni szebbet-jobbat és még modernebbet. A lányom szobájában szintén van egy 66 cm-es Orion, ő már évek óta be sem kapcsolta. A pincémben pedig jól elvan egy kis színes 31cm-es (a márkáját már nem is tudom) De ugyanez van mostanság a hagyományos (CRT) monitorokkal vagy LCD kijelzős cuccokkal. Csak termelődik, termelődik folyamatosan az elektromos hulladék ...
Pénzt már évekkel ezelőtt sem reméltem érte, amikor először felraktam az ingyen elvihetőbe. Kár érte, mert működne, ha nézné valaki.
Régebben voltak olyan riportok, hogy valaki kórháznak ajánlotta fel. Erről tud valaki valamit? |
Bejelentkezés
Hirdetés |