Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha a tóból van, könnyen lehet, hogy szitakötő. Nekem az szokott lenni rengeteg a tavamban.
Itt egy videó egy hasonlóról.
Azom is van, az teljesen máshogy néz ki.
Köszi Waszlavik régóta az egyik kedvencem.
Tök jó képeket készítesz
Kíváncsian figyelek, hátha sikerül beazonosítani, mert szerintem akkor nekem is van mindkét lárvám.
Kokozo megadta a választ előrébb. Víziászka, azaz, ászkarák.
A hozzászólás módosítva: Nov 24, 2012
Halas-bogaras még békám is van a pincében
Csak nem a Zsolti az...? Bővebben: Link
Kérnék egy kis segítséget!
Rendszeresen belefutok abba a hibába itt a fórumon, kérdezek valamiről, amire válaszolnak, majd egy idő múlva nem találom, hogy hol is volt! Hogyan tudom kilistázni valahogyan, hogy pontosan hol szóltam hozzá és milyen témákhoz? Név szerint nem tudok magamra keresni?
Valami nem jó ezzel, mert a listázott fórumokhoz nem szóltam hozzá.
555, meg stroboszkóp volt mostanában! A keresés a fidelity-re talál rá a szövegekben-
Inkább így: Bővebben: Link
A szomszéd faluban lakik néha látom a gödöllői piacon is.
Van egy talányos feladvány!
A milka termékekhez adnak egy kis világítós figurát. Ebben van egy rgb led, ami folyamatosan változtatja a színét, egy kis toló kapcsoló, egy ellenállás, és két LR2032 elem, valamint egy kis kapcsoló, amin 3 kivezetés van, ebből egy üres, a középsőn van a led egyik vége, a másikon van egy ellenállás (290 Ohm), ez megy a sorba kapcsolt elemek negatív oldalára, a pozitív oldal pedig a led másik lábára. A furcsa az, hogy a led halványan is csinálja a dolgát, csak halványabban! A kapcsoló kikapcsolt állapotában szakadást mérek a két bekötött lába közt! Ez hogy a fenében lehet? Bekapcsolva rendesen működik! 7ma folyik kikapcsolva, 14 bekapcsolva. Megőrülök tőle, ilyen nincsen! Azt mondják, hogy kezdésnek ki lehetett kapcsolni, de este néztük a polcon, hogy ki kapcsolta be, mert világít, átkapcsoltuk, és akkor rendes fényerővel világított! Ez már a karácsony szelleme?
Nem. Valami átvezetés van. Kosz, ónpaca, drótszál, a kapcsolóban valami zárlat, etc...
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani estére valami jó kis magyar vígjátékot, humoros filmet? Olyanra gondolok pl. mint a Moszkva tér, vagy a Zimmer Feri, stb.
Szia!
Üvegtigris? Nem tudom hány része van már. A csúcs: Indul a bakterház (de már biztos sokszor láttad).
Üvegtigrist mind láttam, bakert úgyszint.
Én nem a pékre, hanem a vasút-őrre gondoltam! Olvastad könyvben? A film csak töredéke a könyvnek, bár így is hatalmas!
Hoho szokott ilyen gasztromerényleteket elkövetni ellenünk.
Gyönyörűséges. Ez egy fejadag vagy az egész családé?
Négyen vagyunk haverok, együtt horgászunk és mind a négyen novemberben születtünk.
Hárman 60 évesek én 66. Múlt héten rendeztünk egy kanbulit ami két napig tartott. A menü: gyöngytyúk leves, székely káposzta, benne csülök, oldalas, köröm, dagadó, házi túrós rétes, tepertős pogácsa, sör, bor pálinka. A káposztában 2,4 kg savanyú káposzta volt és 3,5 kg a húsok mennyisége. A levesben 3 db gyöngyi. Azóta csak főzeléket eszek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |