Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A SanDisk-re volt már panasz, a Samsunyit nem ismerem.
Érdekes itt a Takarék Szövetkezet kertjében vannak. Nem is tudtam, hogy a baglyok ilyen anyagiasak.
A 4gb-os sandisk kártyám most döglött meg.... Egyik nap még ment, benne volt egy usb adapterben , a másik nap már nem látta a gép. Előtte kb fél évig használtam a telefonomban.
Ez tök érdekes... Mindenki, pont ezt a féléves ciklust említi.
Köszönöm nektek, akkor marad azt hiszem a samu... Arról nem igen hallottam rosszat, viszont a Sandiskről, most hogy így utána néztem, meg ti is írtok, egyre több a panasz..
Jéééé! Mi a @*!, van lábam..?
Szép darab! Pár év múlva a fiam is elkezdhet tanulni gitározni. Én még nem tudhatom, de nekem ezt fogja hozni a Jézuska. (kép) Második napja bújom a dobagy programozását. Egyszerű kis kütyü, de nagyon sok mindent tud.
A technika kezelését vállalom, tán még értek kicsit hozzá.
Egy metalista, egy mulatós és más zenei érdeklődésűekből álló banda. Na ebből mi lesz?
Ha most kijátszod magad akkor Karácsonykor mit fogsz csinálni? A szomszédok tudják már?
Nézz a szemembe!
A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2012
Mit csinálna, eszi a bejglit. Ebben a cuccban az a jó. hogy megy fejhallgatóval is. Csak szándékosan lehet vele szomszédot bosszantani.
Így van, jó a meglátás! A szomszédokat meg már évtizedek óta úgyis bosszantja a szemközti művházban gyakorló aktuális alternatív rockzenekar. Tegnap, kora este, csukott ablakok mellett is hallatszott a dob. Nyaranta kész zenei aláfestés a kertészkedéshez.
Nagy Hohónak meg nem kell annyira aggódni, mivel nem az egész szerkót raktam össze, hanem csak a dobagyat egy fejhallgatóval, s a műhelyemben elbújva állítgatom. Amúgy nagy dilemma volt, hogy akusztikusat vegyek, vagy elektromosat. Az akusztikuson virtuózabban lehet játszani, hisz a seprűtől a káván át a tompítókig minden bevethető, de a gyakorlás folyamata "károsítja az Ön és környezete egészségét" Az elektromos viszont sokkal több hangzással rendelkezik, azaz az egyes padokra olyan ütős hangszert állítok be amit akarok, pláne ha még a midivel rákötöm a PC-re is. E mellett a fejhallgatós gyakorlást a család is díjazza. No és ha akarok hangfelvételt is, akkor nem kell még egy komplett dobmikrofon szettet is összeraknom, kikeverni a pulttal...
Most, hogy a kályhának megreccsent a teteje, ti mit ajánlotok? Hogy javítsam? Vagy javítható-e.
Jól látom ez egy cserépkályha? Ha igen akkor vízüveg és samottpor keverékével lehet befoltozni. De a legjobb kicserélni a törött cserepet. Most jobban megnéztem és látom ez egy vaskályha. Ezen csak a vasalkatrész cseréje segít. Addig ideiglenesen egy lemezdarabbal takard le a repedést.
A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2012
Így van, ahogy Zoli mondja. Ideig-óráig jó lehet a foltozás, de a végleges és hosszútávú megoldás a csere.
Szerintem termit jó lesz neki, az biztos megoldja.
Egyébként az öntöttvas nem hegeszthető, de ha mázlid van akkor sikerül befoltozni egy ívhegesztővel a lyukat, nekünk sikerült már öntöttvas kályhaajtóra fogantyút hegeszteni. A termit egyébként nem lenne rossz ötlet, így jobban belegondolva, még azt is tudom hogy készül de az a baj, hogy az eldeformálná az egész darabot olyan hőmérsékletű lenne. A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2012
Nem véletlen. hogy azzal csak síneket hegesztenek.
Azt tudjátok, hogy hol van a "lelőhelye"?
Meg lehet hegeszteni, de kályha esetén nem túl tartós. A keletkező feszültségek miatt hamar újra elreped.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |