Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2002 / 3599
(#) vicsys válasza pepe091 hozzászólására (») Nov 27, 2012 /

A SanDisk-re volt már panasz, a Samsunyit nem ismerem.
(#) nagy hoho válasza Vales hozzászólására (») Nov 27, 2012 / 1

Érdekes itt a Takarék Szövetkezet kertjében vannak. Nem is tudtam, hogy a baglyok ilyen anyagiasak.
(#) szamóca válasza nagy hoho hozzászólására (») Nov 28, 2012 / 1

Baglyozniiii?!

Gyá.jpg

(#) sooty válasza pepe091 hozzászólására (») Nov 28, 2012 /

A 4gb-os sandisk kártyám most döglött meg.... Egyik nap még ment, benne volt egy usb adapterben , a másik nap már nem látta a gép. Előtte kb fél évig használtam a telefonomban.
(#) vicsys válasza sooty hozzászólására (») Nov 28, 2012 /

Ez tök érdekes... Mindenki, pont ezt a féléves ciklust említi.
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Nov 28, 2012 / 1

Hoppá, lebuktam!

ouups.jpeg

(#) pepe091 válasza vicsys hozzászólására (») Nov 28, 2012 /

Köszönöm nektek, akkor marad azt hiszem a samu... Arról nem igen hallottam rosszat, viszont a Sandiskről, most hogy így utána néztem, meg ti is írtok, egyre több a panasz..
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Nov 28, 2012 /

(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Nov 28, 2012 / 1

Jéééé! Mi a @*!, van lábam..?
(#) Action2K válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 28, 2012 /

Szép darab! Pár év múlva a fiam is elkezdhet tanulni gitározni. Én még nem tudhatom, de nekem ezt fogja hozni a Jézuska. (kép) Második napja bújom a dobagy programozását. Egyszerű kis kütyü, de nagyon sok mindent tud.

Drumset.jpg

(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Nov 28, 2012 /

Indulhat a HE zenekar.
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 28, 2012 /

HEB&
(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Nov 28, 2012 /

A technika kezelését vállalom, tán még értek kicsit hozzá.
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 28, 2012 /

Egy metalista, egy mulatós és más zenei érdeklődésűekből álló banda. Na ebből mi lesz?
(#) nagy hoho válasza szamóca hozzászólására (») Nov 28, 2012 /

Ez a bagoly merre megy?
(#) nagy hoho válasza Action2K hozzászólására (») Nov 28, 2012 /

Ha most kijátszod magad akkor Karácsonykor mit fogsz csinálni? A szomszédok tudják már?
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Nov 29, 2012 /

Nézz a szemembe!
A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2012

Bag..gif

(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Nov 29, 2012 /

Mit csinálna, eszi a bejglit. Ebben a cuccban az a jó. hogy megy fejhallgatóval is. Csak szándékosan lehet vele szomszédot bosszantani.
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 29, 2012 /

Így van, jó a meglátás! A szomszédokat meg már évtizedek óta úgyis bosszantja a szemközti művházban gyakorló aktuális alternatív rockzenekar. Tegnap, kora este, csukott ablakok mellett is hallatszott a dob. Nyaranta kész zenei aláfestés a kertészkedéshez.
Nagy Hohónak meg nem kell annyira aggódni, mivel nem az egész szerkót raktam össze, hanem csak a dobagyat egy fejhallgatóval, s a műhelyemben elbújva állítgatom.
Amúgy nagy dilemma volt, hogy akusztikusat vegyek, vagy elektromosat. Az akusztikuson virtuózabban lehet játszani, hisz a seprűtől a káván át a tompítókig minden bevethető, de a gyakorlás folyamata "károsítja az Ön és környezete egészségét" Az elektromos viszont sokkal több hangzással rendelkezik, azaz az egyes padokra olyan ütős hangszert állítok be amit akarok, pláne ha még a midivel rákötöm a PC-re is. E mellett a fejhallgatós gyakorlást a család is díjazza. No és ha akarok hangfelvételt is, akkor nem kell még egy komplett dobmikrofon szettet is összeraknom, kikeverni a pulttal...
(#) jani1987 hozzászólása Nov 29, 2012 /

Most, hogy a kályhának megreccsent a teteje, ti mit ajánlotok? Hogy javítsam? Vagy javítható-e.

Kép0114.jpg

(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 29, 2012 /

Jól látom ez egy cserépkályha? Ha igen akkor vízüveg és samottpor keverékével lehet befoltozni. De a legjobb kicserélni a törött cserepet. Most jobban megnéztem és látom ez egy vaskályha. Ezen csak a vasalkatrész cseréje segít. Addig ideiglenesen egy lemezdarabbal takard le a repedést.
(#) vicsys válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 29, 2012 /

Így van, ahogy Zoli mondja. Ideig-óráig jó lehet a foltozás, de a végleges és hosszútávú megoldás a csere.
(#) Izeg. válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 29, 2012 /

Szerintem termit jó lesz neki, az biztos megoldja.
Egyébként az öntöttvas nem hegeszthető, de ha mázlid van akkor sikerül befoltozni egy ívhegesztővel a lyukat, nekünk sikerült már öntöttvas kályhaajtóra fogantyút hegeszteni.

A termit egyébként nem lenne rossz ötlet, így jobban belegondolva, még azt is tudom hogy készül de az a baj, hogy az eldeformálná az egész darabot olyan hőmérsékletű lenne.
(#) zolika60 válasza Izeg. hozzászólására (») Nov 29, 2012 /

Nem véletlen. hogy azzal csak síneket hegesztenek.
(#) jani1987 válasza vicsys hozzászólására (») Nov 29, 2012 /

Azt tudjátok, hogy hol van a "lelőhelye"?
(#) Gafly válasza Izeg. hozzászólására (») Nov 29, 2012 /

(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 29, 2012 /

Milyen gyártmány?
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Nov 29, 2012 /

Meg lehet hegeszteni, de kályha esetén nem túl tartós. A keletkező feszültségek miatt hamar újra elreped.
(#) jani1987 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 29, 2012 /

Ennyivel csavarozni is lehetne alulról.
Következő: »»   2002 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem