Fórum témák
» Több friss téma |
Csak nem időutazó lettem? Ezért működött rosszul a DeLorean, lehet nem kellett volna kiszednem belőle azt az időzítőt.
Sziasztok, üdvözletem!
Keresek régi, eredeti (Sanyo) STK hibrid végfok IC-ket! Elsősorban STK-077 érdekel (pl. Merkury receiverben ez volt...) de a család más tagjai (pl. 078, 080, 082) is érdekelnek, akár több db is. Ha nem vadiúj, de a '80-as évekből való bontott de működő, az is játszhat. Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Keresek TDA1029 IC-t (16 lábú audió kiválasztó). 3db-ra lenne szükségem, de már 1db-nak is örülnék. Magyar és EU boltokban nincs, Kínából pedig túl sokára ér ide. Valakinél van esetleg? Köszönöm! (Skype: ****) E-mail, posta, skype, stb. címet SOHA ne írj ki, mert az adathalász botok ezekre vadásznak! A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2022
Moderátor által szerkesztve
https://compatel.hu/index.php?productID=2758
Talán itt…..
Személyes átvételnél nem kell bemenni semilyen recepcióra, hanem a két épület között besétálni, a nitrogéntartályok mellett jobbra, és onnan felhívni a hölgyet.
Köszönöm! A Compatel és az E-D Elektronikánál is megrendeltem, de vagy választ sem kaptam,vagy az jött hogy nincs készleten...persze a weboldalakon "Készleten" megjelölés volt.
Most a Kontel-nél is bepróbálkozom..hátha. Ha nem járok sikerrel, akkor továbbra is érdeke bárkinál elfekvő készlet, illetve berendele AliExpress-szerű helyekről...hátha megjön még időben. Bár nekem 2 hét múlva kellene fog... Köszi a tippeket! Nagyon örülök, hogy ilyen jó kis közösség van itt!
Miben lehet ilyen 1029-es ?
Hány darabot szeretnél?...
Két csatornás 4 bemenetű analóg kapcsoló, erősítők elektronikus bemeneti jelforrás választó kapcsolójaként használták.
Igen. Régen kilószám használtam őket és maradt belőle még pár db.
Az oroszok is gyártották. K174KP1
Köszönöm Mindenkinek!
Végül a Konteltől sikerült beszerezni a szükséges 4db-ot. De ha lesz utánrendelés, akkor Suba53-tól fogok még kérni Nagyon segítőkészek vagytok! Örök hálám!
Összekeverted a hozzászólásokat!
Karesz 50 mutatott egy tálcányi IC-t. Én csak méltattam az IC jó tulajdonságait.
Nekem van egy komplett működő Mercury végfokom, + hangszínszabályzó is hozzá. Szívesen átadom, nálam csak kallódik a fiókban, nem tudok vele mit kezdeni.
Sziasztok!
Szükségem volna 2db MDA2010-es monolit végfok IC-re. Nem feltétlenül kell a csehszlovák MDA, jó az eredeti SGS-Ates TDA2010 is. Tesla NZC160-as javításáról van szó. Tudom, hogy régi, meg elég vacak volt ez az IC, természetesen vannak ennél ma már 100x jobbak, de ez esetben eredeti állapotába szeretnénk hozni a cuccot. Köszönöm előre is, üdv Nektek!
Szia Scooby!
Nagyon későn láttam, bocsánat, de írtam pü-t! Köszönöm szépen! P. A hozzászólás módosítva: Okt 25, 2022
Szia! Máris válaszolok Neked, köszönöm szépen a gyors segítségedet!
Sziasztok!
Szükségem lenne egy HS2260A-R4 típusú vezeték nélküli konnektor(ok) vezérlő ic-re ( adó),de sehol nem találok beszerzési forrást itthon. Külföldön van de, hosszú idő amíg ideér. Talán valakinek lapul a fiókja mélyén. https://cdn.instructables.com/ORIG/FVK/M0DH/H1PWYVN6/FVKM0DHH1PWYVN6.pdf Előre is köszönöm. Üdv: proci
Sziasztok,
Egy, az alkalmazásomhoz szereplő IC megtalálásában szeretnék segítséget kérni. Hasonló tranzisztormező IC-re volna szükségem, mint az ULN2003, de azt szeretném, hogy a képen szereplő LED-eknél ne a pozitív tápfeszültség legyen a közös, hanem a GND (piros-sárgával bekeretezve). Azaz (remélem jól írom) a kimenet ne pull-down, hanem pull-up legyen. Az teljesen mindegy, hogy a bemenetre 0-t, vagy 1-et kell adni. Kisáramú relét szeretnék vele meghajtani, összesen 7 darabot. Köszi!
SN74141 Nixi meghajtó IC -t hol lehet beszerezni.? Vagy az Orosz megfelelőjét ? (K155ID1 )
És még keresek 2DB vagy több Z560M csövet is. A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2023
Ezért terveztem meg az optonixit , abba nem kell ilyen kuriózum
Bővebben: Link
Szia. Még csak a tápnál járok, érdekelne hol találom a kapcsolási rajzot ?
Kapcsolási rajzot nyáktervet hex programot nálam találsz még nem jelent meg a cikk, már rektorálás alatt van egyszer csak megjelenik itt az oldalon ..
A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2023
|
Bejelentkezés
Hirdetés |