Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Keverőpult építése, javítása
Őőő, én nem evvel építem... de az igen.
Amikor azt írjátok hogy"nézzem át"akkor mit nézzek rajta??
ui:tudom hülye kérdés de én még nagyon vagyok
a kapcsolási rajzot vesd össze a nyáktervvel..de szerintem ha valaki olyan nyáktervét készíted el amit már megépítettek és tökéletesen működik akkor nem kell átnézni csak ha nagyon alapos akarsz lenni
Csak az a gáz hogy olyan szarul van meg rajzolva hogy nem birom kiolvasni az alkatrészek adatait
http://www.hobbielektronika.hu/forum/files/19/19804e7e3dd1e5f8ff620...4e.jpg kondik.jpg ???
Csúnya beszéd miatt szeirintem számíthatsz még 1 warnra modik felől...
Én normálisan ki tudom venni... nem tudom mi nem jó neked vele. Szerk... tudod mi lenne a legegyszerűbb neked? Vedd meg a HEStore-n KIT-ként!
én sem értem hogy mit nem tudsz kivenni belőle hiszen tökéletesen kivezette hogy melyik alkatrész milyen értékű illetve típusú
A bamenet az milyen formában szokott történni ezeknél?
mostmár ki tudom venn én is.
de nekm olyan kéne amiből 1 potival áthúzom az egyikzenéből a másikba tudsz segíteni?
Akkor tehát olyan kéne amiben van crossfader.
Tudsz segítene?
Van itt egy rajz milyen ic kell hozzá?
Értem kössz
De olyan érdekesen van meg rajzolva.Nem bírom kivenni hogy melyik láb hova.
Meg az hogy nincs oda írva hogy mellyik láb melyik(12345678)
Húú, 1000 bocs de ebben már nem tudok segíteni.
Majd az okosabb emberek megmondják, mert abban sem vagyok biztos hogy egy darab kell bele vagy 2... Bocsi Én meg most kezdtem neki a keverőm nyákjának... húú mekkora meló lesz evvel. Ajjaj
Kössz mindent.
Sok sikert a nyákhoz
Huh... köszi
Aki tud segíteni hogy melyik láb melyik az segítsen
kössz ˇˇˇˇ
szerintem #253914 es hozzászólásodra gondolt a moderátor amiben csúnyán beszéltél..legközelebb csillagozd kis és akkor nem lesz belőle probléma
Őőő jól jöhet a rajz még nekem is, viszont valamit nem értek.
Az NE5532 az 8-lábas de a rajzon mind a 8 láb le van már foglalva, aztán van egy másik "háromszög" amit nem tudom mi az. Az egy másik NE5532 lenne? Ezért is nem tudtam mit mondani "mrautomi"-nak milyen IC kell bele. És egy más kérdés, hantechnikához csak a lineáris potméter a jó? Valaki tudna nekem grafikont mutatni a lin/log potikról? Köszi szépen |
Bejelentkezés
Hirdetés |