Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Előbbiekből következtetve felállítható a virslimegmaradás törvénye:
Mindaddig megmarad a virsli, amíg el nem tűnik.
Jézusom! Mit robbantottam ki a virslivel.....
Erősítőbe....? Hm! Lehet hogy helyettesítheti a bifilárisan tekert ellenállásokat is?
Egyszer kipróbálnám erősítőbe a virslit. Szerintem ellenállásnak nem jó, mert nagy a kapacitása.
Melyik a legcsendesebb munkahely a világon?
Az ejtőernyőgyár garanciális szervize.
Miért? Attól, hogy lezuhant vele valaki, még megjavíttathatja az, akitől bérelte, vagy a hozzátartozók, esetleg a balesetet szenvedett is.
Hát igen, a repülősök, meg az ejtőernyősök is mindig azt mondják a majrézóknak: "nyugi, még soha sem maradt fenn senki!"
Nekem is azt mondták, hogy egyszer úgyis lejön a repülő! Első repülés előtt nem sikerült megnyugtatniuk ezzel a mondattal.
A hozzászólás módosítva: Feb 5, 2014
Régi igazság, hogy több repülő van a tengerek fenekén, mint ahány tengeralattjáró az égen.
Idézet: „Melyik a legcsendesebb munkahely a világon? Az ejtőernyőgyár garanciális szervize.” Vagy egy Bentley-bontó. A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2014
Amikor kicsi voltam, a szüleim úgy próbáltak megvédeni az áramütéstől, hogy azt mondták, róka van a konnektorban. Óvodás fejjel ezt még el is hittem valahogy, csak azt nem értettem, hogy akkor a rókát miért nem rázza meg az áram.
Hát azért, mert a róka közben nem érinti a földet csak a frázist. Pont amiért a madarakat sem rázza meg a felsővezeték.
Nem róka, hanem malac... Látod az orrát...
Azért váltóáram, mert egyszer szív, egyszer fúj.
Pici koromban Atyám, aki villanyszerelő is volt, mindíg óva intett a konnektortól:
- Juj-juj, vigyázz, mert benne van a RÁZ! Idősebb fejjel rá kellett jönnöm: TÉNYLEG!
A kis srác siet és nem a zebrán megy át.
Megállítja a rendőr: - Hova ilyen sietve - laposelemér. - Nem a nevedet kérdeztem!
Pistike! Mi van a kezdben?
-Nagyító! -Nem azt kérdeztem, hogy kitől kaptad!!
- Hogy hívnak? Mi van a kezedben? Hova utazol?
- Esztergomba.
A híres tudós tanítványa sugárzó örömmel szalad a tudóshoz:
- Heuréka! Megtaláltam a tökéletes oldószert. Az összes ismert anyagot oldja! - Hmm. Ez felvet egy érdekes problémát! - És mit? - Miben akarja tartani?
Bővebben: Link
A vicces képaláírások okán.
Pistike mi van a szádban?
Pillanatragasztó! Micsoda? Mmmmm Persze elmondva jobb mint olvasva.
A brummot, nem helyettesíti a doromb.
Mikor ezt megláttam, ez a vicc jutott eszembe.
Két horgász ha esik, ha fúj, minden szombaton egymás mellett horgászik évek óta a tóparton. Egyszer az egyik nem jön. Amikor két hét múlva megjelenik, a társ vallatóra fogja, hogy hol volt? -Á hagyd el, megnősültem. -És szép az ara? - Á, dehogy csúnya mint az ördög! -Talán jó teste van? - Mint a deszka, olyan lapos elől hátul! -Akkor egy lepedőakrobata mi? -Fekszik mint egy darab fa! -Talán kőgazdag? - Csóró az eszemadta! -Nem értem? Akkor miért vetted el? -Gilisztás!
Szerintem az asszony is horgászik. A képet elnézve.
Ha valaki nagyon unatkozik a vonaton...
Bővebben: Link
Nem lehet, hogy a menyasszony a vőlegény bátyja?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |