Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
1T WOM (Write only memory).. Későbbi szériákban kisebb tömegű verziók is kaphatók majd...
Egy hölgy tollából:
A múltkor csengettek, kinyitom az ajtót, és ott áll egy magas, jóképű pasas, és azt kérdi, itthon van-e a férjem. Mondom, nincs, erre felkap, bevisz a szobába, lerak a franciaágyra, és jól megdug. Utána egy héten át minden egyes nap ugyanez történt... Na most már megöl a kíváncsiság, hogy vajon mit akarhat ez a pasas a férjemtől?
Idézet: „mit akarhat ez a pasas a férjemtől?” Hát őt akarja, de ha ló nincs, szamár is jó.
Mindig tudtam, hogy a magyarok jó humorú emberek, de ezzel a kijelentéseddel az általam ismert rekordokat is felülmúltad. Íme a lájk!
Köszi.
A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2014
Jaja, nagyon profin vágta a képet hozzá. Megnéztem már vagy 5x, de még mindig csak keresem az eltérést...hiába
Minap a cégnél leltár volt:
400m 3*15MT 300m 5*2,5MBCu...stb lista végén: 78m fókabél Főművezető leadta az általunk írt listát majd ártatlanul kijött az üzemvezetőtől. Után ordítás a csukott ajtón kereszül: Főkábel az b+++!!!! Ezért neveztem én ki magát??? Majdnem belefulladtunk a kávénkba.
Ez egy szakma, mi nem értünk hozzá, max a keverőpultot rakjuk 0-ról össze
Ellenőrzés a munka után kilépéskor, szerszámos-táska, 3M porszívó...
Biztonsági őr: -Szerszámos-táska, 3 méter porszívó... /megtörtént
Informatikai vállalkozás könyvelője leltároz:
1db vezetéknélküli hálózat (! ez nem vicc, beírta)
Olyannyira nem vicc, hogy rajtunk mostani leltározás után ismét keresték a "struktúrált hálózat" nevű leltári tételt...
Sajnos pl nekem ez egyáltalán nem jön be. Nem vagyok ellene némi szaftos magyaros szitoknak, de itt a százalékos arány kicsit felborult. Szerintem ez már erőltetett, és igénytelen. De természetesen ez csak az ÉN saját véleményem.
Igazad is lehet, egy kcsiit (nagyon) trágárul beszélnek benne...Félig láttam, akkor tettem ki. Mindenkinek lehet véleménye!
Nagy igazság: Mindenki biztonségi őrként születik, van, aki tovább tanul.
[...]
11:15: Projektstátusz megbeszélés. Anyu és Apu a tervek bemutatása óta eltelt idő nagy részét a státuszmegbeszélésre való készüléssel, prezentáció írásával töltötte. A projekt státuszon Anyu bemutatja, hogy bár nem minden tevékenység halad az eredeti terv szerint, a 12:00-ás ebédkezdés még mindig tartható, amennyiben a résztvevők elfogadják, hogy a kacsa és a zserbó EGYSZERRE sülnek a sütőben. [...]
Estére egy kis röhögnivaló: Bővebben: Link
Jók !
A második munkahelyemen évekig szerepelt a leltárban a "számítógép kezelő szerkezet" leltári tétel...
Még abban az időben amikor technikusira jártam, akkor jött elő ez a poén egy srác esetében, hogy
"Mindenki rendőrnek születik, de van aki továbbtanul..." Ugye volt ez a srác, aki a Rendőrtiszti Főiskolára akart járni. Persze fel is vették, és innen jön az én továbbfejlesztésem, hogy "Mindenki rendőrnek születik, de van aki továbbtanul..." Na de mi van azzal, aki rendőrnek tanul tovább? Azt hiszem ez is az élet nagy kérdései közé tartozik.
A kikötéseket és feltételeket is érdemes elolvasni...
Sajnos ez nem vicces. A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |