Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Lapozás: OK   190 / 443
(#) MolnarG hozzászólása Jún 22, 2010 /

Nem semmi léptekkel haladnak a verziószámok Eagle-nél, eddig ebben az évben már a 4 verzióváltás volt. Nem értem miért jó ez nekik....
(#) Moderátor hozzászólása Jún 22, 2010

louies!

A kérdésedet áthelyeztem a NYÁK készítés kérdések című kiemelt topikba, oda sokkal jobban illettek, mint ide az EAGLE témába!
(#) hapro hozzászólása Jún 23, 2010 /

Sziasztok!

Kis segítség kéne. Ebből a két file-ból kéne nekem kép formátum, de olyan felbontásban, hogy lássak mindent rajtra. Vagy mégjobb lenne, ha *.lay-be valahogy át lehetne rakni, mert a képből úgyis azt tenném én is, csak én átrajzolom róla.

köszi
(#) (Felhasználó 4577) válasza hapro hozzászólására (») Jún 23, 2010 /

Szia!

Kimentettem neked két képet.
(#) hapro válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Jún 23, 2010 /

Köszönöm
(#) radocziandras hozzászólása Jún 24, 2010 /

Sziasztok!
Az eagle alkatrészkönyvtárában milyen név alatt találom meg az egyenirányítókat?Vagy esetleg könyvtárat kell hozzá letölteni?
(#) roland0327 válasza radocziandras hozzászólására (») Jún 24, 2010 /

Szia.
Rectifier!
(#) radocziandras válasza radocziandras hozzászólására (») Jún 24, 2010 /

Ja és a forrszem méretét az 5.4-es verzióban hogy lehet növelni?Mert az 1mm-es fúró lekapja gyorsan
(#) radocziandras válasza roland0327 hozzászólására (») Jún 24, 2010 /

Szia!
Köszi szépen! Most már megtalálom...remélemMégegyszer köszönöm szépen.
(#) edison14 válasza radocziandras hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Helló!

Olvass vissza egy - két oldalt és megtalálod az általam használt módszer leírását.
(#) taresz hozzászólása Jún 26, 2010 /

Sziasztok!

Lehet-e a Board-ban téglalap helyett kör alakú panelt csinálni és ha igen, hogyan lehet a paramétereit megadni?

Köszi.
(#) IMi válasza taresz hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Szia!
A kör rajzolásához választ az ikon sorból a "circle"-t, majd a rétegek közül a 20-as Dimension réteget.
(#) Kafka válasza taresz hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Szia!
Eszközök között: Circle. Ezzel rajzolsz egy kört majd jobb klikk a körre, kiválasztod: Properties->Layer-t átrakod 20 Dimensionra (ekkor szürke lesz kör szine). Ezzel a megoldással bármit lehet ami:kör,ív,vonal-ból van. Lényeg:20 Dimension réteg a kiterjedés "rétegé"-t tartalmazza. Paraméterei is a properties-ben vannak.
(#) taresz válasza IMi hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Helló!

Köszönöm!
(#) braner hozzászólása Jún 27, 2010 /

Helló mindenkinek!
Esetleg tudna valaki tippet adni, hogy az 5.6.0-ás verziószámú progihoz honnan lehetne valami alapos magyarnyelvű leírást találni?
A 4-es sorozathoz elvileg találtam régebben.De szerintem az 5-ös sorozatuban többminden eltérés is lehet.
Köszi előre is
(#) edison14 válasza braner hozzászólására (») Jún 27, 2010 /

Helló!

Ebben tévedsz. Az 5.6.0-és is ugyan az mint a 4-es csak több alkatrészkönyvtár található benne, egypár bug-ot eltávolítottak. Amúgy semmi különös. ITT van leírva, hogy mi is lett módosítva a 4-es változat óta. Remélem nem lesz gond a megértésével. Ha pedig a programmal támad valami gondod csak írj a fórumra és megoldjuk.
(#) braner válasza edison14 hozzászólására (») Jún 27, 2010 /

Sajna ez német.
De azért köszi.Az alkatrész szerkesztőt hogyan tudom megnyitni a brd-n?Mondjuk ha külön szeretném az alkatrészek padjait variálni.
Üdv
(#) edison14 válasza braner hozzászólására (») Jún 27, 2010 /

Szerintem nem német a link mármint a javítások leírása. Az alkatrész szerkesztőt sehogyan sem tudod megnyitni a nyáktervezőben csak a főmenüben. Ott a FILE-OPEN-LIBRARI és ott tudod szerkeszteni a könyvtárakat de egypár oldallal hátrább leírtam hogy hogyan lehet megváltoztatni az alkatrészek padjainak nagyságát.
EZEN az oldalon a 9. hozzászólás.
(#) braner válasza edison14 hozzászólására (») Jún 27, 2010 /

Ott átállítottam.De úgytűnik mintha nem akarna változni a nyáktervezőn.
Volna még 1 kérdésem:A 3D-t szerettem volna kipróbálni a programban de sehol nemtalálom.Ezt külön kell telepíteni hozzá?Elvileg úgytudom hogy a File/Futtatás parancs amire be kellene adnia de nálam nemjelenik meg semmi hasonló fájl.
Esetleg valami tanács?
(#) Lucifer válasza braner hozzászólására (») Jún 27, 2010 /

(#) taresz hozzászólása Jún 28, 2010 /

Sziasztok!

Lenne még egy láma kérdésem:

Sikerült a brd-t átkonvertálni bmp-be monochrome változatban, csak éppen nekem a kép inverze kellene, mert most a háttér felete, a forrszemek és a vezetősávok fehérek.
Bocs a tudatlanságomért de "még csak" két napja sportolok vele.

Üdv.
(#) (Felhasználó 4577) válasza taresz hozzászólására (») Jún 28, 2010 /

Paint, színek invertálása.
(#) taresz válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Jún 28, 2010 /

Siker!!!
Köszönöm.
(#) Sendi válasza taresz hozzászólására (») Jún 28, 2010 /

Helló.
Nem egyszerűbb pdf-ben kinyomtatni közvetlenül eagle-ből?
(#) roland0327 hozzászólása Jún 29, 2010 /

Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy ha lerakok egy műveleti erősítőt, jelen esetben TL072-öt akkor miért nem tesz a táp minusznak és a plusznak csatlakozást? Egyik műv.er.-nél se tesz le.
Üdv.
(#) Atielektro hozzászólása Jún 29, 2010 /

Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy valahol meg lehet-e azt adni kézi huzalozásnál, hogy mennyi legyen a legkisebb távolság két vezetősáv között?
(#) qvasz2 válasza roland0327 hozzászólására (») Jún 29, 2010 /

Használd ezt az ikont:

INVOKE.jpg

(#) roland0327 válasza qvasz2 hozzászólására (») Jún 29, 2010 /

Köszi szépen.
(#) qvasz2 válasza Atielektro hozzászólására (») Jún 29, 2010 /

Maximálist nem igen. Minimálist lehet, de azt is csak az ellenőrzéshez, vagy az autorout-hoz.

Szerk: látom javítottad
(#) Atielektro válasza qvasz2 hozzászólására (») Jún 29, 2010 /

Javítottam a hozzászóláson. Nekem is gyanús volt miután elküldtem, hogy ez így nem lesz jó...
Köszi a választ!
Következő: »»   190 / 443
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem