Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Számomra teljesen megfelel, mondjuk becserélhetjük granpa 42V-os trafójára.
Aztán viheti a hóna alatt a 10 kg Indóházat. Míg mi vidáman visszük a kofferaumban a félmázsás trafót.
Idézet: „Valakinek esetleg elfekvöbe lenne règi ezermester újság azt szívesen fogadnàm” Ez nem ebbe a témába való, hanem ebbe. A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2021
Én most nagymértékben "gönye" vagyok.
Autóval ugyan odamegyek, de pakolja akinek kell, ki/be.
Elvihető a XII. kerületből a képeken látható fűszegélynyíró. Működik, de a vágófejből csak a képen látható csonk van meg.
Pécelről vihető:
Fiat gyari 2dines autoradio UHF transzmitter, video es audiojelet alakitja uhf savra POE tápfeladó Gigabyte alaplap+AMD proci Ismeretlen tipusu es allapotu Huawei mobiltelefon Nem postazok semmikepp, ne haragudj, a falunkba egy csomag feladasa legjobb esetbe is 40 perc.
Szia!
Melyik falu, az adatlapodból nem derül ki? Távolságfüggően lehet, hogy érdekelne a telefon meg az alaplap.
Szia, elso sor elso bekezdes,
Pécelről vihető. Pest megye Pécel település.
Igazad van, lazán átsiklottam felette
A kollégámmal megbeszélem, aki Maglódon lakik, hogy át tud-e ugrani érte, de addig is az alaplapot, a POE tápfeladót és a huawei telefont vinném.
Szia 444Tibi!
A Fiat gyári 2dines autóradiót szeretném elkérni. Személyes átvétellel. Üdv. miertcsak
Lehet jelentkezni a következő dolgokra. A jelen helyzetre való tekintettel a következőképpen működik:
1. Most jelentkezel rá. 2. Én félreteszem (konkrétan kiveszem a kidobásra és megsemmisítésre ítélt cuccok közül). 3. A járvány lefutása után (ha be lehet jönni a munkahelyemre) eljössz érte (Bp. Lágymányos, munkaidőben). Gcsabee: Mivel nem jelentkezett az egy hét alatt aki régebben vitte volna, így a 3 kimenőtrafót is megnyerted. - DVD lejátszó. QMedia QTK-210 eredeti dobozában, de ismeretlen állapotú. Lehet, hogy még be sem volt kapcsolva, de az is lehet, hogy tönkrement és azért tették vissza a dobozba. - Videómagnó. Akai VS-425EDG, ismeretlen állapotú. A távirányítója megvan hozzá, de az eléggé rosszul néz ki. - Szignálgenerátor. RFT PG-2 Ismeretlen állapotú, de gyanús, hogy a tápfesz-kábeléről a dugó le van vágva... A skálája forgatható, vagyis ez a rész mechanikailag működik. Örülnék, ha nem szétszedésre, hanem használatra vagy múzeumba vinné el valaki. - Stabilizált DC forrás. STA 158 Ismeretlen állapotú, de a műszere nagy eséllyel cserére szorul: kb. 10%-on áll, és nem tudtam 0-ra állítani. DC: 150-300V / 0-200mA AC: 2 x 4/6.3V Örülnék, ha nem szétszedésre, hanem használatra vagy múzeumba vinné el valaki.
Az RFT PG2-t begyűjteném a trafó mellé. P.ü.t írtam.
A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2021
DC tápot elraknád a háromláb mellé? Köszönöm.
Lehet jelentkezni a következő dolgokra. A jelen helyzetre való tekintettel a következőképpen működik:
1. Most jelentkezel rá. 2. Én félreteszem (konkrétan kiveszem a kidobásra és megsemmisítésre ítélt cuccok közül). 3. A járvány lefutása után (ha be lehet jönni a munkahelyemre) eljössz érte (Bp. Lágymányos, munkaidőben). - UNIVEKA 147 (3 db), 148 (1 db) Ismeretlen állapotú. A fedelük is megvan. Az első 4 jelentkező kap 1-1 darabot. Ha nincs annyi jelentkező egy hétig, akkor többet is vihet, aki szeretne. - Analitikai mérleg LB 1050/1 Ismeretlen állapotú. Egyelőre feltételesen, mert lehet, hogy nem vihető el. Örülnék, ha egy iskolába, pl. kémiaszertárba kerülne és ott használnák. - Junoszty 402. Ismeretlen állapotú, de emlékeim szerint működőképes. - Videoton Tünde. Ismeretlen állapotú. - Nyomtató Citizen 120D Ismeretlen állapotú. - Nyomtató Centronics GLP II Adok hozzá festékkazettát is. Lehet, hogy még papír is van hozzá. Ismeretlen állapotú.
Renben!
Egy Univeka-t elfogadnék. A 148-at, ha kérhetem.
Egy Univeka- 147-t Én is elfogadnék.Fedél jó volna ha van hozzá.
Melyik típust? 147 vagy 148? (nem tudom pontosan mi a különbség...)
Köszönöm, akivel múltkor jöttem ő kér egy Univekát, ha marad, egyet én is kérnék, a fedél nem lényeges.
Ha esetleg nem ürül ki a hely, de valaki ki tudja hozni a dolgokat az ajtóig, a hackerspace még mindig elvinne gyakorlatilag bármit, ami mozdítható és elektronika
UNIVEKA 147 (3 db)
Szia! Egy működőképesre , én is jelentkeznék, köszönettel.
Szervusz!
Idézet: „- Junoszty 402. Ismeretlen állapotú, de emlékeim szerint működőképes.” Kérlek, csapd hozzá az előző adagomhoz. Köszi!
Nekem csak egy fedél kellene, ha lemondanál róla, azt hálásan megköszönném.
Ha még marad, akkor egy UNIVEKA 147-re, esetleg 148-ra jelentkezem, jó lenne egy hibátlan alapműszerű, fedél nem kell. Van egy alapműszer hibásom...
Szia 444Tibi !
Engem érdekelne az UHF transzmitter ( RF modulátor )a tápjával. És a POE tápfeladó,és annak is a tápja. Előreláthatólag pénteken tudnék értük menni. Idézet: „Gcsabee: Mivel nem jelentkezett az egy hét alatt aki régebben vitte volna, így a 3 kimenőtrafót is megnyerted. ” Köszönöm!
Okes de a POE cuccos mar bbb forumtarse, elobb jelentkezett nalad.
Vagy megbeszeled vele, vagy ha megeri csak az uhf modulatorert eljonnod akkor az tied. |
Bejelentkezés
Hirdetés |