Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
A fényes oldalra kell nyomtatni. (Jól csinálod)
Vagy nem tiszta a rézfelület, vagy nagyobb hőfok kell. Megpróbálhatod vasalás után langyos vízben áztatni 2 percig. Ugyanis tonerpor függő is lehet. A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2019
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban hogy .pcb kiterjesztésű fájlt mivel tudom megnyitni?
Köszönöm!
"Programfutattási hiba (5)" ezt írja.
Dolgozom rajta.
Maradj itt. Tedd fel ide a pcb fájlt, kipróbálom hogy fut-e rajta. A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2019
Sajnos ez nem Tango PCB.
Lehet hogy OrCad PCB. Keress rá. Megpróbáltam, de nem tudok segíteni.
Rendben, köszönöm, megnézem. Próbáltam már sok féle programmal de nem jött össze, talán ez jó lesz.
Szia! Ha szövegszerkesztővel belenézel a fájlba, akkor az látszik hogy Protel Advanced PCB szoftverrel készült.
Szerk.: 3.00 verzió A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2019
Próbálj belenézni egy szövegszerkesztővel, ha szerencséd van, valahol találsz benne utalást arra, melyik programban hozhatták létre...?!
Szia! Erre nem is gondoltam, köszönöm! Most csak lekell töltenem valahonnan de nem találom csak a 2.8-ast. Na mind1, majd csak meglesz.
Köszönöm neked is a segítséget. Megnéztem, tényleg benne van. De ebben nem találtam semmit. Van valami ötleted esetleg?
Igen, ebben én sem találtam semmi értelmeset...
Az ilyen file-okat inkább csak próbálgatással lehet megnyitni..., ha nagyon fontos, ami benne van...
Esetleg érdeklődj ott, ahonnan letöltötted, vagy akitől kaptad, annál...
Sziasztok, ez egy nagyon régi programmak készülhetett, ez sor van benne : PCB["1MB Commodore 64/128 REU"
Ha rákeresel a "To read pcb files, the pcb version (or the git source date) must be" szövegre, akkor eljuthatsz a GEDA nevű programhoz. Egyébként meg jó lenne, ha használnád a "válasz" gombot néha.
Vagy kiegészítés Commodore 64/128 gépekhez.
Szia! Hát nem mai, és igen egy régi Commodore 64 kiegészítő.
Köszönöm! Szerinted az a program megfogja tudni nyitni?
Letöltöttem, a PCB-t tényleg megnyitja de az SCH-t nem.
Szia! Az 1MB REU-hoz egy kis megjegyzés. A PCB fájl tartalmazza a MOS8726 "logikát". Ha be tudod szerezi ezt az ic-t, akkor érdemes nekiállni az összerakásnak! Amúgy >>>>ITT<<<< is van több projectel egyetemben és tényleg gEDA-ban szerkesztve!
Pedig nem hiszem, hogy más programcsomagot használtak volna hozzá. A schematikot is valamelyik alrésze meg kellene nyissa.
A sarokban ott csücsül még egy GAL (22V10) is, amit be is kell programozni valamivel.
Sziasztok!
Sprint layoutban meg lehet azt csinálni, hogy a megnyitott lay fájlomból egy pdf lapra nyomtassak ki forrasztási maszkot is és maratási maszkot is? Tehát egy soldering mask és egy C2-es rétegrajzra leszükségem egy lapon. Vagy ezt csak ilyen pdf illustrator programmal lehet megoldani? |
Bejelentkezés
Hirdetés |