Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   170 / 199
(#) madzagos válasza Gafly hozzászólására (») Júl 31, 2015 /

Igen!
(#) granpa válasza madzagos hozzászólására (») Aug 1, 2015 1 /

Mekkora értékűt szeretnél; turkálok és megírom, milyen van.
(#) jani1987 hozzászólása Aug 1, 2015 /

Amióta Szolnokon lakok nagyon sok (gyakorlatilag minden) cuccomat otthon hagytam. Unatkozok. Szóval felüdülés lesz látni hogy mások dolgoznak helyettem.
(#) granpa válasza madzagos hozzászólására (») Aug 1, 2015 /

Leltem egy ~3.5cm-es, spirális lemezű, 7 elemeset. Érték nincs rajt.
(#) madzagos válasza granpa hozzászólására (») Aug 1, 2015 /

Bármilyen jó,mindre vevő vagyok!
(#) granpa válasza madzagos hozzászólására (») Aug 1, 2015 /

Viszem.
(#) Gafly hozzászólása Aug 2, 2015 /

Már 61
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Aug 2, 2015 /

Még csak? Hol láttad?
(#) ronin75 válasza granpa hozzászólására (») Aug 2, 2015 /

(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Aug 2, 2015 /

Tudod, titok. Pszt, nehogy megtudják. Nem szabad ám kitenni mindenkinek...
A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2015
(#) granpa válasza ronin75 hozzászólására (») Aug 2, 2015 /

Én ezt már rég nem nézem, mert nem akart gyarapodni.
(#) ronin75 válasza granpa hozzászólására (») Aug 2, 2015 /

Pedig ez mutatja a népesség számát, mégha naponta nem is nő 10 emberrel De addig még két hét van, szóval kár előre keseregni még a számon. Egyébként miért baj az, hogy ha nem 120, hanem "csak" 100 ember lesz ott?
(#) Gafly válasza ronin75 hozzászólására (») Aug 2, 2015 /

Például, mert 90 liter az üst (csúcsra járatva)...

Meg hígabb lészen a szent gulyás, ha a hús fejadag alá van számítva.
Szerencsére én nem már főzhetek itt, így emiatt fájjon inkább "Tóni séf" feje.

De most komolyan: Ekkora rendezvénynél jó ám tudni a létszámot. De tényleg.
(#) ronin75 válasza Gafly hozzászólására (») Aug 2, 2015 /

Ezt értem, csak nekem úgy tűnik, hogy mindig keveselve van a létszám. A "csak" szóból itélve. Úgy gondolnám, hogy pont az általad említett okok miatt, könnyebben "kezelhető" a kisebb létszám. Persze értem, hogy egy ilyen találkozónál annál jobb minnél többen vannak.
(#) Gafly válasza ronin75 hozzászólására (») Aug 2, 2015 / 1

Annál jobb, minél több a létszám.

Topi Mester meg megírta (szerintem teljesen jogosan), hogy az utolsó pillanatban meg szokott ugrani a jelentkezők száma.

A 61-es jelentkezés (már ennyivel előtte) szerintem ismét rekord kilátásokra ad reményeket

Kezelhetetlen létszám meg nincs (már ugye ha Frankye is jön).
A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2015
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Aug 2, 2015 /

Én amikor a zsákai találkozót szerveztem sokkal több emberre számítottam. Ehhez képest talán 10-en voltunk.
(#) electronics hozzászólása Aug 4, 2015 /

Sziasztok, mekkora ez az ingyen elvihető dolgok asztala? Én még nem voltam a HE találkozón. Csak azért kérdezem, mert annyi cuccot viszek ki, hogy mindenkinek jut majd belőle valami.
(#) mikrokapcsolo válasza electronics hozzászólására (») Aug 4, 2015 /

Múltkor 2 sörpad volt egybetolva. De kb csak az egyiken voltak cuccok.
(#) Gafly válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Aug 4, 2015 /

Ha nem esik az eső, a fűre is le lehet tenni. Amennyiben jó a cucc, koppani sem fog, mert már félúton elkapják

Más, Szervezők felé: Hátsó bejárat nyitva lészen és elöl hátul autóval be lehet majd rontani?
(#) electronics hozzászólása Aug 4, 2015 / 1

Hát most viszek annyit, hogy megtelhet...
(#) Ricsi89 hozzászólása Aug 4, 2015 /

Keletről még mindig senki? Hajdú megye, Szabolcs megye népe nem megy?
(#) jani1987 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 4, 2015 /

Jász-Nagykun, de eredetileg Hajdú-Bihar-i vagyok.
(#) Zoli_bácsi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 5, 2015 /

Én Hajdú-Bihari vagyok, Püspökladány. Szeretnék menni a találkozóra, de ez csak az utolsó nap derül majd ki, hogy a munkahely miatt el tudok e jutni. Ha igen írok.
(#) Gafly válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Aug 5, 2015 /

Kedves Zoli_bácsi,
azon gondolkodom hogy hogy esetedben mi a jó módszer.
Most ugye nem arra gondolok, hogy gyere, vagy ne gyere, mert persze hogy gyere (rád meg különösen fenem a fogam ).

Igazán két megoldás van:
- Jelentkezel és mégsem tudsz eljönni (túlfözzük magunkat, de majd helyetted más megeszi)
- Nem jelentkezel és mégis el tudsz jönni (kicsit kevesebb jut mindenkinek)

Az igazat megvallva kocsma/étterem van a park területén. 5 perc séta távolságra meg Spar, Aldi, Lidl és benzinkút. Eddigi tapasztalatok szerint még soha senki nem halt éhen HE találkozón (meg HE találkozó és nem gasztronómiai), tehát nyugodtan gyere ha tudsz. Mellesleg utolsó pillanatban szoktak nagyon sokan beesni, annyi a legfőbb hátrányuk, hogy Frankye "macskakapar" kitűzőt, és nem szép előre nyomtatottban fogsz diszelegni

Nyugi, gyertek. Az persze nem baj ha irtok...
(#) horváth lajos hozzászólása Aug 5, 2015 /

Sziasztok én is megyek és ha valaki eltudna vinni ? monorrol indulnék lenne pár dolgom eladó üdv lali
(#) Zoli_bácsi válasza Gafly hozzászólására (») Aug 5, 2015 /

Eddig úgy tűnik, hogy csak egy rendezvény lesz azon a hétvégén itt Püspökladányban, remélem tudnak helyettesíteni és hátha sikerül elmenni a találkozóra.

Gafly: köszönöm szépen Mi egy találkozón már találkoztunk, de csak épp futólag. Örömömre szolgálna, ha találkoznánk ismét. Az én kedves barátomat, kaqkk-ot is látni szeretném már végre élőben is. Természetesen mindenkivel nagyon szívesen szeretnék találkozni, megismerkedni.

Kérdés a szervezés felé: Vant-e lehetőség egy "ki mit épített" asztalra élőben? (CNC-s és egyéb kütyük.)
(#) Norberto válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Aug 5, 2015 /

Ugyan én jelenleg nem a szervezőség tagja vagyok, de az eddigi sok éves tapasztalat azt mutatja, hogy igenis van létjogosultsága, sőt mi több, helye is a "Ki, mit épített" saroknak. Biztos mindenki szívesen venné, ha idén sem maradna ez ki, és tutibiztos, hogy akadnának kíváncsi szemek.

Kár, hogy a szervezők évek óta nem aktív tagjai a rendezvénynek. És az aktívságot a szó legszorosabb értelmében gondolom, nem az utolsó előtti délutánra. A csoporttal való együtt "lélegzés" fontos lenne... (az első 3 évben még ment...)
A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2015
(#) Ricsi89 válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Aug 5, 2015 /

Én is mennék, de vonattal nem érdemes nekiindulni, autóval egyedül meg nem igazán költséghatékony.
(#) Zoli_bácsi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 5, 2015 /

Miért nem érdemes vonattal menni? A nyugatiba problémás eljutni a lakóhelyedről? (legalább is én a nyugatiba megyek, és onnan tovább metróval és villamossal.)
(#) Ricsi89 válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Aug 5, 2015 /

Az a baj, hogy hajnal 5-kor indul a vonat, kb 10 után lennék ott a találkozó helyszínén, 2 óra után meg indulhatok vissza.
Következő: »»   170 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem